0

Keresés:

Biológia

Rendezés:
 • Érettségi Témakörök Vázlata Biológiából

  Érettségi Témakörök Vázlata Biológiából

  Juhász-Vargáné
  Kiadó: Maxim Kiadó
  ISBN: 9789632615691
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 480 Ft

  2 108 Ft(15%)

 • Oxford Dictionary of Ecology 4E*

  Oxford Dictionary of Ecology 4E*

  Allaby Michael
  Kiadó: Oxford University Press
  The updated fourth edition of the Dictionary of Ecology is the most comprehensive and authoritative dictionary of ecology available. Written in a clear, accessible style, it contains more than 6,000 entries on all aspects of ecology and relatedenvironmental scientific disciplines such as biogeography, genetics, soil science, geomorphology, atmospheric science, and oceanography. The information covered in the dictionary is wide-ranging and includes plant and animal physiology, animal behavior,pollution, conservation, habitat management, population, evolution, environmental pollution, climatology and meteorology. It also features many line drawings and useful appendices including estimations of population parameters, the geologic time-scale,SI units, and--new to this edition--a web-linked appendix of relevant organizations including both governmental agencies and conservation societies.Fully revised, updated, and expanded, with over 100 new entries, this fourth edition also contains new web links for dozens of entries--which are accessed and kept up to date via the Dictionary of Ecology companion website. The dictionary will beinvaluable to students and professionals interested in ecology, biology, conservation, and the environmental sciences as well as general readers with an interest in the natural world.
  Tovább
  ISBN: 9780199567669
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 500 Ft

  2 975 Ft(15%)

 • 130 Tétel Biológiából Emelt Szint, Szóbeli

  130 Tétel Biológiából Emelt Szint, Szóbeli

  Kiadó: Maxim Kiadó
  Kötetünket elsősorban az emelt szintű biológia érettségi vizsgára készülő diákoknak és a vizsgára felkészítő tanároknak ajánljuk. A kötetben 70 db A altétel és 60 db B altétel található, melyek mindegyike megfelel az emelt szintű szóbeli tételekkelszemben elvárható formai követelményeknek. A szerzők módszeresen követik az érettségi követelményrendszerben megjelenő emelt szintű tartalmak sorrendjét, így gyakorlatilag minden témakör valamilyen formában megjelenik a tételgyűjteményben. A kötetbenszerepelnek a tételekre adható válaszok, és azok egyes elemeire adható pontszámok is, ezáltal segítséget nyújtanak abban, hogy az egyes kérdésekre milyen mélységű ismereteket kell közölnie a vizsgázónak ahhoz, hogy a legjobb teljesítményt nyújthassa.Ezzel a felépítéssel a tételgyűjtemény önálló ismeretszerzésre, ismétlésre és rendszerezésre is alkalmas.
  Tovább
  ISBN: 9789632610535
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 280 Ft

  1 938 Ft(15%)

 • Tanulókártyák Biológiából

  Tanulókártyák Biológiából

  Nagyné Páll Edit
  Kiadó: Maxim Kiadó
  A biológia tanulókártyák segítségével játékos formában ismerhetjük meg nemcsak azokat a növényeket és állatokat, amelyekkel kirándulásaink és tanulmányaink során vagy a ház körül, a kiskertben találkozhatunk, hanem azokat is, amelyek egzotikusélőhelyeken élnek. A szerző felvillantja küllemüket, mozgásukat, táplálkozásukat és szaporodásuk sajátosságait. A kártyák lehetővé teszik, hogy feladatok megoldásával próbára tehessük tudásunkat, és versenyre is kihívhassuk egymást. A doboz része akártyákhoz tartozó megoldókönyv és a játéktábla. Minden korosztálynak ajánljuk.
  Tovább
  ISBN: 9789632615868
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  4 480 Ft

  3 808 Ft(15%)

 • Növénynevek Enciklopédiája

  Növénynevek Enciklopédiája

  Kiadó: Tinta Könyvkiadó
  A növények életünk fontos részét alkotják. Táplálékul szolgálnak, gyógyászati célra használjuk őket, nélkülözhetetlenek az iparban, sőt lakásunk, kertünk díszei is lehetnek.A Növénynevek enciklopédiája 760 szócikkében 1030 növénynév eredetét, etimológiáját ismerteti, és összefoglalja a növényről a legfontosabb tudnivalókat. A szócikk élén a vastag betűs növénynevek mellett rövid leírásuk szerepel, majd a növénynév latinmegfelelője. A következő részből megtudhatjuk, mikor jelenik meg a növénynév nyelvünkben, mely fontosabb növénytani munkák és szótárak említik, és hogyan jött létre magyar, illetve latin szaknyelvi alakja. Számos vidékünk népnyelvi elnevezéseirőltájékozódhatunk, így például a búzavirág neve néhol kékvirág, égi virág vagy imola.
  Tovább
  ISBN: 9789639902404
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  5 990 Ft

  5 091 Ft(15%)

 • Kiegészítő Fejezetek A Biológia Érettségihez Közép-És Emelt

  Kiegészítő Fejezetek A Biológia Érettségihez Közép-És Emelt

  Bán Sándor
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Kötetünk elsősorban olyan témákat mutat be új nézőpontból, amelyek a kétszintű érettségi követelményrendszerében jelen vannak, a forgalomban lévő tankönyvek azonban nem tárgyalják megfelelő részletességgel. A könyv újszerűségét főleg az jelenti, hogyvalódi átmenetet képez a jelenlegi középiskolai oktatás és a felsőoktatás belépő követelményei között. Erre azért is szükség van, mert a felsőoktatásba való bekerülés egy szorgalmas diáknak ma általában nem jelent különösebb nehézséget, az első vizsgákkövetelményei azonban annál inkább. A korszerű szemléletmód tehát nemcsak az érettségin nyújtott teljesítményt segíti elő, hanem lehetőséget ad a bevezető egyetemi, főiskolai kurzusok követelményeinek eredményes teljesítésére is.
  Tovább
  ISBN: 9789632610818
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 280 Ft

  1 938 Ft(15%)

 • Oxford Dictionary of Biology 7E *

  Oxford Dictionary of Biology 7E *

  Hine,Robert
  Kiadó: Oxford University Press
  The most up-to-date paperback dictionary of biology availableMore than 5,500 clear and concise entriesOver 250 new entries, including Broca's area, comparative genomic hybridization, mirror neuron, and PandoravirusFully revised and updated for the seventh editionAppendices include SI units, simplified classifications of the animal kingdom and land plants, the geological time-scale, model organisms and their genomes, a table listing major mass extinctions of species, Nobel prizewinning contributions to biology, anew appendix on evolution, and a list of useful websitesEntry-level web links, updated via a companion website
  Tovább
  ISBN: 9780198714378
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  5 200 Ft

  4 420 Ft(15%)

 • Új Színes Érettségi Tételek Biológiából (Középszint - Szóbe)

  Új Színes Érettségi Tételek Biológiából (Középszint - Szóbe)

  Juhász Katalin, Vargáné Lengyel Adrien
  Kiadó: Maxim Kiadó
  60 A és 60 B középszintű szóbeli mintatételt, valamint 2 kidolgozott minta-projektfeladatot tartalmazó kötetünket a 2017. január 1-jén életbe lépő, új érettségi követelményrendszer, valamint a hivatalos mintatételek alapján dolgoztuk át. Kiadványunkminden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Szerzőink nagy hangsúlyt fektettek a követelményrendszer újdonságainak kiemelésére, így hatékony segítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez.A kötetben minden tétel kidolgozása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.
  Tovább
  ISBN: 9789632617916
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 680 Ft

  2 278 Ft(15%)

 • Érettségi Mintafeladatsorok Biológiából (10 Í.Középsz.F.)

  Érettségi Mintafeladatsorok Biológiából (10 Í.Középsz.F.)

  Kiadó: Maxim Kiadó
  10 középszintű írásbeli érettségi mintafeladatsort tartalmazó kötetünk a 2017-ben életbe lépő, új érettségi követelményrendszer, valamint a hivatalos mintafeladatsorok alapján készült. A kéziratokat akkor véglegesítjük, amikor minden, az új érettségivizsgával kapcsolatos szempont tisztázódik. Kiadványunk minden érettségi feladattípust és témakört érint, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmas. Szerzőink nagy hangsúlyt fektettek a követelményrendszer újdonságainak kiemelésére, így hatékonysegítséget nyújtanak a felkészüléshez és felkészítéshez. A kötetben minden feladat megoldása és lehetséges értékelése megtalálható. Tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt ajánljuk.
  Tovább
  ISBN: 9789632618029
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 480 Ft

  2 108 Ft(15%)

 • nincs raktáron

  Life Advanced Student's Book With Dvd

  Hughes
  Kiadó: Cengage Learning Emea
  ISBN: 9781133315735
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Rendelhető

  Bolti ár:

  6 890 Ft

  5 856 Ft(15%)

 • új

  Érettségi Mintafeladatsorok Biológiából (10 Í.Emelt Sz.F.)

  Kiadó: Maxim Kiadó
  ISBN: 9789632617961
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 480 Ft

  2 108 Ft(15%)