0

Keresés:

Penguin Readerek

A népszerű Penguin Reader sorozat új, friss címekkel bővült.

Va köztük James Patterson, korunk egyik legnépszerűbb thriller alkotójának a könyve, a Private. Jack Morgan Private nevű cége rendszeresen segít a az embereknek. Alkalomadtán akár a rendőrségnek is. Most pedig Morgan barátja halott, és Private-nak meg kell találnia a gyilkost.

Másik krimink a szintén neves szerző, John Le Carré tollából, a The Spy, Who Came in from the Cold. A kiégett, a szolgálatból kilépni vágyó Alec Leamas utolsó feladatára készül. Téves információkat kell szivárogtatnia valakiről, valahol Kelet-Németországban..

A Wonder-t moziból is ismerhetjük. August - "Auggie" Pullman örök életében magántnuló volt, mert nem szerette volna, hogy gúny tárgyává váljon kinézete miatt.K önyv a beilleszkedni vágyásról, az elfogadásról.

Az erős, olcsó, és (sajnos) elnyűhetetlen műanyag a témája a Plastic-nak. Honnan jön a műanyag, és hogyan tudjuk - ha tudjuk - újrahasznosítani?

A Snapchat történetét dolgozza föl a How To Turn Down a Billion Dollars. Történet arról, egy egyetemista fotó appja hogyan nőtte ki magát egy multimilliárdos forgalmú vállalattá.

A Climate Change  szerzői között Károly herceget is láthatjuk, róla  köztudott. hogy szívén viseli a környezetvédelmet, maga is sokat tesz a Földért.

A Darkest Hour-t filmből is ismerjük, a háború sujtotta Anglia legsötétebb óráiról, és Churchill és az általa irányított angolok bátor ellenállásáról szól.

Minden kötet végén hozzáférési kód található a webről letölthető hanganyaghoz. A könnyített olvasmányok Starter (Pre-A1) szinttől B2 szintig kaphatók, azaz mindenki találhat a saját nyelvtudásának megfelelő szintű olvasmányt.

Nézzenek körül a Librotrade webáruházában, és rendeljenek széles könnyített olvasmány kínálatunkból!.