0

Keresés:

2017. november 22., szerda 09:43

11.22.62 - J.F. Kennedy - Dallas

11.22.62 - J.F. Kennedy - Dallas

"Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country." (JFK)

55 évvel ezelőtt rázta meg a világot az amerikai elnök, John Fitzgerald Kennedy meggyilkolása. A mai napig nem tisztázottak a a gyilkosság körülményei, a jelenlegi elnök pedig nemrégiben megígérte, szabaddá teszi az ezzel kapcsolatos iratokat.

Politikus dinasztia tagja volt, a mai napig jelen vannak a Kennedyek az amerikai pokitikában, egyes vélemények szerint átok ül rajtuk, talán túl sok szerencsétlenség fordult elő a család életében.  Aki a valóságon túl szeretné szabadon engedni a fantáziáját, mindenképpen olvassa el a thriller nagymesterének, Stephen Kingnek a regényét, amelyben felbukkan a nevezetes dátum, és maga a gyilkosság is.

 

Akik nem sokat hallottak eddig a történelem ezen fejezetéről, és ismereteiket nyelvtudásukkal egyetemben szeretnék bővíteni,  nekik ajánljuk az Oxford Bookworm Factfile könnyített olvasmányát a fiatalon életét veszített politikusról. Kapható hanganyaggal ellátva is, így a szöveget meg is hallgathatják. De ha  szórakoztató könyveket olvasnának inkább, azt is találnak a kínálatunkban. És ne feledjék: Jön a Fekete Péntek, tehát érdemes 5000 Ft felett vásárolni, így mi álljuk Önök helyett a postaköltséget!

 • John F. Kennedy - Obw Factfile Level 2

  John F. Kennedy - Obw Factfile Level 2

  Collins,Anne
  Kiadó: Oxford University Press
  'Ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country.' More than fifty years ago, the new US President, John F. Kennedy, spoke these words. Millions of Americans listened, and they were filled with hope. With Kennedy, aspresident, surely there was a great future ahead for their country.But Kennedy wouldn't finish his four years as president. In November 1963, the world stopped as terrible news came from Dallas, texas..
  Tovább
  ISBN: 9780194236720
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  1 280 Ft

  1 088 Ft(15%)

 • 11.22.63

  11.22.63

  King,Stephen
  Kiadó: Hodder & Stoughton Ltd.
  1963. november 22-én Lee Harvey Oswald agyonlőtte John Fitzgerald Kennedy amerikai elnököt - bár az összeesküvés-elméletek hívei gyakran vitatják, valóban ő volt-e a tettes. Annyi biztos, hogy az elnök halála nagyban megváltoztatta az Egyesült Államoksorsát, és nem feltétlenül kedvezően. Stephen King regényében felmerül egy lehetőség, hogy meg nem történtté tegyék a tragédiát és új, a hősök reményei szerint kedvezőbb irányt vegyenek az események.King könyvében alapos felkészültségről tesz tanúbizonyságot, maga az ötvenes-hatvanas évek fordulója is rendkívül élő, ahogy Oswald sorsát is rendkívül precízen követi a regény. A könyv mégis többet nyújt egy szimpla rekonstrukciónál: egyszerre sci-fi ésalternatív történelem.A riveting, high-stakes political story like UNDER THE DOME, a love story like BAG OF BONES, a 1950s community like IT, Stephen King's incredibly ambitious, heartstoppingly dramatic time travel novel, 11.22.63 is a WHAT IF? novel like no one's ever readbefore - a one thousand page tour de force.WHAT IF you could go back in time and change the course of history? WHAT IF the watershed moment you could change was the JFK assassination? 11.22.63, the date that Kennedy was shot - unless . . .King takes his protagonist Jake Epping, a high school English teacher from Lisbon Falls, Maine, 2011, on a fascinating journey back to 1958 - from a world of mobile phones and iPods to a new world of Elvis and JFK, of Plymouth Fury cars and LindyHopping, of a troubled loner named Lee Harvey Oswald and a beautiful high school librarian named Sadie Dunhill, who becomes the love of Jake's life - a life that transgresses all the normal rules of time.With extraordinary imaginative power, King weaves the social, political and popular culture of his baby-boom American generation into a devastating exercise in escalating suspense.
  Tovább
  ISBN: 9781444727333
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 860 Ft

  2 431 Ft(15%)