0

Keresés:

2017. november 8., szerda 09:08

Az Orient Express és Agatha Christie

Az Orient Express és Agatha Christie

Holnaptól látható a mozikban a Gyilkosság az Orient Expresszen című bűnügyi film, Agatha Christie egyik leghíresebb regényének sokadik megfilmestése. Ezúttal Kenneth Branagh játssza Poirot mestert, és egyben ő a rendező is. Mellette a csudálatos Judi Dench, Johnny Depp, Penelope Cruz és Michelle Pfeiffer is láthatók, Talán mindenki(?) ismeri már a történetét, de akkor is érdemes újra és újra elolvasni a regényt, megnézni a filmet.

Új, filmes borítóval jelent meg most a regény, kínáljuk jó szívvel a szórakozásra, kikapcsolódásra vágyóknak, ajándékba, angol nyelvi tudásunk felfrissítésére.

Tudták, hogy a nagy távolságot átszelő vonatok  miatt kezdték el az angolok (ki más!) kidolgozni az időzónákat, egységesíteni az időmérést?  Hiszen hogyan igazodjanak el az utasok a sokféle idő között, hogy ne maradjanak le? Az Orient Expresszről nem is  szabad lemaradni, olyan pompás, patinás belsővel rendelkezik! Persze ennek meg is kérik az árát. Az Expressz Isztanbulból indulva eljutott Rómába, Párizsba, Bécsbe, Budapesten pedig el is ágazott Szófia és Belgrád felé.

A könyvet, az Agatha Christie regények teljes palettájával egyetemben, megvásárolhatják webáruházunkban, vagy személyesen a  Librotrade nagykereskedésében, és boltjainkban. Akinek pedig inkább a mai bűnügyi regények, thrillerek tetszenek inkább, kínálatunkban azokból is talál kedvére valót.Várjuk szeretettel!

                                                                               

kép: Wikimedia Commons

 • Murder On The Orient Express Film Tie In

  Murder On The Orient Express Film Tie In

  Christie,Agatha
  Kiadó: Harper Collins *
  Just after midnight, a snowdrift stops the Orient Express in its tracks. The luxurious train is surprisingly full for the time of the year, but by the morning it is one passenger fewer. An American tycoon lies dead in his compartment, stabbed a dozentimes, his door locked from the inside.Isolated and with a killer in their midst, detective Hercule Poirot must identify the murderer - in case he or she decides to strike again.
  Tovább
  ISBN: 9780008268879
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 750 Ft

  2 338 Ft(15%)