0

Keresés:

Itt az eperszezon!

Itt az eperszezon!

Csokoládé, narancs, szederbor, és eper. Ugye tudják, ki szereti nagyon? A Librotrade kínálatában megtalálják Joanne Harris könyveit, eredeti nyelven.

Legújabb könnyve a The Strawberry Thief, nagyon hamar beérkezik hozzánk. Jegyezzék elő, hogy ne maradjanak le róla.

20 éve jelent meg a Csokoládé, és hatalmas sikert aratott. És ezt még fokozni tudta, mikor az Oscar-díjra jelölt film is elkészült, Juliette Binoche  és Judi Dench főszereplésével. A sorban ez már a negyedik könyv, amely Vianne Rocher életét követi. Itt kisebbik lánya, Rosette a főszereplő. Szó esik még egy csudálatos képességekkel megálmodott tetoválóművészről, aki pontosan tudja, ügyfelei mit is szeretnének majd kérni a bőrükre hímezve. A neve (nomen est omen!) Morgane Dubois. A faluba való érkezése után röviddel meghal az idős Narcisse, akinek megürült virágboltjába Morgane költözik, Narcisse lánya, a dühös Michéle legnagyobb bánatára. A feszültség pedig észrevétlenül nő a falubeliek között, tán még a gyilkosság lehetősége is ott lebeg felettük..

Misztikus és rejtélyes dolgok, gyónás, elveszett papírok, a nagyobb lány, Anouk visszatérése, mind-mind bonyolítják a történetet, és nem engedik, hogy az utolsó lap elolvasása előtt letegyük a könyvet.

Rendeljék meg most, hogy amint beérkezik, küldhessük Önöknek. Nézzenek körül, van még Joanne Harris könyvünk, aki az egyik legnépszerűbb írónő manapság. 16 regény, 3 szakácskönyv, rengeteg novella megálmodója és megírója. Tudták, hogy az egyik Doctor Who részt is ő írta?

William Morrris, az angolok híres textiltervezője nagyon szerette a strawberry  thief (epertolvaj) mintát, visszatérő elem a munkáin. Egy bizonyos rigófajta a kis tolvaj. Ugye, milyen szép?

Forrás: Wikimedia

A szerző összes nálunk kapható címét ítt találják, meg is rendelhetik mindjárt.

 • The Strawberry Thief

  The Strawberry Thief

  Harris,Joanne
  Kiadó: Orion Publishing Group*
  Vianne Rocher has settled down. Lansquenet-sous-Tannes, the place that once rejected her, has finally become her home. With Rosette, her 'special' child, she runs her chocolate shop in the square, talks to her friends on the river, is part of thecommunity. Even Reynaud, the priest, has become a friend.But when old Narcisse, the florist, dies, leaving a parcel of land to Rosette and a written confession to Reynaud, the life of the sleepy village is once more thrown into disarray. The arrival of Narcisse's relatives, the departure of an old friend andthe opening of a mysterious new shop in the place of the florist's across the square - one that mirrors the chocolaterie, and has a strange appeal of its own - all seem to herald some kind of change: a confrontation, a turbulence - even, perhaps, amurder...
  Tovább
  ISBN: 9781409170761
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  5 895 Ft

  5 011 Ft(15%)

 • A Pocketful of Crows

  A Pocketful of Crows

  Harris,Joanne
  Kiadó: Orion Publishing Group*
  I am as brown as brown can be ,And my eyes as black as sloe. I am as brisk as brisk can be,And wild as forest doe. (The Child Ballads, 295)So begins a beautiful tale of love, loss and revenge. Following the seasons, A Pocketful of Crows balances youthandage, wisdom and passion and draws on nature and folklore to weave a stunning modern mythology around a nameless wild girl.Only love could draw her into the world of named, tamed things. And it seems only revenge will be powerful enough to let herescape.Beautifully illustrated by Bonnie Helen Hawkins, this is a stunning and original modern fairytale.
  Tovább
  ISBN: 9781473222182
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  4 900 Ft

  4 165 Ft(15%)

 • The Lollipop Shoes

  The Lollipop Shoes

  Harris,Joanne
  Kiadó: Transworld Publ. Ltd
  Who died?' I said. 'Or is it a secret?''My mother, Vianne Rocher.'Seeking refuge and anonymity in the cobbled streets of Montmartre, Yanne and her two daughters live peacefully, if not happily, above their little chocolate shop. Nothing unusual marks them out. No red sachets hang by the door.The wind has stopped - atleast for a while. Then into their lives blows Zozie de l'Alba, the lady with the lollipop shoes,ruthless, devious and seductive.With everything she loves at stake, Yanne must face a difficult choice: to flee, as she has done so many times before, or to confront her most dangerous enemy...Herself.For all those who loved Chocolat - the second Vianne Rocher novel.Ugye ?emlékeznek még Johnny Depp rosszfiús mosolyára és Juliette Binoche kacér boszorkányára? Öt év telt el aCsokoládé óta, amelyben egy jó boszorkányt hatéves lányával együtt egy előítéletekkel teli kis faluba fújt be a szél, hogy megnyissák a hírhedt csokoládéboltot, sokak örömére, és a helybeli pap bosszúságára.Sok minden megváltozott. Vianne-nak született egy másik lánya, Rosette. Anouk elkezdte a középiskolát, és hármasban egy chocolaterie fölött laknak Párizsban, a Montmartre-on. Látszatra minden rendben: Vianne végre nyugalmat talált, a szél - egy időre -megszűnt fújni. De mindez nagy áldozatokkal járt
  Tovább
  ISBN: 9780552773157
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 965 Ft

  2 520 Ft(15%)

 • Five Quarters of The Orange
  nincs raktáron

  Five Quarters of The Orange

  Harris,Joanne
  Kiadó: Transworld Publ. Ltd
  ISBN: 9780552998833
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 270 Ft

  2 780 Ft(15%)

 • Chocolat (New Jacket )

  Chocolat (New Jacket )

  Harris,Joanne
  Kiadó: Random House,Uk
  ISBN: 9780552998482
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 635 Ft

  2 240 Ft(15%)

 • Blackberry Wine

  Blackberry Wine

  Harris,Joanne
  Kiadó: Transworld Publ. Ltd
  Jay?Mackintosh ifjú korában írt egy könyvsikert, azóta írói válságban szenved. Együtt él Londonban barátnőjével, iszogat és álnéven gyenge regényeket ír. A pincéjében viszont ott lapul hat üveg gyümölcsbor, amelyek megváltoztatják az életét. Vesz egytanyát az isten háta mögötti kis francia faluban, ahol elbűvöli a táj, az emberek, de még inkább titokzatos szomszédnője, a remeteéletet élő Marise Jay. Végre-valahára belekezd új regényébe, rendbe hozza az elhanyagolt tanyát, beilleszkedik a faluéletébe, és egyre közelebb kerül a szomszédasszonya titkának megfejtéséhez. Újra átéli gyermekkora végzetes nyarát, amikor megszűnt a hite öreg barátjában, Joe-ban és annak hétköznapi mágiájában. De Joe váratlanul visszatér, s vele a csoda is.Aki ezt a könyvet kézbe veszi, annak különös illat csapja meg az orrát. A cukor és alma és szederzselé és füst rendkívüli, átható illata. Nosztalgiát ébresztő illat, melynek birtokába bátran nézhetünk az ínséges idők elébe. Joanne Harris ebben akönyvében is csak szépet és jót tartogat az olvasó számára.Jay Mackintosh is trapped by memory in the old familiar landscape of his childhood, to which he longs to return. A bottle of home-brewed wine left to him by a long-vanished friend seems to provide the key to an old mystery. As the unusual properties ofthe strange brew take effect, Jay escapes to a derelict farmhouse in the French village of Lansquenet.There, a ghost from the past waits to confront him, and the reclusive Marise - haunted, lovely and dangerous - hides a terrible secret behind her closed shutters. Between them, a mysterious chemistry. Or could it be magic?
  Tovább
  ISBN: 9780552998000
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 725 Ft

  2 316 Ft(15%)