0

Keresés:

Könnyed nyári olvasmányok a Librotrade-nél

Könnyed nyári olvasmányok a Librotrade-nél

Utazva a nyári pihenő felé, vagy már a strandon - két csobbanás között -, vagy esetleg, borongós, esős napokon a szobában, nem is lehetne kellemesebb időtöltés egy jó regény olvasásánál.

 

Luca Di Fulvio "gyerekregényei" világszerte óriási sikert arattak már. Most magyarul a Librotrade Kft. kínálatában is elérhetővé váltak. Az Álmok Bandája c. regényének főhősei az Olaszországból az Egyesült Államokba bevándorló Cetta és kisfia Chrismtas áll. Cetta a remények országába érve - sok emigránssal együtt - szembesül azzal, hogy Amerika korent sem az álmok országa. Amerikaivá válni nem is olyan egyszerű, mint hitte az anyaországban. Mégis fiának, Chrismtasnak, különleges képességei révén sikerül boldogulnia a húszas évek őrült világában.

Adam Makos és Larry Alexander igaz története két II. világháborús pilóta igaz történetét meséli el "Felettünk a csillagos éj" c. könyvében. Egy újonc amerikai bombázógép pilótájának és egy veterán német vadászpilóta különös kapcsolatát. Egy golyójuggatta, bukdácsoló amerikai nehézbombázó tart haza a bázisára. A pilóta mögött már csak halottak, vagy súlyosan sérült katonák maradtak a fedélzeten. Ekkor egy félelmetes sötét árny jelent meg a gép farka mögött, a világháború leghíresebb német vadászgépépének árnya: egy Messerschmitt. Ami ez után történt, arra senki sem számított igazán. Lehet, Karácsony közeledtte magyarázza a német vadászpilóta tettét.

Ám mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb időtöltést a egy habkönnyű romantikus regény, egy krimi, vagy egy lelket melengető igaz történet kiválasztásával.Ebben nyújt segítséget a Librotrade Kft. állandóan megújuló és frissülő kínálata. Böngésszen kedvére webáruházunkban.

 • Szerethetetlen (Port Fare Trilógia 1.)

  Szerethetetlen (Port Fare Trilógia 1.)

  Gammon, Sherry
  Kiadó: Maxim Kiadó
  A tizenhét éves Maggie Brown kiugró arccsontjával és karikás szemével a kábítószeres modellek mintapéldánya lehetne. Maggie problémáját azonban nem a drogok, hanem az anyja jelenti. A lány ráadásul egyre jobban belegabalyodik Seth Prescottba, az újsrácba a suliban, és attól fél, hogy a fiú is cserben fogja hagyni, mint mindenki más. Seth Prescott a rendőrség beépített embereként került a Port Fare High iskolába, de munkája dacára beleszeret Maggie-be. Miközben Seth azon fáradozik, hogy a New Yorkállambeli Port Fare-t megszálló szadista drogdílereket kifüstölje a kisvárosból, a hajsza halálosra fordul, és Maggie élete is veszélybe kerül. Seth és Maggie önmagukat is megismerik humorral tarkított, összetört szívekkel övezett, romantikus útjukon, éseközben a világuk mindörökre megváltozik. Sherry Gammon első regénye, a Szerethetetlen egy trilógia első kötete. A sorozat az emberi szellem erejét és kitartását hirdeti - és azt, hogy soha nem szabad feladni, különösen ha szerelemről van szó.
  Tovább
  ISBN: 9789632613437
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 549 Ft(15%)

 • Hihetetlen (Port Fare Trilógia 2.)

  Hihetetlen (Port Fare Trilógia 2.)

  Gammon, Sherry
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Három év telt el azóta, hogy a Dreser fivérek megpróbálták uralmuk alá hajtani Port Fare-t. Az ügy még mindig érzékenyen érinti a város lakóit. A híresztelések szerint a kegyetlen testvérpár apja, Harry Dreser is meghalt egy rosszul elsültkábítószerüzlet során. De persze a pletykák nem mindig igazak. A Dreser fivérek féltestvére, Delilah Lopez Dreser a városba érkezik, hogy bevégezze, amit a bátyjai elkezdtek. A lány gondosan eltervezi a bosszú lépéseit, és megpróbál közel férkőzni ahhoza két nyomozóhoz, Seth Prescotthoz és Booker Gattóhoz, akik állítólag fivéreivel végeztek. A legegyszerűbb megoldásnak az tűnik, ha Lilah behálózza Cole Coltert, a két rendőr barátját, aki orvosként dolgozik a helyi kórházban.Ám ahogy telik az idő, Lilah nemcsak arra döbben rá, hogy apja hazudott neki, de kötődni kezd ehhez a társasághoz, és végzetesen beleszeret Cole-ba. Ám a helyzet kezd egyre tarthatatlanabbá válni. Lilah választás elé kerül. Ha véghez viszi a családibosszút, olyan emberek életére kell törnie, akik - talán életében először - szeretettel veszik körül. Ha viszont szembeszáll apjával, nem csak saját életét sodorja veszélybe, hanem mindazokét is, akiket éppen meg akar menteni.
  Tovább
  ISBN: 9789632615431
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 549 Ft(15%)

 • A Fiú, Aki Éjjel Meglátta A Napot

  A Fiú, Aki Éjjel Meglátta A Napot

  Di Fulvio, Luca
  Kiadó: Maxim Kiadó
  A kilencéves Marcus a herceg fiaként a kiváltságosok életét éli a Kelet-Alpokban. Szerető család, fényűzés és jólét veszi körül. Ám ez az idill nem tart sokáig. Egy nap a hercegi várat megtámadják, és az ott élőket meggyilkolják. Kis híján Marcus isáldozatul esik, ám Eloisa, a falusi bába lánya segít neki, hogy életben maradjon. Hazaviszi szegényes otthonába, Raühnvahlba, és anyjával, Agnetével gondját viselik. Az ifjú herceg a merénylőktől való félelmében Mikael álnéven kezd új életet egy idegenkörnyezetben, idegen emberek között. A falubeliek úgy tudják, a bába a dravocniki vásárban vette a fiút. Mindenki életképtelennek tartja, és nem jósolnak neki túl sokat. De hála Agnete és Eloisa szeretetének, és a titokzatos és magányos Raphaelgondoskodásának, a fiú lassan megerősödik, és egyre inkább kivívja a falubeliek tiszteletét. Közben telnek az évek, Mikael betölti a tizenhatodik életévét, Eloisa is gyönyörű fiatal lánnyá serdül. Kezdeti félszegségük lassan szerelemmé válik. Araühnvahliak egyre nehezebben viselik az új herceg, Ojsternig kényuralmát, de tehetetlenek. Mikael pedig egyre kétségbeesettebben nézi a szenvedésüket. És egy nap, mikor a dölyfös herceg egy ártatlan lányt akar máglyán megégetni, nem maradhat továbbtétlen. Úgy érzi, hogy más sorsra rendeltetett: a szíve a szabadságért és az igazságért ég.
  Tovább
  ISBN: 9789632616988
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 699 Ft

  3 144 Ft(15%)

 • Elviselhetetlen (Port Fare Trilógia 3.)

  Elviselhetetlen (Port Fare Trilógia 3.)

  Gammon, Sherry
  Kiadó: Maxim Kiadó
  A fiatal, jóképű és vicces Booker Gatto nemrég hagyta ott veszélyekkel teli munkáját, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet kezdhessen. Egyetlen dolog hiányzik számára a boldogsághoz: egy igazi társ. De a szerelem elkerüli, és a múlt árnyai még fogvatartják a szívét. De bármennyire is próbálja kizárni az életéből az érzelmeket, nem tudja nem észrevenni a gyönyörű és okos Tesst.Tess Selleck bujkál. Egy olyan kapcsolatból próbál kilépni, melyben mindennapos a megaláztatás és a szenvedés. Egy erőszakos és durva férfi elől menekül, aki egykor a férje volt. Tess átmenetileg nyugalomra talál Booker mellett, aki napról napra vonzóbbszámára, de a bizalmatlansága a férfiakkal szemben óvatosságra inti.Kétséges, hogy a két megsebzett léleknek van-e közös jövője. Vajon a szerelem és a bizalom segíthet rajtuk, vagy éppen ezek az érzések válnak elviselhetetlenné?
  Tovább
  ISBN: 9789632615240
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 549 Ft(15%)

 • Elválasztva (Elidegenítve 2.Rész)

  Elválasztva (Elidegenítve 2.Rész)

  Landers
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Carának és Aelyxnek most külön-külön kell harcolniuk a közös célért. Miután próbálkozásuk, hogy létrehozzák a két bolygó közötti szövetséget, megbukni látszik. A szerelmeseknek el kell szakadniuk egymástól. Aelyx a Földön marad, hogy helyrehozza, amitelrontott. Carának pedig el kell utaznia a L'eihrre, ahol azt várják tőle, hogy beilleszkedjen, és hirdesse a békét. Nehezíti a dolgot, hogy a l'eihrek nem mondhatóak túl vendégszeretőnek. Ráadásul a kolónia kialakítása közben, amelyet az embereklakóhelyének szánnak, problémák merülnek fel. Cara egyre jobban kételkedik abban, hogy jó élete lehet a L'eihren. Ezalatt Aelyx a Földön egy hatalmas kampány részeseként küzd, amely során az emberek és a l'eihrek barátságos szövetségét hirdeti. Azemberek nem tudják, hogy e kapcsolaton alapul a jövőjük: egyedül a l'eihreknek van meg a megfelelő technológiájuk ahhoz, hogy legyőzzék a Föld teljes víztartalékát fenyegető szennyezést. Ám Aelyxnek gyanús lesz, hogy a l'eihr vezetők mindenáron megakarnak egyezni az emberekkel. Nyomozni kezd. Vajon miért olyan fontos ez a megállapodás az idegeneknek is? És mit várnak a segítségükért cserébe a földlakóktól?
  Tovább
  ISBN: 9789632616827
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 549 Ft(15%)

 • Elakadó Lélegzet (Csak Lélegezz! Trilógia 1.)

  Elakadó Lélegzet (Csak Lélegezz! Trilógia 1.)

  Donovan
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Senki sem próbált szóba állni velem, én is elvoltam magamban. Az volt az a hely, ahol mindennekbiztonságosnak és könnyűnek kellett lennie. Hogy sikerült Evan Mathewsnak egy nap alatt lebontania azén állandó világomat?Weslynben, a connecticuti gazdag városban, ahol a lakosság többségének az a legfőbb gondja, hogy milyenbenyomást kelt, és kivel előnyös mutatkozni, Emma Thomas a legszívesebben átváltozna levegővé,de addig is rögeszmésen ragaszkodik a tökéletesség látszatához: úgy öltözik, hogy senki se lássa rajta azúzódásokat, nehogy kiderüljön, mennyire távol esik a tökéletességtől az élete. Egy naponváratlanul beköszönt a szerelem, amelynek hatására Emma kénytelen tudomásul venni a saját értékét, bár ezazzal fenyegeti, hogy kiderül a titok, amelyet olyan kétségbeesetten takargat...Egy lány története az életet megváltoztató szerelemről, a leírhatatlan kegyetlenségről és a törékenyreményről. Az Elakadó lélegzet a nagy kritikai elismerést aratott trilógia első kötete.
  Tovább
  ISBN: 9789632612751
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 549 Ft(15%)

 • Visszafojtott Lélegzet

  Visszafojtott Lélegzet (Csak Lélegezz! Trilógia 2.)

  Donovan
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Weslynben mostanra mindenki tudja Emma titkát, de Carol már nem bánthatja. Vannak, akiket még mindig kísértenek annak az éjszakának a borzalmai. Emma csak most kezd visszatérni az igazi hétköznapokba, de az átélt szörnyűségek egyre kísértik. Azújrakezdésben segítségére van életének két legfontosabb személye, szerelme, Evan és legjobb barátnője, Sara.A lány úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy anyjával szorosabbra fűzze a viszonyát, ennekelőmozdítása érdekében hozzáköltözik. De biztosan ez alegjobb döntés? Képes lesz-e szembenézni mindazzal, amit múltja rejteget? Rémálmainak titkát csak anyja újbarátjával tudja megosztani. Ám ez az új barátság fenekestül felforgatja mindenki életét, ésEmmának szembe kell néznie döntései következményeivel.
  Tovább
  ISBN: 9789632614625
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 299 Ft

  2 804 Ft(15%)

 • Veszedelmes Sorscsapás

  Veszedelmes Sorscsapás

  Mcguire
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Végre itt van a New York Times sikerlistás Gyönyörű sorscsapás nagy izgalommal várt folytatása! Lehet-etúlságosan szeretni? Travis Maddox két dolgot őrzött meg abból, amit az anyja a halálos ágyán mondott: Nagyon szeress! És még keményebben küzdj! A Veszedelmes sorscsapásban Travis életét könnyűvérű lányok, illegális fogadások és az erőszak teszik ki. De éppen akkor, amikor legyőzhetetlennek érzi magát, Abby Abernathy térdre kényszeríti. Minden éremnek két oldala van: a Gyönyörű sorscsapásban Abby mondta el, hogyan látja a szerelmüket. Most elérkezett az idő, hogy Travis szemén át lássuk kettejük kapcsolatát, és újabb részletekre is fény derüljön. De akkor se ess kétségbe, ha még nemismered Abby történetét, hisz ez a könyv így is felejthetetlen élményt nyújt.
  Tovább
  ISBN: 9789632613116
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 549 Ft(15%)

 • Gyönyörű Sorscsapás

  Gyönyörű Sorscsapás

  Mcguire
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Az új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében - azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára,az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik. Travis vézna testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van - és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát és cselhez folyamodikegy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer. Szerelem és játékkeveredik a népszerű írónő, Jamie McGuire regényében, amely a fiatal olvasók körében nagy népszerűségre számíthat. Ne hagyd ki, játszd meg te is a tétjeidet! Szerinted Abby nyer vagy Travis? Vagy ebben a játékban nincsenek vesztesek?
  Tovább
  ISBN: 9789632612119
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 549 Ft(15%)

 • Felettünk A Csillagos Ég

  Felettünk A Csillagos Ég

  Makos, Adam
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Négy nappal 1943 karácsonya előtt egy erősen sérült amerikai bombázó küszködött, hogy átrepüljön az ellenséges Németország területe fölött. A huszonegy éves pilóta mögött a gép személyzetének fele már súlyos sebesült vagy halott volt. Ez volt az elsőbevetésük. Hirtelen hosszú, sötét alak jelent meg a gép farkánál: egy német Messerschmitt vadászgép. A gépet egy mesterpilóta vezette, aki egyetlen gombnyomással képes lett volna elpusztítani az amerikai gépet. Ami ez után történt, minden képzeletetfelülmúlt és később a II. világháborús ellenségek közötti leghihetetlenebb találkozóként vált ismertté.Igaz történet két pilótáról, akiknek az élete azon a napon találkozott: az amerikai Charlie Brown hadnagyról, aki korábban egy nyugat-virginiai farmon dolgozott, majd a B-17-es pilótája lett, és a bajor Franz Stigler hadnagyról, aki korábban utasszállítórepülőgépeket vezetett, és szerette volna elkerülni, hogy a háborúban harcolnia kelljen.A Felettünk a csillagos ég Charlie és Franz megrendítő története. Charlie kénytelen az angol ködben felszállni, társai gépeinek égő roncsai között, miközben a légvédelmi ágyúk olyan közel dördülnek el, hogy bevilágítanak a pilótafülkébe, eközben azellenséges harci gépek cápákként köröznek körülötte. Franz homokviharokat élt át a sivatagban, egyedül zuhant le a tengeren, és szembe kellett néznie azzal, hogy ezer, egyenként tizenegy gépfegyveres bombázó várja, hogy rájuk támadjon.Charlie és Franz találkozását az Amerikai Légierő 8. repülőszázada szigorúan titkosnak minősítette. Olyan pillanat volt ez, amely ha kiderül, Franzot kivégzőosztag elé állítják. A találkozás emléke negyven éven át sokszor felidéződött a két férfitudatában, mígnem idős korukban megkeresték egymást. Ez a küldetés örökre megváltoztatta az életüket.
  Tovább
  ISBN: 9789632613277
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 549 Ft(15%)

 • Elidegenítve

  Elidegenítve

  Landers
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Cara, a 17 éves diáklány az egyik legkiválóbb tanulója a Midtowni középiskolának, amikor egy nap Ferguson igazgató behívja az irodájába. Nem mindennapi hírt közöl a lánnyal: Carat választották ki a Leihrek arra, hogy egyik cserediákjukat fogadjaotthonába egy teljes évre. Két évvel ezelőtt derült fény egy másik bolygó létezésére, melyen az emberekhez hasonló lények élnek, a Leihrek. Bár kinézetükben szinte azonosak az emberi fajjal, de technológiájukban, felfogásukban, és az élethez valóhozzáállásukban teljesen különböznek. Egy jóval fejlettebb fajt képviselnek, és céljuk a Földön élő emberekkel való barátságos kapcsolat kiépítése. Caranak egy éve van rá, hogy megismerje Aelyxt, és vendégül lássa, majd ő maga is egy évet fog tölteniAelyx otthonában. De nem egyszerű a helyzet, mivel az emberek kétkedve fogadják a más bolygóról érkező idegeneket. Carara nagy nyomás nehezedik, mert barátai is egyre bizalmatlanabbak Aelyxszel szemben. És ahogy az emberek és a L'eihrek kapcsolata egyreinkább kezd meginogni, úgy fűzik egyre szorosabb szálak a lányt Aelyxhez. Úgy tűnik, a két nép közötti összecsapás elkerülhetetlen. Az egyre baljósabb eseményeket felgyorsítja, mikor az emberek egy radikális csoportja megöl egy l'eihrit. Vajon milyenszerep jut Caranak és Aelyxnek ebben a kiélezett helyzetben? Elég erős a szerelmük, hogy átvészeljék a megpróbáltatásokat, vagy örökre el kell engedniük egymást?
  Tovább
  ISBN: 9789632615462
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 549 Ft(15%)

 • Álmok Bandája

  Álmok Bandája

  Di Fulvio, Luca
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Cetta és fia, Christmas Olaszországból menekült az erőszak és a viszontagságok elől Amerikába, a remények országába. A nő egyetlen vágya, hogy a kisfia igazi amerikai legyen: szabad azért, hogy boldog lehessen, de mindenekelőtt szabad azért, hogy önmagalehessen.Ám a huszadik század eleji New York külvárosaiban amerikainak lenni egyben azt is jelenti, hogy konfrontálódni kell a világ minden szegletéből érkező emigránsok közösségével, amelyben a törvényeket a gengszterek és az embereik diktálják. Ebben ahelyzetben nem könnyű élni és az álmokért küzdeni, hacsak nincs az embernek különleges tehetsége. Christmas bizton számíthat a rendkívül élénk fantáziájára és arra a képességére, hogy amit mesél, azt hihetővé is tegye olyan történetekkel, amelyekálmodozásba ringatnak mindenkit, aki csak hallgatja. Így születik meg a Diamond Dogs képzeletbeli bandája, amely mindössze két kisfiúból áll, mégis képes egész New York urává válni, sőt az első független rádiócsatorna segítségével a város minden lakásábaeljutni.Az Álmok bandája Christmas és Cetta története, és minden emberé, akinek az élete az övékbe fonódik a huszadik század elejétől 1929-ig, Olaszországtól az őrült húszas évek New Yorkján át Kaliforniáig és a születőben lévő hollywoodi filmiparig. Kitűnőpéldája annak, hogyan lehet tiszta szívet megőrizve ésszel feljutni a ranglétra legaljáról akár a legtetejére, hogy érdemes kitartani az álmaink mellett, mert megvalósulhatnak, ha harcolunk értük.Luca Di Fulvio egy igazi nagyregénnyel ajándékoz meg bennünket, amely mesél a rádió, a mozi, a Broadway, a reklámok, a felhőkarcolók, az autók de mindenekelőtt egy nagy szerelem, Ruth és Christmas szerelmének születéséről, és egy álom erejéről, amely
  Tovább
  ISBN: 9789632613598
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 299 Ft

  2 804 Ft(15%)