0

Keresés:

Filmvásznon Poirot egyiptomi rejtélye

Filmvásznon Poirot egyiptomi rejtélye

Lapozz, mielőtt nézed!

Poirot-val utazni általában emlékezetesre sikerül - csak nem éppen úgy, ahogy a gyanútlan pihenni vágyók azt eltervezik...

A Nílus menti luxushajókázás nyugalmát Linnet Ridgewey tragikus halála rázza meg. 
Egy fiatal, dekoratív, gyönyörű nő, akinek mindene megvolt. . . mígnem valaki elvette az életét.
Hercule Poirotban felsejlik egy utastársa korábbi kirohanása:


„Szeretném a fejéhez tartani az én csinos kis pisztolyomat, és meghúzni a ravaszt.”


Az egyiptomi Nap perzselő melegében a piramisoknál is ősibb indulatok kerülnek a felszínre: a szerelem, a féltékenység és az árulás elsöprő misztériuma. A Death On The Nile-t, Agatha Christie egyik legkiemelkedőbb és legidőtlenebb művét hamarosan szélesvásznon is élvezhetjük a nagyszerű Kenneth Branagh és Gal Gadot főszereplésével.

Nem szeretnénk ítéletet hozni a könyv és filmadaptáció örökérvényű harcát illetően, de hisszük, hogy a sorok közt élénkebb a robosztus piramisok durva, porózus falán végighúzott kéz alól kibújó, sercegő hang. Hogy a lapok közt barangolva elevenebb érzés, mikor felemeled a fejed, és a kalapod karimájába belekapó szél az arcodba fújja az évezredek alatt finomra őrölt homokszemet.

Szeretjük a filmeket - de előbb lapozunk.
Hiszen ne felejtsük...
Él a történet, és éltet bennünket is.


 

 • Death On The Nile (Film-Tie-In)

  DEATH ON THE NILE (FILM-TIE-IN)

  CHRISTIE,AGATHA
  Kiadó: HARPER COLLINS
  Agatha Christies most exotic murder mystery, reissued with a striking new cover designed to appeal to the latest generation of Agatha Christie fans and book lovers. The tranquillity of a cruise along the Nile is shattered by the discovery that Linnet Ridgeway has been shot through the head. She was young, stylish and beautiful, a girl who had everything - until she lost her life. Hercule Poirot recalls an earlier outburst by a fellow passenger: Id like to put my dear little pistol against her head and just press the trigger. Yet in this exotic setting nothing is ever quite what it seems.
  Tovább
  ISBN: 9780008328931
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 811 Ft

  Online ár:3 239 Ft