0

Keresés:

2018. május 10., csütörtök 14:06

Egy kis nyár eleji borzongás

Egy kis nyár eleji borzongás

Ki ne szeretne egy kis felüdülést ezekben a meleg, nyár eleji napokban? Ki ne szeretne kikapcsolódni két érettségi vagy két vizsga között? Vagy csak úgy otthon elnyúlva.

A mozikban óriási sikerrel fut a „Hang nélkül” c. horror-thriller. De nem kell mások képi világára hagyatkoznunk, hogy hasonló élményben legyen részünk. Jason Wallace nemrégiben megjelent új regényében az Encounters-ben feszeget hasonló témát. Pszichológusok egy csoportja utazik Zimbabweba, hogy kivizsgáljon egy különös esetet. Ötven gyerek állítja egybehangzóan, hogy napfogyatkozás alkalmával egy űrhajó szállt le az iskola udvarán. Lehet, csak tömeghisztériáról van szó. De meglehet, hogy többről...
A thriller- és horror-történetek mestere, Stephen King ezúttal fiával közösen alkotott valami egészen újat. Mostani regényükben, a Sleeping Beauties-ban (Sleeping Beautiy-nak hívják angolul Csipkerózsikát) teljesen megmagyarázhatatlan dolgok történnek a nőkkel. Egy vírus következtében mély álomba zuhannak, s egy selyemgubó szerű izé takarja be testüket. Miután felébrednek egyáltalán nem úgy viselkednek, mint a mesebeli hercegnő a történetben. Sőt egyáltalán nem is nőként viselkednek. Olyanok lesznek, mint a veszett vadak. Kivéve egy nőt Evie-t. Vajon ő lesz a nők és az emberiség megmentője, vagy ő maga a démon?
A földönkívüliek és misztikum világából vajon kicsit békésebb vizekre evezhetünk Paula Hawkins Into the Water című pszicho-trillerében? Nem hiszem. Jules figyelmen kívül hagyta nővére telefonhívását. Ez nem sokkal azelőtt történt, hogy Nel, Jules testvére a vízbe vetette magát. Most Nel halott. Jules-nek vissza kell mennie nővére házához, vigyázzon annak lányára és szembenézzen Nel misztikus halálának körülményeivel. Jules azonban tart mindentől: tart a hosszú temetési ceremóniától, Mill House-tól és a titokba burkolódzó kisvárostól. Jules fél. Tudja, hogy nővére soha nem lett volna öngyilkos...

 • Sleeping Beauties * PB

  Sleeping Beauties * PB

  King,Stephen - King,Owen
  Kiadó: H&S General Publishing
  Az egész világon történik valami megmagyarázhatatlan, misztikus doog. Valami történik, amikor a nők elalszanak
  Tovább
  ISBN: 9781473681293
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 865 Ft

  2 435 Ft(15%)

 • Encounters

  Encounters

  Wallace,Jason
  Kiadó: Andersen Press
  Encounters. Találkozások. A Costa-díjas Jason Wallace régóta várt új regénye sokat megélt, hányatott sorsú gyermekekről.1994 Zimbabwe: iskolás gyerekek egy csoportja különös fényt lát elsuhanni iskolájuk fölött. Mindannyiuk élete egy csapásra megváltozik. Gary, akit elhagyott az anyukája elrejti valódi érzéseit, kínját, helyette dühkitörésivel és gyűlölködéseivel vétetimaát észre. Kloénak nincsenek szavai, hogy kifejezze magát, mitől fél egész nap. Karl, a házmester fia kiesik a pixisből. Tendai felismeri, hogy soha nem lesz képes megfelni apja elvárásainak. És Sixpence végignézi mindezt. Tudja, soha nem lesz olyan,mint a többi gyerek. Úgy tűnik, mindegyiküknek van egy titka, amelyet nem tudnak elmagyarázni, ha akarnák sem.A gyerekekhez pszichológusok csoportja érkezik. Meg tudják erősíteni ezeket a kísértetiesen egybehangzó beszámolókat? Hollie, egyikük lánya többet is mondhat nekik. Tudja, hogy ez több, mint egy földönkívüli történet, vagy tömeg-hisztéria. Vajon feltudja fedni a valóságot a sötétségről, ami üldözi őket?
  Tovább
  ISBN: 9781849396219
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 750 Ft

  2 338 Ft(15%)

 • Into The Water PB

  Into The Water PB

  Hawkins,Paula
  Kiadó: Transworld Publ. Ltd
  Jules figyelmen kívül hagyta nővére telefonhívását. Ez nem sokkal azelőtt történt, hogy Nel, Jules testvére a vízbe vetette magát. Most Nel halott. Jules-nek vissza kell mennie nővére házához, vigyázzon annak lányára és szembenézzen Nel misztikushalálának körülményeivel. Jules azonban tart mindentől: tart a hosszú temetési ceremóniától, Mill House-tól és a titokba burkolódzó kisvárostól. Jules fél. Tudja, hogy nővére soha nem lett volna öngyilkos...In the last days before her death, Nel called her sister. Jules didn't pick up the phone, ignoring her plea for help.Now Nel is dead. They say she jumped. And Jules has been dragged back to the one place she hoped she had escaped for good, to care for the teenage girl her sister left behind.But Jules is afraid. So afraid. Of her long-buried memories, of the old Mill House, of knowing that Nel would never have jumped.And most of all she's afraid of the water, and the place they call the Drowning Pool . . .
  Tovább
  ISBN: 9781784163402
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 510 Ft

  2 134 Ft(15%)