0

Keresés:

2018. május 25., péntek 10:42

Megérkezett az Oxford Exam Trainer B1 szintű érettségi felkészítő

Megérkezett az Oxford Exam Trainer B1 szintű érettségi felkészítő

Végre megérkezett a várva várt kiadvány, rendelhető, kézbe vehető.

Az Oxford Exam Trainer a középszintű (B1) idegen nyelvi vizsga követelményeit figyelembe véve, átfogó ismétlést és gyakorlást biztosítva készíti fel a magyar középiskolásokat az angol nyelvi érettségire.

Út a sikeres vizsgához

 • A könyv 12 fejezete a vizsga mind a tíz témakörét feldogozza, beleértve az új Gazdaság témakört is.
 • Minden fejezet a témához kapcsolódó szókincs bemutatásával indul.
 • A fejezetekben a tanulók mind az öt vizsgarészre (Olvasott szöveg értése, Nyelvhelyesség, Hallott szöveg értése, Íráskészség, Beszédkészség) szisztematikusan készülhetnek.
 • A kötet megismerteti a tanulókat a vizsgán előforduló típusfeladatokkal
 • Vizsgastratégiák és tippek segítik a tanulókat, hogy  magabiztos vizsgázóvá váljanak.

Segédanyagok

 • Speaking Bank: különböző kommunikációs helyzetekben felhasználható kifejezések gyűjteménye
 • Writing Bank: a mintaszövegek, hasznos kifejezések és tippek a hatékony feladatmegoldásokhoz
 • Wordlist: a vizsgán előforduló témakörök kulcsszókincse tematikus csoportosításban
 • Érettségi próbavizsga: egy teljes érettségi feladatsor, ami az éles vizsga felépítését követi
 • Student's website: a tankönyv teljes hanganyaga letölthető (www.oup.com/elt/oxfordexamtrainer)

Rugalmas tananyag

 • A kötet egyaránt felhasználható intenzív vizsgatrénig kurzuskönyveként, vagy bármely más tankönyvsorozat mellett kiegészítő anyagként.
 • Alkalmazkodik a tanulók igényeihez: a fejezetek és a leckék bármely sorrendben, egymástól függetlenül is elvégezhetőek.

Hamarosan kapható lesz a tanári kézikönyv is ehhez a szinthez. A B2 szint felkészítő könyve 2019. májusra várható.

Az iskoláknak adható kedvezményes árról tájékozódjon boltjainkban, vagy iskolai profiljával jelentkezzen be webáruházunkba.

A Librotrade webáruházában még számtalan, érettségire felkészítő könyvet találhatnak (angol és más idegen nyelven is) , böngésszenek oldalunkon, vagy látogassanak el személyesen az Oxford Könyvesboltba a Gerlóczy utcába.

 

 

 • Oxford Exam Trainer B1

  Oxford Exam Trainer B1

  Rézműves- Viney- Davies
  Kiadó: Oxford University Press
  Felkészülés a középszintű angol érettségire.Új felkészítő könyv a középszintű érettségi vizsgára, a 2017-től érvényben lévő vizsgaszabályzatnak megfelelően B1 szinten. Bemutatja mind a 10 érettségi témakört, és külön fejezetben foglalkozik az új, Gazdaság témakörrel.Az Oxford Exam Trainer lehetővé teszi, hogy a tanóra keretén belül a diákok számukra motiváló és érdekes témákon keresztül készüljenek az idegen nyelvi érettségire. A tankönyv készségekre bontva, és a vizsgaleírásban szereplő témakörökhöz kötvegyakoroltatja be a vizsgán előforduló feladattípusokat.Mind a 12 fejezet a témakör szókincsének átismétlésével és begyakorlásával kezdődik. A kötet legvégén fejezetenként (azaz érettségi témakörönként) csoportosított, kétnyelvű szószedet található.Újdonság, hogy a kötet nyelvtani ismétlést és gyakorlatokat is tartalmaz a nyelvhelyesség részben, illetve a könyv végén elhelyezett Grammar reference mellékletben.A rugalmas tananyag megengedi, hogy a fejezeteket, de akár a leckéket is igény szerint, tetszőleges sorrendben végezzék el. A kötet otthoni, önálló gyakorlásra is alkalmas köszönhetően a végén elhelyezett referencia anyagoknak: nyelvtani összefoglaló,kétnyelvű kifejezés-gyűjtemény a szóbeli vizsgához, mintaszövegek és kifejezések az íráskészség vizsgarészhez.Speaking Bank: különböző kommunikációs helyzetekben felhasználható kifejezések gyűjteményeWriting Bank: mintaszövegek, hasznos kifejezések és tippek a hatékony feladatmegoldáshozWordlist: a vizsgán előforduló témakörök kulcsszókincse tematikus csoportosításbanÉrettségi próbavizsga: egy teljes érettségi feladatsor, ami az éles vizsga felépítését követiStudent's website: a tankönyv teljes hanganyaga letölthető (www.oup.com/elt/oxfordexamtrainer)A kötet egyaránt felhasználható intenzív vizsgatréning kurzuskönyvként, vagy bármely más tankönyvsorozat mellett kiegészítő anyagként. Alkalmazkodik a tanulók igényeihez: a fejezetek és a leckék bármely sorrendben, egymástól függetlenül is elvégezhetők.Szakmai lektor: Elekes Katalin, Jilly Viktor
  Tovább
  ISBN: 9780194212557
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 100 pld felett
  Rendelhető

  Bolti ár:

  5 200 Ft

  4 420 Ft(15%)

 • Oxford Érettségi Felkészítő Tesztek Közép- és Emelt (+Cd)

  Oxford Érettségi Felkészítő Tesztek Közép- és Emelt (+Cd)

  Harrison,M/Whitehead,R
  Kiadó: Oxford University Press
  Hat teljes érettségi felkészítő teszt (4 középszintű és 2 emelt szintű), melyek magyar nyelvű kiegészítésekkel és magyarázatokkal alapos és hatékony felkészítést nyújtanak az angol nyelvi érettségire, és egyúttal a diákok vizsga- és nyelvi készségeitisfejlesztik.Valódi tesztfeladatokA tesztek az Oktatási Minisztérium vizsgaszabályzatával összhangban készültek, és tartalmazzák az összes lehetséges vizsgafeladatot, így a diákok pontosan felmérhetik, mi vár rájuk a vizsgán.Az okos megoldókulcs (Smart key)Nemcsak a helyes válaszokat tartalmazza a könyv, hanem minden esetben magyar nyelven is magyarázza, miért az a válasz jó. Ögy a diákok könnyebben megértik, hogyan működnek a feladatok, és a felkészülés során magabiztos vizsgázóvá válhatnak. Ez amódszera tesztkönyvek között egyedülálló.Gyakorló feladatok (Training tasks)Az érettségi vizsga írás- és beszédkészséget mérő komponenseire rövid gyakorlófeladatok segítik a felkészülést. Ezek a érettségi témakörök szókincséhez kapcsolódnak, bemutatják a vizsgafeladatok megoldásához szükséges nyelvtan és funkcionális nyelvhasználatát, valamint felhívják a figyelmet a magyar tanulók számára problémát jelentő nyelvi jelenségekre is.Vizsgatippek (Exam tips)Az olvasott szöveg értéséhez, a nyelvhelyességhez és a hallott szövegértéséhez kapcsolódó feladatok mellett magyar nyelvű vizsgatippeket találunk, amelyek világossá teszik, hogyan tudja a vizsgázó a legeredményesebben megoldani a feladatot.Rugalmas tananyagAz Oxford Érettségi felkészítő tesztek gyűjtemény egyaránt alkalmas iskolai és önálló használatra. A leendő érettségizők a feladatokat egyenként is használhatják, ha gyakorolni kívánnak
  Tovább
  ISBN: 9780194782012
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 100 pld felett
  Ameddíg a készlet tart (utolsó 100 pld felett)

  Bolti ár:

  3 190 Ft

  2 712 Ft(15%)

 • Oxford Exam Excellence SB (Hun) +Cd

  Oxford Exam Excellence SB (Hun) +Cd

  Kiadó: Oxford University Press
  Angol nyelvi vizsgafelkészítő tankönyv, amely egyaránt alkalmas önálló tanulásra, vagy tanórai, csoportosfeldolgozásra. A 12 fejezet az érettségi vizsgán, illetve a nyelvvizsgákon előforduló valamennyi témakörtfeldolgozza. Fejezetenként 10 oldal gyakorlattal készít fel a B1 és B2 szintű vizsgákra. A CD mellékletena Hallott szöveg értése vizsgarész hanganyaga, számítógépen pedig a teljes hanganyag átirata, szerkeszthető ésnyomtatható formában megtalálható.
  Tovább
  ISBN: 9780194430043
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 100 pld felett
  Rendelhető

  Bolti ár:

  4 995 Ft

  4 246 Ft(15%)