0

Keresés:

2018. március 6., kedd 09:57

Supporting Learners with Dyslexia in the ELT Classroom (Oxford Handbooks for Language Teachers)

Egyre több kiadvány segíti a tanulásban képességeik miatt elmaradó diákok tanárait.  Leggyakrabban a diszlexia, diszkalkulia és diszgráfia keseríti meg a tanulók életét. A felzárkoztatáshoz nyújt segítő kezet ez az új Oxford kiadvány.

A következő területeket érinti többek között:

 • Ismerteti a diszlexia okát és természetét
 • módszertani segédletet ad az érintett tanulókkal való nyelvtanuláshoz
 • a beszédhangok és a helyesírási munka során szükséges stratégiákat írja le
 • a beszélt és írott nyelvban a kommunikációs képességek fejlesztéshez mutat utat

Ajánljuk gyakorló nyelvtanároknak, tanári továbbképzésekhez, egyetemi hallgatóknak. A szerző Velencében tanít a Ca' Foscari Egyetemen, ahol innovatív nyelvtanítási módszereket kutatnak a tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek segítéséhez.

Az OxfordUniversity Press szívén viseli a diákok egyre nagyobb hányadát kitevő érintett gyerekek tanítását.  Szeretnénk további címeket is figyelmükbe ajánlani ebben a témában, amelyeket megvásárolhatnak a Librotrade és boltjainak webáruházában, valamint személyesen a Pesti úton.

 • Supporting Learners With Dyslexia In The Elt Classroom (Ohlt

  Supporting Learners With Dyslexia In The Elt Classroom (Ohlt

  Daloiso,Michele
  Kiadó: Oxford University Press
  Egyre több kiadvány segíti a tanulásban képességeik miatt elmaradó diákok tanárait. Leggyakrabban a diszlexia, diszkalkulia és diszgráfia keseríti meg a tanulók életét. A felzárkoztatáshoz nyújt segítő kezet ez az új Oxford kiadvány.A következő területeket érinti többek között: Ismerteti a diszlexia okát és természetét módszertani segédletet ad az érintett tanulókkal való nyelvtanuláshoz a beszédhangok és a helyesírási munka során szükséges stratégiákat írja le a beszélt és írott nyelvban a kommunikációs képességek fejlesztéshez mutat utatAjánljuk gyakorló nyelvtanároknak, tanári továbbképzésekhez, egyetemi hallgatóknak. A szerző Velencében tanít a Ca' Foscari Egyetemen, ahol innovatív nyelvtanítási módszereket kutatnak a tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek segítéséhez.Areas covered include:the nature and causes of dyslexiaemotional, cognitive, and linguistic factors connected to dyslexia and English as a foreign, second, or other languagemethodological guidelines for making English language teaching accessible for learners with dyslexiastrategies for phonological and orthographic workdeveloping communicative skills in oral and written languageaccessible language testing and assessment in classroom-based and official contexts
  Tovább
  ISBN: 9780194403320
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  7 410 Ft

  6 298 Ft(15%)

 • Special Educational Needs

  Special Educational Needs (Into The Classroom)

  Delaney,M
  Kiadó: Oxford University Press
   az SNI különböz“ kategóriái és megjelenési formái praktikus osztálytermi stratégiák a tanulók támogatásához, ésaz SNI-s diákok integrálásához óratervezés a vegyes képességu csoportok tanításához
  Tovább
  ISBN: 9780194200370
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 855 Ft

  3 277 Ft(15%)

 • Mixed-Ability Teaching

  Mixed-Ability Teaching (Into The Classroom)

  Dudley,Edmond/Osváth,Erika
  Kiadó: Oxford University Press
  Mixed-Ability Teaching shows how collaborative ways of working can promote a positive classroom atmosphere and offer support and challenge for every student.Bemutatja, hogyan teremtsünk pozitív osztálytermi légkört, mely minden diák számára megfelel“ támogatást és kihívást nyújt.Praktikus ötleteket ad a csoportbontásra, a különböző készségfejlesztő feladatokba való bevonásukra.Tanulóközpontú megközelítés a mérésekben és tesztelésekben,ahol az osztályozás és a tanulás egyszerre valósul meg.
  Tovább
  ISBN: 9780194200387
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 855 Ft

  3 277 Ft(15%)