0

Keresés:

Essential Grammar in Use 4th edition with answers and eBook

Essential Grammar in Use 4th edition with answers and eBook

Raymond Murphy kezdő nyelvtani gyakorló könyvének legújabb, átdolgozott kiadása megoldókulccsal és eBook-val minden olyan igényt kielégít, mely a mai modern önálló, kezdő angol nyelvtanuláshoz szükséges. A világon már több milliónyian forgatták eme kiadványt sikerrel.

Tisztán érthető magyarázatok, illetve könnyedén követhető példák teszik az Essential Grammar in Use-t az önálló angol nyelvtanulás mintakönyvévé.

A mindössze két oldalas leckékkel úgy alakították ki a könyvet, hogy mindenki megtalálja a maga ritmusának megfelelő felhasználási módot: magyarázatok a jobb, példák a bal oldalon.

A magyarázatok alján található ún.: study guide segíti a tanulókat abban, hogy megtalálják azokat a leckéket, melyek a további tanuláshoz szükségesek.

A könyvben extra feladatok találhatóak a további gyakorlásokhoz.

A könyv tartalmaz egy kódot az interaktív ekönyvhöz. Az eBook ugyanazt a nyelvtani magyarázatokat és feladatokat tartalmazza, mint a nyomtatott változat. Így ez a tökéletes megoldás arra, hogy az angol nyelvtant bárhol és bármikor tanulni lehessen.

A könyv most jelentős kedvezménnyel* kapható a Librotrade Kft. webáruházában!

 

*Az ajánlat csak számlás megrendelésekre érvényes!

 • Essential Grammar In Use Book +Answers+Interactive Ebook 4Th

  Essential Grammar In Use Book +Answers+Interactive Ebook 4Th

  Murphy, Raymond
  Kiadó: Cambridge University Press
  Raymond Murphy kezdő nyelvtani gyakorló könyvének legújabb, átdolgozott kiadása megoldókulccsal és eBook-val minden olyan igényt kielégít, mely a mai modern önálló, kezdő angol nyelvtanuláshoz szükséges. A világon már több milliónyian forgatták emekiadványt sikerrel.Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes!
  Tovább
  ISBN: 9781107480537
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  9 990 Ft

  8 492 Ft(15%)