0

Keresés:

2017. szeptember 22., péntek 07:25

Mobile Learning - Into the Classroom sorozat

Mobile Learning - Into the Classroom sorozat

Új kihívásokkal szembesülnek a tanárok: új és még újabb eszközök használatát kell megtanulniuk, (a gyerekek már sokszor jobban ismerik náluk) speciális nevelési igényű gyerekek, akiket ugyanúgy meg kell tanítaniuk.

Az Oxford University Press  Into The Classroom sorozata segíti  tanárok hétköznapjait, kezdve az online videó használatától a motívációs technikákig. Most a sorozat legújabb tagját ajánljuk figyelmükbe.

A mobil eszközök és applikációk használatába vezet be a Mobile Learning, a hangfelvételek, üzenetek és fényképek hogyan segítik a hatékonyabb -  és a gyerekek figyelmét jobban lekötő - tanítást.

Megmutatja, hogyan használjuk a beépített funkciókat, megismertet a kiterjesztett valóság fogalmával. Elmagyarázza, hogyan maradjunk eközben biztonságban, és tájékoztat az elfogadható felhasználási feltételekről.

Számtalan gyakorlati ötletet és feladatot mutat, amelyek azonnal beilleszthetők a tanítás során.

A sorozat darabjait megtekinthetik és megvásárolhatják a Librotrade raktárában, a Pesti úton, valamint boltjainkban.

Természetesen webáruházunkban azonnal meg is vásárolhatja. Személyes átvétellel pedig a postaköltséget is megtakaríthatja.

 

 • Mobile Learning (Into The Classroom)

  Mobile Learning (Into The Classroom)

  Wilden,Shaun
  Kiadó: Oxford University Press
  Mobile Learning provides clear guidance and essential support for teachers who want to use mobile devices in and outside the language classroom. Full of practical ideas and activities, it emphasizes the power of the mobile device as a tool for languagelearning.
  Tovább
  ISBN: 9780194200394
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 855 Ft

  3 277 Ft(15%)

 • Special Educational Needs

  Special Educational Needs (Into The Classroom)

  Delaney,M
  Kiadó: Oxford University Press
   az SNI különböz“ kategóriái és megjelenési formái praktikus osztálytermi stratégiák a tanulók támogatásához, ésaz SNI-s diákok integrálásához óratervezés a vegyes képességu csoportok tanításához
  Tovább
  ISBN: 9780194200370
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 855 Ft

  3 277 Ft(15%)

 • Mixed-Ability Teaching

  Mixed-Ability Teaching (Into The Classroom)

  Dudley,Edmond/Osváth,Erika
  Kiadó: Oxford University Press
  Mixed-Ability Teaching shows how collaborative ways of working can promote a positive classroom atmosphere and offer support and challenge for every student.Bemutatja, hogyan teremtsünk pozitív osztálytermi légkört, mely minden diák számára megfelel“ támogatást és kihívást nyújt.Praktikus ötleteket ad a csoportbontásra, a különböző készségfejlesztő feladatokba való bevonásukra.Tanulóközpontú megközelítés a mérésekben és tesztelésekben,ahol az osztályozás és a tanulás egyszerre valósul meg.
  Tovább
  ISBN: 9780194200387
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 855 Ft

  3 277 Ft(15%)