0

Keresés:

Marketing

Rendezés:
 • Professional English In Use - Marketing (B1-B2)
  Akciós

  Professional English In Use - Marketing (B1-B2)

  Farrall-Lindsley
  Kiadó: Cambridge University Press
  Professional English in Use Marketing provides specialist vocabulary reference and practice for marketing professionals, as well as business and marketing students.
  Tovább
  ISBN: 9780521702690
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  7 850 Ft

  3 925 Ft(50%)

 • Cambridge English For Marketing SB + Audio Cd

  Cambridge English For Marketing SB + Audio Cd

  Kiadó: Cambridge University Press
  Endorsed by the Chartered Institute of Marketing (CIM), this short course (40-60 hours) uses practical tasks and realistic scenarios to develop the specialist language and communication skills needed for a career in marketing.
  Tovább
  ISBN: 9780521124607
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  6 750 Ft

  5 400 Ft(20%)

 • A Vezetés 100 Szabálya

  A Vezetés 100 Szabálya

  Templar Richard
  Kiadó: Scolar Kiadó
  Richard Templar sorozata többek közt az életvitel, a gyermeknevelés, a karrierépítés megfontolandó szabályait járja körül - s teszi ezt páratlan humorral, megértéssel és segítő szándékkal. A szerző nem vallja magát tévedhetetlennek, nem hiszi, hogy őlenne a bölcsek kövének birtokosa, ennek ellenére kellő öniróniával előadott humorosan komoly tanácsait sokunknak érdemes lenne megfontolni.A vezetés 100 szabálya menedzsereknek, azaz vezetőknek ad tanácsokat, nem csupán csapatuk, de önmaguk menedzseléséhez is (így a könyvet azoknak is ajánljuk, akik saját magukról szeretnének többet megtudni). A hatékony meetingtől kezdve a sikereskommunikációs stíluson át a rigolyás főnökkel való bánásmódig egy vállalat munkájának összes fontos területét érinti.Munkatársainkkal talán több időt töltünk együtt, mint saját családunkkal - a szerző szerint ezért is olyan fontos, hogy a munkahelyen töltött idő kellemes és hasznos legyen. Hogyan lehet ösztönözni a beosztottjainkat? Hogyan érdemes konfliktustkezelni? Hogyan egyeztessük össze a magánéletünket a munkával? Kiktől óvakodjunk egy irodában? Mit tegyünk, ha hibát követtünk el? Hogyan viszonyuljunk a riválisainkhoz? Ilyen és ehhez hasonló 100 kérdésre ad választ Richard Templar humoros, ugyanakkorelgondolkoztató könyvében.Richard Templar amellett teszi le a voksát, hogy a munkahely nem feltétlenül a stressz, a kapkodás és a konfliktusok helyszíne. Ha alkalmazzuk a szabályokat, nem csupán a hatékonyságunk nő meg, de kellemesebb érezzük majd magunkat, és népszerűbbekleszünk beosztottjaink és főnökeink körében.Részlet a szerző előszavából:Vezetőként nagyon sokat várnak el tőlünk. Egy személyben vagyunk újítók, energikus irányítók, bűvészek (néha egy kalapból kell előhúznunk a fizetésemeléshez szükséges összeget vagy éppen a kisegítő alkalmazottakat), jótét nagybácsik (vagy nagynénik), hakell, vigaszt és ösztönzést nyújtó diplomaták, politikusok, szigorú, de igazságos bírák, pénzügyi varázslók (ez a szerep nem ugyanaz, mint a bűvész), védelmezők, megmentők és szentek.Olyan emberekért vagyunk felelősek, akiket nem mi vettünk fel, lehet, hogy nem is kedveljük őket, és semmi közös nincs bennünk. És persze lehet, hogy ők sem szívlelnek minket, nekünk mégis rá kell vennünk őket, hogy rendesen végezzék a feladataikat.Emellett fizikai, érzelmi és értelmi állapotukért is felelősséggel tartozunk. Gondoskodnunk kell róla, nehogy kárt tegyenek önmagukban vagy másokban. Munkájuknak összhangban kell lennie a vállalatot érintő törvényi előírásokkal.
  Tovább
  ISBN: 9789632441566
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 950 Ft

  2 360 Ft(20%)