0

Keresés:

Oscar-díj 2017 - egy film, 6 jelölés - Lion

Oscar-díj 2017 - egy film, 6 jelölés - Lion

Ismét izgulhat a világ, ki kapja az áhított szobrocskát. Február 26-án minden kiderül. Mi is szurkolhatunk, a Mindenki című filmnek. Itt olvashatnak róla bővebben..

Most azonban egy másik könyvre (és a belőle készült filmre) szeretnénk felhívni a figyelmüket.

Az öt éves Saroo igen szegény körülmények között él testvéreivel. Egy szerencsétlen esetet követően utazás közben azt veszi észre, hogy elaludt, és egyedül robog Kalkutta felé.Sok hányódás után mégis átvészeli ezt a nehéz időt, és előbb árvaházba, majd szeretetteljes otthonba, nevelőszülőkhöz kerül.Felnőttként, indiaiakkal találkozva, feltámad benne a vágy, hogy megkeresse elveszett családját, és hatalmas feladatba vág:Tasmániából a Google Earth segítségével elindul haza. Az igaz történet alapján készült film főszerepét a Gettómilliomos és a Marigold Hotel filmekből jól ismert Dev Patel játssza.

Akit érdekel a történet eredeti nyelven, megveheti raktárunkban személyesen, vagy megrendelheti webáruházunkban. Amennyiben a belvárosban sétál, felkeresheti boltjainkat is a Gerlóczy utcában vagy az Újpesti rakparton, és válogathat széles kalsszikus és kortárt irodalmi választékunkból.

Amennyiben még nem sikerült elolvasni azokat a könyveket, amelyek a tavalyi Oscar-díjhoz kapcsolhatók, böngésszenek itt, még van belőle.

 • Lion:A Long Way Home Film Tie In

  Lion:A Long Way Home Film Tie In

  Brierly,Saroo
  Kiadó: Bbc Children's Books
  Five-year-old Saroo lived in a poor village in India, in a one-room hut with his mother and three siblings... until the day he boarded a train alone and got lost. For twenty-five years.This is the story of what happened to Saroo in those twenty-five years. How he ended up on the streets of Calcutta. And survived. How he then ended up in Tasmania, living the life of an upper-middle-class Aussie. And how, at thirty years old, with somedogged determination, a heap of good luck and the power of Google Earth, he found his way back home.Lion is a triumphant true story of survival against all odds and a shining example of the extraordinary feats we can achieve when hope endures.
  Tovább
  ISBN: 9781405930994
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 270 Ft

  2 780 Ft(15%)