0

Keresés:

A mutató mindig visszaér

A mutató mindig visszaér

A Könyvkötő szerzőjének legújabb műve

Ha az életedet egy hazugságra építetted, kockára tennél mindent, hogy felfedd az igazságot?

Montverreben, egy hegyek közt megbújó, különleges akadémián a legtehetségesebb versenyzőket faragják a misztikum és rejtély övezte Grand Jeu-re, vagyis Nagy Játékra.
Léo Martin egykor maga is tanuló volt, de egy erőszakos tragédia után szenvedélye megfakult, és hátat fordított a játéknak. Most megszégyenülten tér vissza, száműzöttként, politikai karrierjét gyászolva.

Montverre sok változáson ment át, mióta Léo itt tanult: Claire Dryden nőként lehetőséget kapott, hogy Magister Ludi alatt, a Grand Jeu legfontosabb hivatalában szolgáljon. Amikor Léo először pillantja meg Clairet, egy furcsa, ismeretlen természetű kötődést érzékel kettejük között, bár biztos benne, hogy korábban nem találkoztak.

Léo és Claire mindketten hazugságra építették fel életüket. És ahogy az év tetőpontja, a legendás Midsummer Game közeleg, a titkok lassan a falakon keresztül kezdenek suttogni…

Legyen a Tiéd Bridget Collins legújabb műve, a The Betrayals most 15% kedvezménnyel webáruházunkból!

 • BETRAYALS PB (2021.10.27)

  BETRAYALS PB (Collins)

  Bridget Collins
  Kiadó: HARPER COLLINS
  WINNING WAS EVERYTHING…UNTIL IT DESTROYED THEMTwo young men, Léo and Carfax, close friends and fierce rivals.A family ripped apart by madness and tragedy.One woman, her life built upon a lie, with a mysterious connection to them all…
  Tovább
  ISBN: 9780008272197
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 942 Ft

  3 351 Ft(15%)