0

Keresés:

Újdonságaink a forró napokra

Ha év közben nem is, de a nyaralás alatt könnyebben elcsábulunk egy-egy könnyebb, könnyen követhető, pihentető olvasmányra.

 

 

 

Nem kell mindig kaviár! -tartja a mondás, és ugyanez igaz a könyvekre is: sokszor a legteljesebb kikapcsolódást egy olyan könyv hozza, amiben pontosan tudjuk, hogy szerelmesek lesznek, jön a bonyodalom, a megoldás, a nagy találkozás.

Élvezzünk ki minden percet ebből a nyárból és olvassunk minél többet!

 • Love From Paris

  Love From Paris

  Potter,Alexandra
  Kiadó: H&S General Publishing
  When new boyfriend Jack stands her up at the airport, Ruby Miller dries her tears, jumps on the Eurostar and heads to Paris. She thinks she's going there to visit an old friend and have a total break from romance. But the City of Love has other ideas.A locked apartment where time has stood still, a bundle of long-lost love letters and a flirtatious French lawyer sweep Ruby into a mystery that spans over seventy years. Who is the author of the letters? Why did the owner of the apartment close up theshutters and flee Paris before the war, never to return? And what secret was she hiding?As the mystery deepens, Ruby turns love detective but it's not long before the ghosts of the past throw her own love affair into jeopardy.
  Tovább
  ISBN: 9781444712179
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 275 Ft

  2 784 Ft(15%)

 • Love, Rosie /Where Rainbows End/ Film Tie-In

  Love, Rosie /Where Rainbows End/ Film Tie-In

  Ahern,Cecelia
  Kiadó: Harper Collins *
  Rosie és Alex jóban-rosszban kitartanak egymás mellett, és egy életre szóló véd- és dacszövetséget kötnek az iskola és a felnőttek zord világa ellen. Az izgalmas órai levelezések alatt még nem sejtik, hogy életük következő jó néhány évét is így fogjákeltölteni: egymással levelezve A sors fura szerzet: újra és újra elválasztja egymástól Rosie-t és Alexet, hogy próbára tegye barátságukat, kitartásukat és őszinteségüket. A gyerekek komoly felnőtté cseperednek: mindketten dolgoznak, házasodnak, gyereketnevelnek, válnak, de az a varázslatos kötelék, ami összekötötte őket, életük minden öröme és bánata közepette megmarad.Több van-e köztük puszta barátságnál? Ha kapnának egy utolsó lehetőséget, kockára tennének-e mindent az igaz szerelemért?
  Tovább
  ISBN: 9780007538393
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 910 Ft

  2 474 Ft(15%)

 • Eat Pray Love - Obw Library 4 3E

  Eat Pray Love - Obw Library 4 3E

  Gilbert,Elizabeth
  Kiadó: Oxford University Press
  Elizabeth Gilbert, a successful writer, had everything - a husband, friends, a big house in New York. But one day she realized she did not want any of it. A new relationship brought more heartbreak, deep depression followed, and in desperation, shestarted to pray. She decided to spend a year without any new relationships, and to travel in Italy, India, and Indonesia, searching for meaning in her life. This memoir is the true story of her journey of discovery through pleasure, religion, and back tolove again. It has also been made into a major movie.CEFR B1/B2Word count 18,805
  Tovább
  ISBN: 9780194786164
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 100 pld felett
  Rendelhető

  Bolti ár:

  1 695 Ft

  1 441 Ft(15%)

 • Blackberry Wine

  Blackberry Wine

  Harris,Joanne
  Kiadó: Transworld Publ. Ltd
  Jay?Mackintosh ifjú korában írt egy könyvsikert, azóta írói válságban szenved. Együtt él Londonban barátnőjével, iszogat és álnéven gyenge regényeket ír. A pincéjében viszont ott lapul hat üveg gyümölcsbor, amelyek megváltoztatják az életét. Vesz egytanyát az isten háta mögötti kis francia faluban, ahol elbűvöli a táj, az emberek, de még inkább titokzatos szomszédnője, a remeteéletet élő Marise Jay. Végre-valahára belekezd új regényébe, rendbe hozza az elhanyagolt tanyát, beilleszkedik a faluéletébe, és egyre közelebb kerül a szomszédasszonya titkának megfejtéséhez. Újra átéli gyermekkora végzetes nyarát, amikor megszűnt a hite öreg barátjában, Joe-ban és annak hétköznapi mágiájában. De Joe váratlanul visszatér, s vele a csoda is.Aki ezt a könyvet kézbe veszi, annak különös illat csapja meg az orrát. A cukor és alma és szederzselé és füst rendkívüli, átható illata. Nosztalgiát ébresztő illat, melynek birtokába bátran nézhetünk az ínséges idők elébe. Joanne Harris ebben akönyvében is csak szépet és jót tartogat az olvasó számára.Jay Mackintosh is trapped by memory in the old familiar landscape of his childhood, to which he longs to return. A bottle of home-brewed wine left to him by a long-vanished friend seems to provide the key to an old mystery. As the unusual properties ofthe strange brew take effect, Jay escapes to a derelict farmhouse in the French village of Lansquenet.There, a ghost from the past waits to confront him, and the reclusive Marise - haunted, lovely and dangerous - hides a terrible secret behind her closed shutters. Between them, a mysterious chemistry. Or could it be magic?
  Tovább
  ISBN: 9780552998000
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 725 Ft

  2 316 Ft(15%)