0

Keresés:

Human Resources

Rendezés:
 • English For Human Resources (Incl.Multirom) - Express Series

  English For Human Resources (Incl.Multirom) - Express Series

  Kiadó: Oxford University Press
  Express SeriesEnglish level:IntermediateMarie Kavanagh, David Gordon Smith, Pat Pledger, Evan Frendo, Sean Maloney, Rosemary Richey, Rebecca Chapman, Kenneth Thomson, Marion Grussendorf, and Sylee GoreDescriptionAn expanding series of short, specialist English courses for different professions, work skills, and industries.OverviewEach course can be completed in 25-30 hours, so students make progress quickly. Hands-on tasks allow students to use new language immediately.How can it be used? * As a stand-alone, short, intensive course. * For self-study, using the interactive MultiROM. * Alongside a more general coursebook, such as International Express.Key features * 'STARTER' warm-up activities use students' experiences to lead in to each unit topic. * Tip boxes present key language points, useful phrases, and strategies. * 'OUTPUT' activities at the end of each unit encourage discussion and immediate practice of the material. * Interactive MultiROM with every title with self-study material for students to maximize their time in and outside the classroom.
  Tovább
  ISBN: 9780194579032
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  5 340 Ft

  4 539 Ft(15%)

 • Market Leader - Human Resources

  Market Leader - Human Resources

  Kiadó: Pearson-Longman Elt
  ISBN: 9781408220047
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  5 801 Ft

  4 931 Ft(15%)

 • Check Your English Vocabulary For Human Resources

  Check Your English Vocabulary For Human Resources

  Wyatt
  Kiadó: Bloomsbury
  This workbook provides exercises to help teach and build English vocabulary. It has been written both for students who are studying towards professional exams, and for those who want to improve their related communication skills. The material coversgeneral and topic-specific vocabulary, as well as grammar and use of English, comprehension, pronunciation and spelling.Általános és szakmai témakör( emberi erőforrás, üzleti angol).Teszteket, szókincs gyakorló feladatokat, szójátékokat, fejtörőket, puzzle-ket tartalmazIdeális annak aki a beszédkészségét akarja fejleszteni.A könyv könnyen használható, egyértelmű utasításokat és megoldásokat tartalmaz.Egyéni és csoportos tanuláshoz jól használható.
  Tovább
  ISBN: 9781408141014
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  6 360 Ft

  5 406 Ft(15%)

 • Nő ! A Profit - Női Erőforrás Menedzsment

  Nő ! A Profit - Női Erőforrás Menedzsment

  Kiadó: Complex (Kjk) Kiadó
  A könyv Magyarországon elsőként kívánja bemutatni és gyakorlattá tenni a Női Erőforrás Menedzsmentet, amely diszciplinának a fontossága, aktualitása megkérdőjelezhetetlen. A könyv szól a nőknek, szól a vezetőknek, a HR szakembereknek, a férfiaknak,mindazon embereknek, akik örömet akarnak találni a munkájukban és egyensúlyt az életükben.A könyv első része a téma megalapozása után, az Út a csúcsra címmel, a nők egyéni küzdelmeivel, annak eszközeivel, módszereivel foglalkozik.A második rész a vállalatok feladatait, a fejlesztés útjait, korszerű megoldásait mutatja be.A harmadik rész a munka és magánélet összehangolásához, az egyensúlykereséshez kíván gyakorlati útmutatót adni.
  Tovább
  ISBN: 9789632953496
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  5 270 Ft

  4 479 Ft(15%)

 • Nemzetköziesedés és Globalizáció Az Emberi Erőforrás Menedzs
  nincs raktáron

  Nemzetköziesedés és Globalizáció Az Emberi Erőforrás Menedzs

  Kiadó: Complex (Kjk) Kiadó
  A nemzetköziesedés és globalizáció nagyon sokféle módon befolyásolja a cégek tevékenységét. A magyar gazdaságban több mint 30 000 külföldi tulajdonú leányvállalat van, amelyeknél közel 600 000 fő dolgozik.Ma már számos magyar tulajdonú cég is indult el a nemzetköziesedés útján. Ezek a jelenségek egyaránt fontossá teszik e vállalatok HR gyakorlatának megismerését. A könyv olvasói megismerhetik azokat a leglényegesebb elgondolásokat és gyakorlatokat,amelyek napjaink válsággal sújtott körülményei között a nemzetközi cégeknél hazánkban és a kelet-európai régióban megfigyelhető.A globalizációt lehet szeretni, lehet utálni, egy dolgot nem lehet csak nem tudomásul venni realitásait, azt, hogy ebben a globalizált világban élünk, és itt kell eredményesen tevékenykednünk. Ez az emberi erőforrás menedzsment területén sincs másképp,ezért ezt a könyvet a globalizáció lelkes hívei és ellenzői egyaránt jól hasznosíthatják.Rolek Ferenc - vezérigazgató helyettes, Budapest BankA Nemzetköziesedés és globalizáció az emberi erőforrás menedzsmentben adatokkal, kutatási eredményekkel, esettanulmányokkal gazdagon illusztrált hiánypótló munka. Bemutatja a globalizáció hatását közép-kelet európai és ezen belül magyarországivállalatok működésére, a Humán Erőforrás Menedzsment különböző területeire. Segítséget nyújt a vállalat siker tényezőinek megismeréséhez. Bemutatja mit kell tennie egy vállalatnak a legfontosabbnak tartott sikertényező, a kiváló munkatársak megszerzése,motiválása, megtartása érdekében. Ajánlom a könyvet minden vállalati vezető és humán erőforrás szakember részére.Erdei Sándor - HR vezető, Lear Corporation Hungary Kft.
  Tovább
  ISBN: 9789632952871
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Rendelhető

  Bolti ár:

  6 090 Ft

  5 177 Ft(15%)

 • Emberi Erőforrás Menedzsment Kézikönyv (2016-Os Átdolg.)

  Emberi Erőforrás Menedzsment Kézikönyv (2016-Os Átdolg.)

  Karoliny Mártonné- Poór József
  Kiadó: Complex (Kjk) Kiadó
  A folyamatos változások mára azt eredményezték, hogy szervezetek emberi erőforrásai és menedzselésük a szervezeti versenyképesség kritikus elemeivé váltak. Egy-egy szervezet emberi erőforrás menedzselési gyakorlata azonban nagyon sokféle tényező hatására(szervezeten kívüli: gazdasági fejlettség, demográfiai helyzet, munkaerő piac, nemzeti kultúra, munkajogi helyzet, válság és kilábalás stb. és szervezeten belüli: stratégia, kultúra, struktúra, méret, tulajdonforma, munkavállalók kompetenciái stb.)kialakuló, eltérő stílusú és felfogású vezetői döntések eredménye. Az 1994 óta hatodik alkalommal megjelenő átdolgozott kézikönyvünkben arra törekedtünk, hogy választ adjunk a következő emberi erőforrás menedzselést érintő fontosabb kérdésekre: Milyen EEM fogalmakkal dolgozunk? Hogyan változnak az EEM fókuszai, közelítésmódjai a 21. században? Hogyan alakulnak az EEM legfontosabb befolyásoló tényezői és mozgatórugói? Kik menedzselik az emberi erőforrásokat? Kik hozzák meg az EEM döntéseit, kik alakítják az EEM rendszereit, kik végzik az EEM tevékenységeket? Mik az EEM, illetve ezen belül az egyes rendszerek, funkciók elvi/stratégiai döntési kérdései, kapcsolódási pontjai? Hogyan járul hozzá az EEM a szervezeti teljesítmény és az értékképzés alakulásához? Mik a különböző EEM rendszerek (funkciók) fő céljai, jellemzői, a módszerek, technikák választéka, alkalmazási folyamatai, feltételei és elvárható eredményei? Milyen innovatív megoldások honosodtak meg az elmúlt néhány évben és milyen változások várhatók a különböző EEM rendszerek alkalmazása terén? Mit mutatnak? Hogyan alakulnak az alkalmazásról szóló nemzetközi és hazai vizsgálati tapasztalatok?A 15 fejezetből álló kézikönyvet tapasztalt egyetemi oktatók és gyakorló szakemberek készítették. Egyaránt hasznos olvasmányként ajánljuk mind az emberi erőforrás menedzsment tanulmányokat folytató hallgatók, mind pedig a vezetők és szakemberek számára
  Tovább
  ISBN: 9789632956480
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  6 290 Ft

  5 346 Ft(15%)