0

Keresés:

Idegen nyelvű könyvek webáruház

 • Mobile Learning - Into the Classroom sorozat

  Mobile Learning - Into the Classroom sorozat

  Új kihívásokkal szembesülnek a tanárok: új és még újabb eszközök használatát kell megtanulniuk, (a gyerekek már sokszor jobban ismerik náluk) speciális nevelési igényű gyerekek, akiket ugyanúgy meg kell tanítaniuk.

  Bővebben  

 • Régi kedvencek, új filmek - félelem és rettegés

  Régi kedvencek, új filmek - félelem és rettegés

  "Szörnyen jó horror lett az új  Az '" - állítják a kritikák.Visszatért a Bohóc, hogy halálra rémítsen mindenkit.Eltűnnek a gyerekek az álmos kisvárosből, és néhány kivételtől eltekintve, nem is kerülnek meg soha többé.

   

   

  Bővebben  

 • Small Great Things - Jodi Picoult és mások

  Small Great Things - Jodi Picoult és mások

  Nyári olvasmányok, de nem feltétlenül könnyedek.

  Nyaralásra, a tengerpartra, hegyekben, vagy este a kertben, ha enyhült kicsit a meleg, szívből ajánljuk olvasásra az utóbbi időkben megjelent irodalmi slágereket.

  Bővebben  

 • Harry Potter 20 éves! Gyűjtők és fanatikusok, figyelem!

  Harry Potter 20 éves! Gyűjtők és fanatikusok, figyelem!

  No persze nem a szemünk előtt felnőtt Harry Potter ünnepli most a születésnapját!  20 éve, 1997. június 26-án jelent meg a Harry Potter és a bölcsek köve Angliában, és még senki nem tudta, mekkora siker lesz.. Népszerűsége töretlen azóta is, rengeteg új borítóval újabb és újabb kiadások jelentek meg a regényfolyamból. Kiegészítő kötetek, filmek és videójátékok készültek Harry életéből (vagy még a megszületése előtti időkből),  rajongók milliói pedig különféle oldalakon csoportosulnak,és osztják meg egymással az információikat a témában.

  Bővebben  

 • Victor Hugo ünneplése

  Victor Hugo ünneplése

  Ma ünnepeljük a világhírű költőt, romantikus regény- és drámaírót, emberjogi aktivistát és államférfit, annak kapcsán, hogy ezen a napon jelent meg A nyomorultak (Les Misérables) című regényének utolsó fejezete.

  Bővebben  

 • Man Booker díjas írók művei a Librotrade kínálatában

  Man Booker díjas írók művei a Librotrade kínálatában

  A Nemzetközi Man Booker Díj egy nagyon rangos nemzetközi könyves elismerés, melyet olyan élő, kortárs íróknak ítélnek oda, akik a fikciós irodalom területén alkotnak. Idén az elismerést az izraeli David Grossman kapta, a szintén izraeli Amos Oz (aki egyéb iránt jó barátja) elől elorozva. A díjazottak között va egyéb iránt a 2013-ban irodalmi Nobel Díjat kapott Alice Munro (2009), Philip Roth, vagy a magyar Krasznahorkai László (2015).

  Bővebben  

 • Bloomsday, Ulysses, Szombathely..és Joyce!

  Bloomsday, Ulysses, Szombathely..és Joyce!

  Ismét itt a Bloomsday, június 16.!  James Joyce - és a XX. század - egyik legjelentősebb művének, az Ulyssesnek a története ezen a napon történik. (Hosszú nap!)  Leopold Bloom dublini hírdetési ügynök egy napja kimondva is, de rejtetten is, finom utalásokkal, Odüsszeusz utazásaihoz hasonlít. A fejezetek címe szintén a nagy vándor útját idézi, párhuzamot vonva az ír, jelentéktelen kis emberrel. Maga a mű címe is az eposzi hős latin nevére utal, Ulysses.

   

  Bővebben  

 • Bill Bryson, a világ egyik legmókásabb embere

  Bill Bryson, a világ egyik legmókásabb embere

  Az amerikai születésű író a non-fiction múfaj egyik jeles képviselője, újságíró, tudományos ismeretterjesztő, író.humorista. Az őt körülvevő szűkebb és tágabb világot írja meg műveiben, amelyek letehetetlenek, és egyidejűleg folytonos nevetésre késztetik az embert.

  Bővebben  

 • Van 5 perce?

  Van 5 perce?

  Van 5 perce? Mindössze ennyit kérünk, hogy elolvassa legújabb ajánlatunkat!

  Mindössze 5 perc! A legtöbb embernek talán van öt perce a munkába menet, vagy munkából jövet a buszon, villamoson, vonaton utazva, hogy elkezdje, felfrissítse, újrakezdje vagy folytassa az angol nyelvtanulást. De talán mindenki szánhat átlag napi öt percet az ebéd- kávé-, cigarettaszünetéből, vagy a házimunkából, szabadidejéből arra, hogy elővegye Szalai Nóra 5perc Angol nyelvkönyvsorozatának a számára megfelelő kiadványát.

  Bővebben  

 • Föld Napja - április 22.

  Föld Napja - április 22.

  Magyarország az elsők között csatlakozott a Föld Napja nevű kezdeményezéshez, amelynek célja az, hogy felhívja figyelmet az ökológiai válság egyre erőteljesebb jeleire.

   

   

   

  Bővebben  

 • A Magyar Költészet Napja - Április 11.

  A Magyar Költészet Napja - Április 11.

  József Attila születésnapján, április 11-én ünnepeljük a Magyar Költészet Napját, 1964 óta.

  Bővebben  

 • Oxford Children's Picture Dictionary

  Oxford Children's Picture Dictionary

  Kisiskolás kezdő nyelvtanulók részére készült a szép, színes rajzokkal illusztrált gyermekszótár új kiadása. A kötethez CD is tartozik, 20 dallal, amelyek könnyen megjegyezhetők és megtanulható belőlük a helyes kiejtés.

  Bővebben