0

Keresés:

Van 5 perce?

Van 5 perce?

Van 5 perce? Mindössze ennyit kérünk, hogy elolvassa legújabb ajánlatunkat!

Mindössze 5 perc! A legtöbb embernek talán van öt perce a munkába menet, vagy munkából jövet a buszon, villamoson, vonaton utazva, hogy elkezdje, felfrissítse, újrakezdje vagy folytassa az angol nyelvtanulást. De talán mindenki szánhat átlag napi öt percet az ebéd- kávé-, cigarettaszünetéből, vagy a házimunkából, szabadidejéből arra, hogy elővegye Szalai Nóra 5perc Angol nyelvkönyvsorozatának a számára megfelelő kiadványát.

A sorozat eddig három könyvből áll: 5perc Angol - Kezdőknek és újrakezdőknek, mely megfelelő alapot biztosít arra, hogy „16 hétköznapi témakörön alapuló lecke” elsajátítása után már ne lehessen őket „eladni” London utcáin. A második kötet, az 5perc Angol – Újrakezdőknek és középhaladóknak „onnan folytatódik, ahol az első” könyv véget ér. Ahhoz, hogy a második részt kezünkbe vegyük nem kell feltétlenül az első részen is „átrágni” magunkat. Ha valaki úgy érzi, hogy az alapszinten már túl van, nyugodtan kezdheti az 5perc Angol - Újrakezdőknek és középhaladóknak c. kötettel.

A sorozat harmadik könyve: 5perc Angol nyelvtan - Igeidők. Ez nem más tulajdonképpen, mint egy kiegészítő kötet, de önállóan is használható, hasznosan forgatható.

A nyelvtanulás egyik legunalmasabb és fájóbb pontja a sok magolást és időt igénylő szótanulás. Mert ahogy megboldogult osztályfőnököm (aki orosz nyelvtanár is volt egyben) mondotta volt: „Szavak nélkül nincs nyelv!” Ebben is segítségre lelhetünk Szalai Nóra 5perc Angol sorozatában, az 5perc Angol – Beszélő tanulókártyákkal. A szókártyák nem egyszerűen szókártyák. A csomagban nem csak szókártyákat, hanem 100 teljes, átlagosan 25 mondatos párbeszédet is találunk 17 hétköznapi témakörben. A kártyákon ún. QR kód található,melynek segítségével a párbeszédeket meg is lehet hallgatni.

Böngésszen kedvére honlapunkon és válassza ki az Önnek leginkább tetsző terméket!

 • 5 Perc Angol -Újrakezdőknek és Középhaladóknak

  5 Perc Angol -Újrakezdőknek és Középhaladóknak

  Szalai Nóra
  Kiadó: 5 Perc Angol Bt.
  - Az 5 Perc Angol könyv folytatása- 16 lecke hétköznapi beszédtémákra építve- komplett nyelvtan magyar nyelvű magyarázatokkal- feladatsorok a szókincs és nyelvtan gyakorlására- ingyenesen letölthető hanganyag- alapfokú nyelvvizsga-előkészítás- témakörök: Career leader, City life, Guests, Public Transport, Health and Fitness, Crimes and detectives, Astrology, Free time
  Tovább
  ISBN: 9789631205053
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 100 pld felett
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 990 Ft

  3 392 Ft(15%)

 • 5 Perc Angol Nyelvtan - Igeidők

  5 Perc Angol Nyelvtan - Igeidők

  Szalai Nóra
  Kiadó: 5 Perc Angol Bt.
  ISBN: 9789632179186
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 100 pld felett
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 480 Ft

  2 958 Ft(15%)

 • 5 Perc Angol -Kezdőknek és Újrakezdőknek

  5 Perc Angol -Kezdőknek és Újrakezdőknek

  Szalai Nóra
  Kiadó: 5 Perc Angol Bt.
  A könyvet olyan tanulóknak készítettem, akik még egyáltalán nem, vagy csak egészen keveset tanultak angolul. Az önálló használatot segíti a képes szótár, a hanganyag és a feladatok is. A két részre bontott tananyag (16 lecke + komplett nyelvtanimagyarázatok) elsajátítása után a tanulók nagyon közel kerülnek az alapfokú nyelvvizsga szintjéhez, akár meg is próbálhatják letenni azt, ha éppen szükségük van rá!A nyelvtani anyagok mellett a szókincset, a beszédszituációkat és a párbeszédeket úgy állítottam össze, hogy a legfontosabb hétköznapi témakörökben (bemutatkozás, munka, iskola, vásárlás, étkezés, orvosnál, útbaigazítás, stb.) mindenki könnyedénelboldogulhasson.A könyvhöz számos ingyenes kiegészítő anyag és szolgáltatás is tartozik, amely mind-mind arra szolgálnak, hogy még könnyebbé és élvezetesebbé tegyék a tanulást. A könyvhöz a következő kiegészítő anyagok járnak, amelyeket a www.5percangol.hu weboldalontalálsz meg:- ingyenesen letölthető hanganyag-munkafüzet és egyéb interaktív feladatsorok /a szerző/
  Tovább
  ISBN: 9789630603676
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 100 pld felett
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 840 Ft

  3 264 Ft(15%)