0

Keresés:

Film készül az Aranypintyből

Film készül az Aranypintyből

Donna Tartt tíz évenként ad ki könyveket, és az mindig nagyot szól. A The Secret History és a The Little Friend után 2013-ban jelent meg a The Goldfinch, ami elég sok díjat besöpört, köztük a Pulitzer-díjat, és Az Év Könyve díjat is is. Hamarosan kultkönyvvé vált, és megfilmesítés után kiáltott.

Nemhiába, hiszen elkészült, nálunk szeptemberben várható a bemutató. A Baby Driver főszereplője, Ansel Elgort mellett Nicole Kidman, Luke Wilson láthatók a főbb szerepekben.

A történetet Theo meséli el, aki éppen egy múzeumban van édesanyjával, és egy lenyűgőző képet nézegetnek együtt, mikor robbanás történik..

Kanyargósan alakul Theo sorsa, nehezen dolgozza fel az őt ért veszteséget, és rögeszmésen vigyáz egy különleges tárgyra, ami édesanyjára emlékezteti. Végül az alvilág felé sodródik..

Nehéz, szívszaggató könyv, és - nagyon hosszú. Ennek ellenére mindenkinek ajánljuk, aki egy különleges hangulatú, megszállottságról és túlélésről, önmagunk megtalálásáról szóló könyvet kíván elolvasni. De vigyázat! Nem fogják tudni letenni, míg el nem olvasták!

Donna Tartt képe a Guardian-ból

Donna Tartt művei, és a hasonló, nagy sikerrű regények (bűnügyi, klasszikus,thriller) megtalálhatók a Librotrade kínálatában, és megvásárolhatók boltunkban is.

 • The Secret History

  The Secret History

  Tartt Donna
  Kiadó: Penguin Books Ltd.
  Truly deserving of the accolade Modern Classic, Donna Tartt's cult bestseller The Secret History is a remarkable achievement - both compelling and elegant, dramatic and playful.Under the influence of their charismatic classics professor, a group of clever, eccentric misfits at an elite New England college discover a way of thinking and living that is a world away from the humdrum existence of their contemporaries. But when theygo beyond the boundaries of normal morality their lives are changed profoundly and for ever.
  Tovább
  ISBN: 9780140167771
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 120 Ft

  2 652 Ft(15%)

 • The Goldfinch

  The Goldfinch

  Tartt Donna
  Kiadó: Time Warner
  Aged thirteen, Theo Decker, son of a devoted mother and a reckless, largely absent father, survives an accident that otherwise tears his life apart. Alone and rudderless in New York, he is taken in by the family of a wealthy friend. He is tormented by anunbearable longing for his mother, and down the years clings to the thing that most reminds him of her: a small, strangely captivating painting that ultimately draws him into the criminal underworld. As he grows up, Theo learns to glide between thedrawing rooms of the rich and the dusty antiques store where he works. He is alienated and in love - and his talisman, the painting, places him at the centre of a narrowing, ever more dangerous circle.The Goldfinch is a haunted odyssey through present-day America and a drama of enthralling power. Combining unforgettably vivid characters and thrilling suspense, it is a beautiful, addictive triumph - a sweeping story of loss and obsession, of survivaland self-invention, of the deepest mysteries of love, identity and fate.
  Tovább
  ISBN: 9780349139630
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 765 Ft

  3 200 Ft(15%)