0

Keresés:

Idegen nyelvű könyvek webáruház

 • Van 5 perce?

  Van 5 perce?

  Van 5 perce? Mindössze ennyit kérünk, hogy elolvassa legújabb ajánlatunkat!

  Mindössze 5 perc! A legtöbb embernek talán van öt perce a munkába menet, vagy munkából jövet a buszon, villamoson, vonaton utazva, hogy elkezdje, felfrissítse, újrakezdje vagy folytassa az angol nyelvtanulást. De talán mindenki szánhat átlag napi öt percet az ebéd- kávé-, cigarettaszünetéből, vagy a házimunkából, szabadidejéből arra, hogy elővegye Szalai Nóra 5perc Angol nyelvkönyvsorozatának a számára megfelelő kiadványát.

  Bővebben  

 • Föld Napja - április 22.

  Föld Napja - április 22.

  Magyarország az elsők között csatlakozott a Föld Napja nevű kezdeményezéshez, amelynek célja az, hogy felhívja figyelmet az ökológiai válság egyre erőteljesebb jeleire.

   

   

   

  Bővebben  

 • A Magyar Költészet Napja - Április 11.

  A Magyar Költészet Napja - Április 11.

  József Attila születésnapján, április 11-én ünnepeljük a Magyar Költészet Napját, 1964 óta.

  Bővebben  

 • Oxford Children's Picture Dictionary

  Oxford Children's Picture Dictionary

  Kisiskolás kezdő nyelvtanulók részére készült a szép, színes rajzokkal illusztrált gyermekszótár új kiadása. A kötethez CD is tartozik, 20 dallal, amelyek könnyen megjegyezhetők és megtanulható belőlük a helyes kiejtés.

  Bővebben  

 • Oscar-díj 2017 - egy film, 6 jelölés - Lion

  Oscar-díj 2017 - egy film, 6 jelölés - Lion

  Ismét izgulhat a világ, ki kapja az áhított szobrocskát. Február 26-án minden kiderül. Mi is szurkolhatunk, a Mindenki című filmnek. Itt olvashatnak róla bővebben..

  Most azonban egy másik könyvre (és a belőle készült filmre) szeretnénk felhívni a figyelmüket.

  Bővebben  

 • Oxford Academic English - újdonságok érkeztek

  Oxford Academic English - újdonságok érkeztek

  Ma már nagyon sokan nálunk is angol nyelven végeznek a felsőoktatásban, és ehhez bizony már  pontosabb és szabatosabb fogalmazásra van szükség, és speciálisabb szókincsre. Ennek az elsajátítását és gyakorlását segítik az "Academic English" kiadványok.https://elt.oup.com/catalogue/items/global/grammar_vocabulary/oxford_academic_vocabulary_practice/9780194000888?cc=global&selLanguage=en&mode=hub

  Bővebben  

 • A Boy Made of Blocks : Autizmus a szépirodalomban - ajánlat mindenkinek

  A Boy Made of Blocks : Autizmus a szépirodalomban - ajánlat mindenkinek

  Stuart Keith  könyve most jelent meg az elmúlt év végén. A szerző megszállott PC játékos, rengeteg ír a játékokról. Előszőr szaklapokban írt csak, de jelenleg már a Guardian szerkesztőjeként is dolgozik a témában.

  Egyik fia autista, ezért nagy kihívás volt számára, hogy valamiképpen megtalálja vele a kapcsolatot. Nagyon sok videójátékot próbáltak  együtt, ezekből különösen a Minecraft vált be, ez segítette őket közelebb egymáshoz.

  Bővebben  

 • Tinik és az internet - új readerek Oxfordtól

  Tinik és az internet - új readerek Oxfordtól

  Már régen túl vagyunk azon, jó-e vagy káros-e inkább az internet. Fel kell készíteni  a gyerekeket a veszélyekre, és az okos használatra - egészen kis koruktól kezdve, már akkor,mikor előszőr kézbe veszik a tabletet, vagy szüleik okostelefonját.

  Bővebben  

 • Ropi naplója-rajongók figyelmébe!

  Ropi naplója-rajongók figyelmébe!

  Ropi, azaz Greg Heffley kínszenvedései tovább folytatódnak a középiskolában. A nyomás csak nem akar rajta szűnni. Az egyetlen menekülő utat abban találja, amelyben igazán jó: videojátékok játszásában. Természetesen szülei korántsem örülnek ennek. Azt szeretnék, ha látóköre nemcsak erre korlátozódna, s találna valami – bármi! - mást!

   

  Bővebben  

 • The Girl on the Train - mozi és könyv

  The Girl on the Train - mozi és könyv

  Most került a moziba 2015 egyik sikerkönyvének filmes adaptációja. Egyes felmérések szerint az ősz legjobban várt filmje.

  Bővebben  

 • Szakgimnáziumoknak és szakiskoláknak ajánlott szakmai idegen nyelvi kiadványok

  Szakgimnáziumoknak és szakiskoláknak ajánlott szakmai idegen nyelvi kiadványok

  A Librotrade Kft. mindig kész a megújulásra, mindig kész az új kihívásoknak eleget tenni. Az új szakgimnáziumi rendszer kialakításakor követelmény szint lett, hogy a szakiskolákban tanulók a heti négy idegen nyelvi óra közül az egyikben a saját szakmájuk szaknyelvét sajátítsák el. A Librotrade Kft. az iskoláknak szeretne ebben segítséget nyújtani ajánlatával. Jelen listánkban elsősorban angol és német szakismereti kiadványokat ajánlunk a szakgimnáziumok figyelmébe, az általános szakmai, üzleti és műszaki kurzuskönyvektől a kommunikációs kiadványokon át egészen a szakmaspecifikus nyelvkönyvekig.

  Bővebben  

 • Kötelező olvasmányok a Librotrade-nél

  Kötelező olvasmányok a Librotrade-nél

  Minden gyerek szünidei réme a kötelező olvasmány, és az ebből készítendő olvasónapló.

  Bővebben