0

Keresés:

DVD és CD helyett korszerű online tartalom

DVD és CD helyett korszerű online tartalom

Biztonság és környezetvédelem mindenek előtt!  Megtartva a minőséget.

A környezetvédelmi szempontok mellett a "korongokon" található Flash által okozott biztonsági rés, és nem utolsó sorban a korongos meghajtókkal már nem rendelkező laptopok, tabletek és mobilok elterjedése együttesen arra késztette a kiadókat, hogy az online tartalom felé mozduljanak.

A readerek (Oxford Bookworms, Factfiles) átalakítása már évek óta zajlik, a könyvben lévő kóddal lehet hozzáférni a hanganyaghoz.

Most a tankönyveken van a sor, minden CD-t, illetve DVD-t tartalmazó kurzuskönyvet érint. A nyomtatott forma az esetek nagy többségében megmarad, csak új ISBN számot kap. Az online tartalmakhoz való hozzáférésről a könyv hátán található segítség. A legnépszerúbb könyveket megpróbálják egyszerre lecseréni, de átmeneti nehézség természetesen adódhat, emiért előre is elnézést kérünk. Egyes címekből pedig korlátozott példányszámban még van, ezekből kicsit később várható az átállás.

Amennyiben problémájuk akadna, szívesen segítünk, forduljanak hozánk bizalommal. Megértésüket köszöszönjük.

Ne feledjék: a borító és az ISBN változott, a tartalom maradt!

 • English File 3E Advanced Student's Book

  English File 3E Advanced Student's Book 19*

  Kiadó: Oxford University Press
  A legmodernebb digitális kiegészítőkkel és segédanyagokkal látták el, hogy élvezetes tanórákon motiválja a nyelvtanulókat az angol nyelv használatára - mind a tanteremben,mind azon kívül.A tanulók a tanuláshoz, a nyelvtanárok pedig a tanításhoz rengeteg segítséget kapnak, külön weboldal van mintafejezetekkel, demókkal , videókkal a hallgatóknak, és külön a tanároknak.A tankönyvhöz csomagolt iTutor további interaktív anyagokat tartalmaz, kiejtés ellenőrzést, nyelvtan gyakorlást, szövegértést.
  Tovább
  ISBN: 9780194502405
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 100 pld felett
  Rendelhető

  Bolti ár:

  8 675 Ft

  7 374 Ft(15%)