0

Keresés:

Rick Riordan - The Burning Maze - The Trials of Apollo 3. kötet

Rick Riordan - The Burning Maze - The Trials of Apollo 3. kötet

Új kötet, újabb kaland és számtalan kihívás, ami az ifjú Lesterre (Apolló) vár.

- Mitológia? Fúj! - Mondanák a gyerekek. Percy Jackson? Igen! - válaszolnák erre ők. Pedig a kettő majdnem ugyanaz. Csak utóbbi kicsit szórakoztatóbb köntösben van.

Még ma is rá lehet kattanni a mitológiára! Rick Riordan már bizonyította ezt Percy Jackson történeteivel. És most itt az új kedvenc egy igazi olümposzi isten, az egykori szépfiú Apolló! Most már nem olyan szép, mint ott a hegytetőn. Saját bevallása szerint is esetlen, kétbalkezes hétköznapi tini srác a szomszédból. Ráadásul a félistenek közül Meg is a nyakába szakadt. Meg amolyan vadóc. Veszélyes és nehéz eset. És ahhoz, hogy Lesterből megint Apolló legyen, mindenféle próbát ki kell állnia a Földön. Halandóként. Apolló csak ennyit mond erre:

„Köszi Apuci!”

 • The Dark Prophecy (The Trials of Apollo Book 2)

  The Dark Prophecy (The Trials of Apollo Book 2)

  Riordan,Rick
  Kiadó: Puffin Books
  Apolló egy görög isten. Volt. A nap, íjászat, költészet, zene és sok minden más egyéb istene egyszer csak arra tér magához, hogy Ő már nem is isten, hanem egy hétköznapi, esetlen tinédzser a New York-i forgatagban. Ezzel megkezdődnek Apollómegpróbáltatásai halandóként. Az első részben még Percy Jackson oldalán próbálja megmenteni a Földet és megvédeni az utolsó Orákulumot a Fenevadtól Ebben az új részben Leo Valdez és Calypso (aki szintén halandó lett! Oh, my god!) meg kell találnia azősi idők legveszélyesebb jósát, aki választ adhat arra, hogyan kerülhet vissza Olümposz hegyére az istenek közé. A dolgok egyre rosszabbá és zavarosabbá válnak. A gonosz Triumvirátus egy újabb tagja - egy véreskezű római császár - állja az utunkat. Azerőm nélkül (és persze elvesztettem szép külsőmet és hangomat is, ezzel a vonzerőmet), hogyan várhatja el Zeusz, hogy eleget tegyek egy olyan kihívásnak, amellyel még nem találkoztam 4000 éves létezésem alatt...?Zeus has punished his son Apollo--god of the sun, music, archery, poetry, and more--by casting him down toearth in the form of a gawky, acne-covered sixteen-year-old mortal named Lester. The only way Apollo can reclaim his rightful place on Mount Olympus is by restoring several Oracles that have gone dark. What is affecting the Oracles, and how canApollo/Lester do anything about them without his powers?After experiencing a series of dangerous--and frankly, humiliating--trials at Camp Half-Blood, Lester must now leave the relative safety of the demigod training ground and embark on a hair-raising journey across North America. Somewhere in the AmericanMidwest, he and his companions must find the most dangerous Oracle from ancient times: a haunted cave that may hold answers for Apollo in his quest to become a god again--if it doesn't kill him or drive him insane first. Standing in Apollo's way is thesecond member of the evil Triumvirate, a Roman emperor whose love of bloodshed and spectacle makes even Nero look tame. To survive the encounter, Apollo will need the help of son of Hephaestus Leo Valdez, the now-mortal sorceress Calypso, the bronzedragon Festus, and other unexpected allies--some familiar, some new--from the world of demigods. Come along for what promises to be a harrowing, hilarious, and haiku-filled ride. . . .
  Tovább
  ISBN: 9780141363967
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 635 Ft

  2 240 Ft(15%)

 • The Trials of Apollo : The Burning Maze

  The Burning Maze (The Trials of Apollo Book 3)

  Riordan,Rick
  Kiadó: Penguin Books Ltd.
  Apolló megpróbáltatásai folytatódnak ebben az újabb részben. Valaha isten voltam. kezdi Lester, azaz Apolló. De mostanra valamilyen fatális tévedés révén a költészet istene kiesett Zeusz kegyeiből. Most egy ügyetlen halandó tinédzser vagyok, akitLesternek hívnak. Ráadásul itt van a nyakamban ez Meg is, aki meglehetősen veszélyes és nehéz eset is. Köszi apuci! Apollónak eddig két rettentő veszélyes és rémisztő küldetése volt. Az elsőben egy labirintuson keresztül kellet kiszabadítania egy jóst,aki (természetesen) csak rébuszokban tud beszélni... Le kellett győznie egy erkölcstelen és véreskezű római császárt. És ez lenne minden? Persze, hogy nem. Minden kihívást úgy kellett és kell végrehajtania, hogy semmilyen isteni erővel sem rendelkezik.Még annyival sem, mint új félisten barátai. Minden segítségre szüksége van hát, melyet új és régi barátaitól kaphat...0 WAS A GOD, ONCE. UNTIL I WAS CAST OUT BY MY FATHER, ZEUS.NOW I'M AN AWKWARD MORTAL TEENAGER CALLED LESTER.My way out? A series of scary and dangerous trials, of course.For my third mission, I must:Journey through the Labyrinth to free an Oracle who only speaks in puzzles.Defeat a vicious and bloodthirsty Roman Emperor - the most vicious of three very vicious and bloodthirsty Roman Emperors.Is that all? No, I've to do everything without any of my godly powers. Wonderful. Looks like I'll be needing all the help I can get. From new friends, and old . . .
  Tovább
  ISBN: 9780141363998
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  4 285 Ft

  3 642 Ft(15%)

 • The Hidden Oracle ( Tthe Trials of Apollo Book 1)

  The Hidden Oracle ( The Trials of Apollo Book 1)

  Riordan,Rick
  Kiadó: Puffin Books
  A nevem Apolló. (És nem Lester!) Valaha isten voltam. Apolló valaha az Olümposz egyik legkedveltebb istene volt. Ám egy borzasztó félreértés miatt letaszították az istenek hegyéről és a New York-i forgatagban tért magához egy ügye-fogyott amerikaitinédzser képében. Apolló, új nevén: Lester sikeresen megtalálta Percy Jacksont Poszeidón félisten fiát, aki a leghíresebb a félistenek között. Meggyőzi a fiút, hogy vigye el őt a félistenek táborába, ahol óriási a káosz, mert rejtélyes módon nyomtalanultűnnek el a félisten-palánták. Mindezek tetejébe a mindent-látó jósok, vagyis az orákulumok is sorra buknak el egy misztikus ellenséggel vívott küzdelemben. Ezt az ellenséget mindenki csak úgy emlegeti: a Fenevad. Apolló szent meggyőződése, hogyhavissza akar kerülni Zeusz kegyeibe, akkor nincs más hátra, mint teljesítenie ezeket a rémisztő kihívások, próbákat. És persze Apollónak, mint mindig, most is igaza van. Az első feladata, hogy megvédje az utolsó orákulomot és elrejtse a Fenevad elől. Haelbukik a Fenevad fogja irányítani a jövőt és ami még rosszabb Apolló mindörökre ennek a tinédzsernek a bőrében marad...By making him human.After angering his father Zeus, the god Apollo is cast down from Olympus. Weak and disorientated, he lands in New York City as a regular teenage boy. Now, without his godly powers, the four-thousand-year-old deity must learn to survive in the modernworld until he can somehow find a way to regain Zeus's favour.But Apollo has many enemies - gods, monsters and mortals who would love to see the former Olympian permanently destroyed. Apollo needs help, and he can think of only one place to go . . . an enclave of modern demigods known as Camp Half-Blood.
  Tovább
  ISBN: 9780141363929
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 510 Ft

  2 134 Ft(15%)