0

Keresés:

2018. augusztus 17., péntek 10:44

Visszaszámlálás indul - Back to School

Visszaszámlálás indul - Back to School

Akár tetszik, akár nem, a nyár utolsó két hetébe léptünk. Próbáljuk ebből is a legjobbat kihozni!

Kicsi, 6 éves elsősök, idegességüket leplezni próbáló kiskamaszok, érettségi előtt álló nagykamaszok - és aggodalmas szülők. Mindenki elkezdett készülődni, ki lélekben még csak, ki már a bevásárlólistájával. Most olyan könyveket ajánlunk figyelmükbe, amelyekkel ráhangolódhatnak a tanévkezdésre. Csak fokozatosan! Egyelőre a könnyebbik végét fogjuk meg a dolognak.

Örök klasszikus  Janikovszky Éva, betettük az ajánlatba egyik idevágó könyvét. További könyveit itt találják.

Elkezdhetjük ismételni a tanév során tanult, de talán már kicsit elfeledett szavakat, ebben segítenek a szó- és memóriakártyák. Itt találnak hosszabb listát róluk.

Nagyobbknak ajánljuk a készségfejlesztő könyveket, amelyek nagy választékban találhatók az Oxford University Press kínálatában, de a többi angol kiadó is folyamatosan készít ilyen jellegű könyveket minden korosztály számára.

 

Gyereknek szóló nyelvvizsgafelkészítő (CYLE - Cambridge Young Learners) könyveinket  itt meg itt nézhetik meg.

Azoknak, akik még nem szeretnének tanulni, míg tart  a nyár, a könnyített olvasmányokat ajánljuk: nem túl hosszúak, különböző nehézségi szinten vannak a gyerekek korához és nyelvtudásához igazítva, és sikerélményt nyújtanak nekik, hogy végig tudják olvasni.

Oxford Bookworms

Dominoes

Oxford Read and Imagine

Oxford Read and Discover

 

Könyveinket megvásárolhatják a Pesti úton, vagy belvárosi boltjainkban, illetve a webáruházban.A tanszerbeszerző körúton nézzenek be kicsit hozzánk, kapcsolódjanak ki.

 

 

 

 

 

 

 • Grammar Friends 1 SB + Cd-Rom Pack (2018)

  Grammar Friends 1 SB (2018)

  Ward
  Kiadó: Oxford University Press
  For 6-12 YearsThe step by step grammar presentations in Grammar Friends introduce form, use of meaning in a way that even youngbeginner learners can understand and remember. The series is an ideal supplement to any elementary course book series.Builds accurancy and confidence - graded written exercises provide practice and reinforcement.Puts the focus on grammar - familiar contexts and situations, using basic vocabulary, enable pupils to concentrate on learning grammarRevises and consolidates - regular revision, units provide extra practiceInteractive practice - the student website features additional exercises and tests for even more practice at home or independently at schoolPhotocopiable tests - included in the Teacher's Book, plus anwser key.Beginner - elementary A2For students preparing for the Cambridge ESOL Young Learner's ExamStarters: Grammar Friends 1-2Movers: Grammar Friends 3-4Flyers: Grammar Friends 5-6
  Tovább
  ISBN: 9780194780001
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  4 915 Ft

  4 178 Ft(15%)

 • Get Ready For Starters 2E SB W/Aud(Web)Pk

  Get Ready For Starters 2E SB W/Aud(Web)Pk

  Cliff,Petrina
  Kiadó: Oxford University Press
  ISBN: 9780194029452
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  6 590 Ft

  5 601 Ft(15%)

 • Pons Nyelvi Fejtörők Német

  Pons Nyelvi Fejtörők Német

  Kiadó: Klett Kiadó
  187 német nyelvi rejtvény a játékos nyelvtanuláshoz. Garantáltan jól fog szórakozni, miközben a nyelvtudása is frissül.Célirányos gyakorlás: háromféle nehézségi szint, szintenként több, mint tízféle játékos feladat. A blokk formátum megkönnyíti a beírást. Minden lap
  Tovább
  ISBN: 9786155824418
  nyelv(ek): német
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  1 990 Ft

  1 692 Ft(15%)

 • Pons Nyelvi Fejtörők Angol

  Pons Nyelvi Fejtörők Angol

  Kiadó: Klett Kiadó
  187 angol nyelvi rejtvény a játékos nyelvtanuláshoz. Garantáltan jól fog szórakozni, miközben a nyelvtudása is frissül.Célirányos gyakorlás: háromféle nehézségi szint, szintenként több, mint tízféle játékos feladat. A blokk formátum megkönnyíti a beírást. Minden lap hátoldalán azonnal ott vannak a megoldások. A megoldásokhoz fűzött hasznos és érdekes (magyar nyelvű)információk, tippek még élvezetesebbé teszik a tanulást.
  Tovább
  ISBN: 9786155824401
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  1 990 Ft

  1 692 Ft(15%)

 • Oxford Exam Trainer B1

  Oxford Exam Trainer B1

  Rézműves- Viney- Davies
  Kiadó: Oxford University Press
  Felkészülés a középszintű angol érettségire.Új felkészítő könyv a középszintű érettségi vizsgára, a 2017-től érvényben lévő vizsgaszabályzatnak megfelelően B1 szinten. Bemutatja mind a 10 érettségi témakört, és külön fejezetben foglalkozik az új, Gazdaság témakörrel.Az Oxford Exam Trainer lehetővé teszi, hogy a tanóra keretén belül a diákok számukra motiváló és érdekes témákon keresztül készüljenek az idegen nyelvi érettségire. A tankönyv készségekre bontva, és a vizsgaleírásban szereplő témakörökhöz kötvegyakoroltatja be a vizsgán előforduló feladattípusokat.Mind a 12 fejezet a témakör szókincsének átismétlésével és begyakorlásával kezdődik. A kötet legvégén fejezetenként (azaz érettségi témakörönként) csoportosított, kétnyelvű szószedet található.Újdonság, hogy a kötet nyelvtani ismétlést és gyakorlatokat is tartalmaz a nyelvhelyesség részben, illetve a könyv végén elhelyezett Grammar reference mellékletben.A rugalmas tananyag megengedi, hogy a fejezeteket, de akár a leckéket is igény szerint, tetszőleges sorrendben végezzék el. A kötet otthoni, önálló gyakorlásra is alkalmas köszönhetően a végén elhelyezett referencia anyagoknak: nyelvtani összefoglaló,kétnyelvű kifejezés-gyűjtemény a szóbeli vizsgához, mintaszövegek és kifejezések az íráskészség vizsgarészhez.Speaking Bank: különböző kommunikációs helyzetekben felhasználható kifejezések gyűjteményeWriting Bank: mintaszövegek, hasznos kifejezések és tippek a hatékony feladatmegoldáshozWordlist: a vizsgán előforduló témakörök kulcsszókincse tematikus csoportosításbanÉrettségi próbavizsga: egy teljes érettségi feladatsor, ami az éles vizsga felépítését követiStudent's website: a tankönyv teljes hanganyaga letölthető (www.oup.com/elt/oxfordexamtrainer)A kötet egyaránt felhasználható intenzív vizsgatréning kurzuskönyvként, vagy bármely más tankönyvsorozat mellett kiegészítő anyagként. Alkalmazkodik a tanulók igényeihez: a fejezetek és a leckék bármely sorrendben, egymástól függetlenül is elvégezhetők.Szakmai lektor: Elekes Katalin, Jilly Viktor
  Tovább
  ISBN: 9780194212557
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 100 pld felett
  Rendelhető

  Bolti ár:

  5 600 Ft

  4 760 Ft(15%)

 • Iskolás Leszek

  Iskolás Leszek

  Kiadó: Scolar Kiadó
  Holnap lesz a nagy nap! Tomi alig bír elaludni az izgatottságtól - az óvoda véget ért, kezdődik az iskola! A Ravensburger népszerű Mit? Miért? Hogyan? gyermekkönyvsorozatának 49. kötete az iskolakezdésre készíti fel az óvodásokat, illetve megkönnyíti aziskolai élettel ismerkedő elsősök mindennapjait. A gyerekeknek ezernyi kérdésük van: Mi fog történni az első tanítási napon? Mi mindent kell bepakolni az iskolatáskába? Milyen tantárgyak lesznek?
  Tovább
  ISBN: 9789632448350
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 750 Ft

  3 188 Ft(15%)

 • 5 Perc Angol Beszélő Tanulókártyák

  5 Perc Angol Beszélő Tanulókártyák

  Szalai Nóra
  Kiadó: 5 Perc Angol Bt.
  Az 5perc angol beszélő tanulókártyák angol nyelvtanuló szókártyacsomag. Szalai Nóra 5perc angol kiadványának ez az újabb sikeres terméke hiánypótló a maga nemében, mivel nem csak szavakat, hanem 100 teljes (átlagosan 25 mondatos) angol párbeszédet,magánbeszélgetéseket tartalmaz. A párbeszédek 17 témakört járnak körül. Minden kártyán egy hosszabb párbeszéd, a párbeszéd fontosabb mondatainak angol-magyar leírása és hasznos szavak angol-magyar felsorolása található. A kártyákon lévő QR-Kódsegítségével meg is hallgathatod a párbeszédeket.A beszélő tanulókártyákat kezdő, haladó és angol nyelvvizsgára készülők is használni tudják. Ami nagyszerű a kártyákban, hogy teljes élethelyzeteket és párbeszédeket lehet a segítségükkel elsajátítani.A párbeszédek témakörei a mindennepi életből valók, így utazás közben, étteremben, vásárlás, tömegközlekedés, szabaidő alatt stb. előforduló általános és mindenapi helyzeteket lehet megtanulni velük.
  Tovább
  ISBN: 9789631237092
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  4 885 Ft

  4 152 Ft(15%)

 • Pons Look&Say - Angol Képes Szókártyák Gyerekeknek

  Pons Look&Say - Angol Képes Szókártyák Gyerekeknek

  Kiadó: Klett Kiadó
  A dobozban 100 képes szókártya, és egy játékötleteket tartalmazó füzet található. A kártyák segítségével a gyermek könnyen elsajátíthat 100 alapszót, melyekkel megalapozhatja a későbbi nyelvtanulását.A színes képek segítségével igazi élmény a tanulás, és a játékötletek további lehetőséget kínálnak a közös játékhoz, szülőnek, pedagógusnak egyaránt.
  Tovább
  ISBN: 5999550891044
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 630 Ft

  3 086 Ft(15%)

 • Playway To English 1. PB. 2Ed Ed.*

  Playway To English 1. PB. 2Ed Ed.*

  Gerngross/Puchta
  Kiadó: Cambridge University Press
  Playway to English Second edition is a new version of the popular four-level course for teaching English to young children. Pupils acquire English through play, music and Total Physical Response, providing them with a fun and dynamic language learningexperience. In the Pupil's Book: Fantastic varied tasks keep children motivated Cross-curricular activities take children's learning beyond the English language classroom Self evaluation sections help children retain and recycle new language Regular Word play sections encourage pupils to use the target language creatively
  Tovább
  ISBN: 9780521129961
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 100 pld felett
  Rendelhető

  Bolti ár:

  5 170 Ft

  4 395 Ft(15%)

 • Oxford Primary Skills 3

  Oxford Primary Skills 3

  Kiadó: Oxford University Press
  With engaging texts and topics to develop reading and writing skills, Oxford Primary Skills is the perfect partner for any course.It builds up reading skills through a wide variety of texts students want to read including websites and magazines.The supportive writing tasks give students the opportunity to write 'real' texts about themselves such as emails and diary entries.And there's optional vocabulary for every chapter.A fun and colourful six-level supplementary series that develops reading and writing skills through a broad range of exciting texts.
  Tovább
  ISBN: 9780194674041
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Ameddíg a készlet tart (utolsó 10-100 pld)

  Bolti ár:

  2 900 Ft

  2 465 Ft(15%)

 • Képes Szókártyák Gyerekeknek Angol - Irány Az Iskola!

  Képes Szókártyák Gyerekeknek Angol - Irány Az Iskola!

  Kiadó: Maxim Kiadó
  A játék szerves része a gyerekek mindennapjainak, nemcsak szórakozás, hanem a tanulás, a tapasztalás egyik fajtája is. Miért ne lehetne a szótanulás is a játék része?A kezdő nyelvtanulóknak készült képes szókártyák erre nyújtanak kiváló lehetőséget, segítségükkel a gyerekek játszva ismerhetik fel és tanulhatják meg a legfontosabb idegen nyelvi szavakat kezdő (A1) szinten.A 6-12 éveseknek készült kártyák színes képei segítik a szavak megjegyzését, gyakori használatukkal a gyerekek elsajátíthatják a nyelv alapjait, vagy megerősíthetik, bővíthetik nyelvtudásukat. A témaválasztással, az alapszókincs megadásával anyelvkönyvek témafelosztásához igyekeztünk alkalmazkodni, így bármelyik tankönyvből is kezd a diák angolul tanulni, minden esetben használni tudja a szókártyákat.Az Én és a családom, az Irány az iskola! és a Város és vidék című kártyacsomagok összesen 16 témában, 180-180-180 kártyával nyújtanak játékos szótanulási lehetőséget.
  Tovább
  ISBN: 9789632614076
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 899 Ft

  2 464 Ft(15%)

 • Ich Gehe Schon Zur Schule

  Ich Gehe Schon Zur Schule

  Janikovszky Éva
  Kiadó: Móra Kiadó
  Die erste Schultasche kann so glücklich und stolz machen. Schlieálich ist sie das deutliche Zeichen: Hier geht einer endlich in die Schule.Auch der kleine Dani geht mit glücklichem Stolz in die Schule, dort lässt die Begeisterung etwas nach, dasInteresse aber wächst und wächst. Auf die Frage der Erwachsenen, ob er denn gern zur Schule gehe, kann Dani nicht richtig antworten. Manchmal ist es gut, manchmal ist es schlecht. Lispi, seine kleine Freundin aus dem Kindergarten, hat Pech mit ihremGeburtsdatum und muss noch ein Jahr im Kindergarten bleiben. Sie ist neuðgierig darauf, wozu denn die Schule eigentlich gut ist, all dieses Schreiben, Lesen, Rechnen. Sie ist fest entschlossen, im Kinderðgarten zu bleiben, sie will ja sowiesoKinderðgärtnerin werden, das lernt man schlieálich im Kinderðgarten, oder etwa doch nicht?Wir empfehlen dieses spielerisch geschriebene Buch von Éva Janikovszky mit den schönen, bunten Zeichnungen von László Réber den Schulðanfängern und ihren Eltern.
  Tovább
  ISBN: 9789631195255
  nyelv(ek): német
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 490 Ft

  2 117 Ft(15%)