0

Keresés:

Harry Hole visszatért!

Harry Hole visszatért!

Kedvenc nyomozónknak talán élete legsötétebb, legborzasztóbb esetével kell szembenéznie.

Harryt Rakel elhagyta; régi, zsákutcába jutott ügyeken nyűglődik, és megint iszik. És a visszaeső, erőszakoló gyilkos, Svein Finne, akit ő juttatott börtönbe, újra szabadlábon van, és ott kívánja folytatni, ahol abbahagyta.

Egy olyan embernek, mint Harry, jobban kéne figyelnie, mi zajlik a háta mögött. De sajnos nem tudja, mi is történt vele előző éjjel, csak azt, hogy minden egyre rosszabb és rosszabb lesz... Nézi vérrel borított kezét, és próbálja összeszedni magát.

Harry Hole a skandináv krimik nyomozójának archetípusa: alkoholproblémák, rendezetlen magánélet, egészségtelen életmód - és zseniális nyomozói képesség.

Nagyon kegyetlen gyilkosságok és a legfelsőbb körökben elkövetett korrupciós ügyek felgöngyölítése írható a javára, a halál torkából már többször sikerült megmenekülnie, és szeretteit is megmentenie.

Vajon most hogyan alakul az eset, sikerül-e démonait leküzdeni?

                                                                                             A könyv hátoldala, a szerző képével

 

Nagyon szeretjük a skandináv krimiket, tartunk is belőle rengeteget. Elsősorban persze angolul, de van német, francia nyelven is belőle.

Olvassák el Harry Hole legújabb történetét, és ha kíváncsiak a korábbiakra is, olvassák el most. Kigyűjtöttük Önöknek. Az új könyv és a régebbiek is megtalálhatók a Librotrade webáruházában és boltjában. Rendeljék meg most!

 

 

 • Knife (Harry Hole)

  Knife (Harry Hole 12)

  Nesbo,Jo
  Kiadó: Random House,Uk
  A man like Harry had better watch his back...Following the dramatic conclusion of number one bestseller THE THIRST, KNIFE sees Harry Hole waking up with a ferocious hangover, his hands and clothes covered in blood.Not only is Harry about to come face to face with an old, deadly foe, but with his darkest personal challenge yet.
  Tovább
  ISBN: 9781787300767
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  5 994 Ft

  5 095 Ft(15%)

 • Nemesis *

  Nemesis *

  Nesbo,Jo
  Kiadó: Debolsillo
  ?Cómo atrapas a un asesino cuando tú eres el principal sospechoso? En la cuarta entrega de la serie, el atormentado detective Harry Hole tendrá que cruzar la línea que separa lo legal de lo ilegal para resolver unos crímenes que no son lo que en unprincipio parecían. Las cámaras de seguridad de un banco captan cómo un atracador dispara a bocajarro a la cajera tras un extrano intercambio de palabras. El detective Harry Hole se hará cargo de la investigación, con la ayuda de Beate Lonn, una de lasinvestigadoras más desconcertantes del cuerpo de policía, capaz de identificar rasgos faciales mucho más rápido que cualquier programa informático, pero incapaz de moverse en sociedad...
  Tovább
  ISBN: 9788466342049
  nyelv(ek): spanyol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  5 655 Ft

  4 807 Ft(15%)

 • The Devil's Star *

  The Devil's Star (Harry Hole 5) *

  Nesbo,Jo
  Kiadó: Random House,Uk
  THE MARK OF THE DEVIL, THE SIGN OF A KILLER...A young woman is murdered in her flat and a tiny red diamond in the shape of a five-pointed star is found behind her eyelid. Detective Harry Hole is assigned to the case, alongside his long-time adversary Tom Waaler and initially wants no part in it.But Harry is already on his final warning and has little alternative but to drag himself out of his alcoholic stupor when it becomes apparent that Oslo has a serial killer on its hands.
  Tovább
  ISBN: 9781784702298
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 675 Ft

  2 274 Ft(15%)

 • The Thirst PB

  The Thirst PB (Harry Hole 11)

  Nesbo,Jo
  Kiadó: Random House,Uk
  THERE'S A NEW KILLER ON THE STREETS...A woman is found murdered after an internet date. The marks left on her body show the police that they are dealing with a particularly vicious killer.HE'S IN YOUR HOUSE HE'S IN YOUR ROOMUnder pressure from the media to find the murderer, the force know there's only one man for the job. But Harry Hole is reluctant to return to the place that almost took everything from him. Until he starts to suspect a connection between this killing andhis one failed case.
  Tovább
  ISBN: 9781784705107
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 510 Ft

  2 134 Ft(15%)

 • Police

  Police

  Nesbo,Jo
  Kiadó: Gallimard Jeunesse / Folio
  Un tueur assassine méthodiquement des policiers de la brigade criminelle d'Oslo. Leur point commun? Trouver la mort le jour anniversaire et sur les lieux memes des crimes qu'ils n'ont pas résolus. La police est sur les dents, complctement dépassée,d'autant que son meilleur élément, l'inspecteur Harry Hole, n'est plus la pour mener l'enquete...
  Tovább
  ISBN: 9782072708169
  nyelv(ek): francia
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  5 245 Ft

  4 458 Ft(15%)

 • Leopard

  Leopard

  Nesbo,Jo
  Kiadó: Ullstein Taschenbuch
  Harry Hole ist am Ende, er hat alle Brücken hinter sich abgebrochen und lebt zurückgezogen in Hongkong. Da erschüttert eine Serie aufsehenerregender Morde Oslo. Die junge Kommissarin Kaja schafft es schlieálich, ihren berühmten Kollegen zurückzuholen.Schnell wird Harry in den Fall hineingezogen. Der Täter erweist sich als äuáerst unberechenbar und intelligent. Als Harry dem Killer schlieálich gegenübersteht, muss er eine beinahe übermenschliche Entscheidung treffen.
  Tovább
  ISBN: 9783548283210
  nyelv(ek): német
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  6 620 Ft

  5 627 Ft(15%)

 • Phantom

  Phantom (Harry Hole 9)

  Nesbo,Jo
  Kiadó: Random House,Uk
  THE MURDER HAS BEEN SOLVED. BUT HAS JUSTICE BEEN DONE?Harry Hole is back in Oslo. He's been away for some time, but his ghosts have a way of catching up with him. The case that brings him back is already closed. There is no room for doubt: the young junkie was shot dead by a fellow addict.THE POLICE DON'T WANT HIM BACK...Denied permission to reopen the investigation, Harry strikes out on his own. Beneath the city's eerie tranquillity, he discovers a trail of violence and mysterious disappearances seemingly unnoticed by the police. At every turn Harry is faced with aconspiracy of silence.THE CRIMINALS DON'T WANT HIM BACK...Harry is not the only one who is interested in the case. From the moment he steps off the plane, someone is watching his every move and tracing his every call.SOMEONE WANTS HIM SILENCED.
  Tovább
  ISBN: 9780099570349
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 275 Ft

  1 934 Ft(15%)

 • Nemesis

  Nemesis (Harry Hole 4)

  Nesbo,Jo
  Kiadó: Random House,Uk
  A skandináv krimiírók új csillaga Stieg Larsson után Jo Nesbo, kinek nagy előnye Larssonnal szemben, hogymég él. A Harry Hole krimi sorozatban virtuóz csavarokkal meséli el a jó keresztények után loholó horvátbérgyilkos történetét. A Nemesis című kötetében az Észak-Európában élő cigányok moráljába engedettbetekintést. A történetben egy bankrablást úgy mesél el, hogy a szereplők és az eseményeket későbbfelvételről figyelő rendőr reakciói egybefolynak, mintha mindenki egy helyen, egy időben élné át.
  Tovább
  ISBN: 9780099546757
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 545 Ft

  2 163 Ft(15%)

 • The Leopard
  nincs raktáron

  The Leopard (Hary Hole 8)

  Nesbo,Jo
  Kiadó: Random House,Uk
  Jo Nesbo magyarul is megjelent Leopárd című új regényének borzasztó kínzóeszközét részben egy magyar történet inspirálta. Mikor Nesbo Magyarországon járt, hallotta Gellért püspök történetét. Egy skót újságnak mesélte, hogy a budapesti püspököt afelingerelt polgárok egy hordóba rakták, karókat döftek át rajta, és legurították a hegyről. Az ilyenfajta leleményesség elkápráztat - mondta Nesbo. A leopárd almájának nevezett eszköz egy fémgolyó, amelyet az áldozat szájába tuszkolnak. Ha az áldozatmegpróbálja kihúzni, az almából ezernyi tüske pattan ki.
  Tovább
  ISBN: 9780099563648
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 650 Ft

  2 253 Ft(15%)

 • Cockroaches *

  Cockroaches * (Harry Hole 2)

  Nesbo,Jo
  Kiadó: Random House,Uk
  A masszív alkoholista időszakát élő Harry Hole nyomozót Thaiföldre küldik, hogy végére járjon egy kínos gyilkossági ügynek. Norvégia nagykövetét ölték meg egy motelben, még mielőtt megérkezett volna a prostituált, akit a szobájába rendelt. Ráadásulfiatal meztelen fiúk képét is megtalálják a holmija között. A megölt férfi nem egyszerű diplomata, jó barátja Norvégia miniszterelnökének is. Nem meglepő tehát, hogy Harrytől és kollégáitól gyors és diszkrét munkát várnak. Szerencsejáték adósságok,korrupció, helyi gengszterek és kigyúrt csatlósaik, szexuális perverziók, ráadásul a trópusi hőség és a kultúrsokk, no meg az örökös harc az alkohol ellen adják azt a méregerős koktélt, amelyet Harrynek fenékig kell ürítenie.
  Tovább
  ISBN: 9780099590323
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 275 Ft

  1 934 Ft(15%)

 • The Bat

  The Bat (Harry Hole 1)

  Nesbo,Jo
  Kiadó: Random House,Uk
  A Denevérember a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Nesbo Harry Hole-sorozatának első kötete.Sidney tengerpartján egy norvég lány holttestére lelnek. A norvég vonatkozás miatt vendégnyomozóként a városbaérkezik Harry Hole, az oslói rendőrség nyomozója. Az eredetileg néhány napos vendégeskedés során aztán Hole megismerkedik az ausztrál őslakosok sajátos világlátásával, a sydneyi alvilág figuráival és arra is fény derül, hogy a norvég lány nem az egyedüliszőke hajú áldozat, ami valószínűsíti, hogy esetleg sorozatgyilkos garázdálkodik, de beleszövődnek a történetbe régi legendák is.
  Tovább
  ISBN: 9780099581871
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 400 Ft

  2 040 Ft(15%)