0

Keresés:

Új Wimpy Kid! The Meltdown (Book 13)

Új Wimpy Kid! The Meltdown (Book 13)

Kedvenc Ropink újabb kalandja előjegyezhető!

Október végére várható az új kötet, elsőre természetesen keménykötésben.

Leesik a hó, és az iskola és környéke véres csatatérré válik. Hatalmas hóerődök épülnek, rivális bandák vívnak élet-halál harcot a területek birtoklásáért, és még hógolyózó versenyi is indul.

És a célkeresztben ki is lenne, mint Greg, és sanyarú sorsának hű társa, Rowley. Együtt próbálnak elnavigálni sérülés nélkül a harcmezőn. Mire a hó elolvad, hősőkké válnak-e, vagy nagyon boldogok lesznek, hogy sikerrel túlélték az újabb megpróbáltatásokat?

Ne maradjanak le az új könyvről, már előjegyezhető, és így biztosan megkapják.

Jó hírünk van azoknak is, akik kivárták a puhaborítós  12. részt, arra már alig kell várni, szeptemberre - iskolakezdésre, hogy valami jó is legyen benne  -  itt lesz az is. De természetesen az összes rész megvásárolható, jöjjenek, nézegessék, rendeljék meg.

Ropiról írtunk már korábban is itt,  A könyvsorozat weboldalát pedig itt találhatják, vicces videókkal és fontos hírekkel, valamint a szerző bemutatásával.

Nézzen szét várható újdonságaink között is!

A Wimpy Kid könyveket megvásárolhatják a Librotrade és boltjai webáruházában, de ha fontos a könyv illata is, akkor jöjjenek el személyesen, várjuk Önöket.

Itt találhatják a teljes Wimpy listát:

Diary of a Wimpy Kid

 

 

 • Diary of A Wimpy Kid: The Meltdown (13)

  Diary of A Wimpy Kid: The Meltdown Hb (13)

  Kinney Jeff
  Kiadó: Penguin Books Ltd.
  When snow shuts down Greg Heffley's middle school, his neighborhood transforms into a wintry battlefield. Rival groups fight over territory, build massive snow forts, and stage epic snowball fights. And in the crosshairs are Greg and his trusty bestfriend, Rowley Jefferson.It's a fight for survival as Greg and Rowley navigate alliances, betrayals, and warring gangs in a neighborhood meltdown. When the snow clears, will Greg and Rowley emerge as heroes? Or will they even survive to see another day?With more than 200 million copies sold across the globe in 65 editions and 56 languages, Wimpy Kid has turned millions of kids into readers.
  Tovább
  ISBN: 9780141378206
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Ameddíg a készlet tart (utolsó 1-10 pld)

  Bolti ár:

  3 135 Ft

  2 665 Ft(15%)

 • Diary of A Wimpy Kid: Double Down PB /11/ *

  Diary of A Wimpy Kid: Double Down PB /11/ *

  Kinney Jeff
  Kiadó: Penguin Books Ltd.
  ISBN: 9780141376660
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 235 Ft

  1 900 Ft(15%)

 • Diary of A Wimpy Kid: Hard Luck /8/ PB

  Diary of A Wimpy Kid: Hard Luck /8/ PB

  Kinney Jeff
  Kiadó: Penguin Books Ltd.
  Greg Heffley's on a losing streak. His best friend, Rowley Jefferson, has ditched him, and finding new friends in middle school is proving to be a tough task. To change his fortunes, Greg decides to take a leap of faith and turn his decisions over tochance. Will a roll of the dice turn things around, or is Greg's life destined to be just another hard-luck story?
  Tovább
  ISBN: 9780141355481
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 610 Ft

  2 218 Ft(15%)

 • Diary of A Wimpy Kid: Do-It-Yourself Book

  Diary of A Wimpy Kid: Do-It-Yourself Book

  Kinney Jeff
  Kiadó: Penguin Books Ltd.
  Now everyone can have their own Wimpy Kid diary! Draw your own Wimpy-Kid-style cartoons, fill in facts and lists, check out the full-colour comics inside and even write your own Wimpy Kid journal, just like Greg.Now with dozens of pages of new content and a brand new cover!
  Tovább
  ISBN: 9780141339665
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 065 Ft

  1 755 Ft(15%)

 • Diary of A Wimpy Kid: Dog Days Movie Tie-In /4/

  Diary of A Wimpy Kid: Dog Days Movie Tie-In /4/

  Kinney Jeff
  Kiadó: Penguin Books Ltd.
  Jeff Kinney egy csodálatos naplót teremtett a tizenéveseknek. Megélhetik egy ropi életét,akivel mindig csak a baj történik, nem csak a suliban, de saját otthonában is.Az Egy ropi Naplója: Kutya egy idő augusztus 3.-ától lesz látható az mozikban. Robert Capron, Zachary Gordonés Peyton List visszatér ebbe a komédiás filmbe, és megmutatják, milyen egész nyáron egy medencébe pihenni(persze mindenki tudja, hogy nem minden úgy fog menni, ahogy Greg Heffley eltervezi).
  Tovább
  ISBN: 9780141345154
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 295 Ft

  2 801 Ft(15%)

 • Diary of A Wimpy Kid /1/

  Diary of A Wimpy Kid /1/

  Kinney Jeff
  Kiadó: Penguin Books Ltd.
  /New York Times bestseller/ Egy napon híres leszek, de egyelőre itt dekkolok a felső tagozatban egy csapat idióta társaságában. Gyereknek lenni tényleg gáz. Senki nem tudhatja ezt jobban Greg Heffleynél, hiszen a felső tagozatban rohad, ahol méretenaluli nebáncsvirágok teremnek az olyan izompacsirták között, akik már rég borotválkoznak. A vézna srác szerzője és rajzolója, Jeff Kinney bemutatja nekünk szenzációs hősét. Greg ezt írja a naplójába: Senki ne várja tőlem, hogy Kedves Naplóm így, megKedves Naplóm úgy. Szerencsénkre, amit Greg Heffley tesz és amit mond, az két külön dolog.Jeff Kinney könyve csipkelődő, kaján humorral mutatja be egy teljesen átlagos alsós kisfiú hétköznapjait, aki kicsit alacsony, kicsit vézna, viszont elég talpraesett és határozott ahhoz, hogy kibújjon a slamasztikából. A könyv félig regény, féligképregény, és tényleg nagyon vicces, bár tele van olyan poénokkal, amin a kicsit érzékenyebb lelkűek talán nem derülnek olyan felhőtlenül, de hát ez a könyv nem is nekik lett kitalálva.Az különösen tetszett, hogy a könyv minden egyes szereplője átlagos, ez viszont nem jelenti azt, hogy unalmasak is lennének. A bepalizható, lassú felfogású legjobb barát, a túlzottan aggodalmaskodó, azért mégis vagány anyuka
  Tovább
  ISBN: 9780141324906
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  1 980 Ft

  1 683 Ft(15%)