0

Keresés:

Újra Könyvfesztivál !

Újra Könyvfesztivál !

Ismét várjuk Önöket a Könyvfesztiválon, április 19. és 22. között.

 

A 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a szokott helyen várja a könyvek szerelmeseit, és természetesen - mint kezdetek óta mindig! - a Librotrade is ott lesz. Igazán tágas, 18nm-es a standunk, sok nagyszerű könyv fér el rajta. Lesz nyelvkönyv minden mennyiségben, szépirodalom, és természetesen lesznek akciók is. Az engedmény is a megszokott, 20%. Oxford és Hueber Verlag azoknak, akik ragaszkodnak a hagyományos nyelvkönyvekhez - korszerű, digitális tananyaggal is el van látva  a többségük!  - akik pedig játszva tanulnának inkább, azoknak könnyített olvasmányok, idegen nyelvű rejtvények és rövidebb lélegzetű kiadványok nyújtanak bő választékot. Ha valaki már nagyon tud angolul/németül/franciául/spanyolul, annak kortárs és klasszikus irodalmat kínálunk forgóállványainkon. A legnagyobb angol kiadók, Penguin, Macmillan és Harper Collins mellett  jól megférnek a kisebb kiadók. Aki különlegességet keres, annak is tudunk kínálni valamit: vannak nálunk Nobel-díjas írók, magyar szerzők idegen nyelven, de a legújabb filmes címeket is megtalálhatják nálunk.

 

Találkozzunk a Millenárison, április 19-22. között. Addig is nézzen meg  újdonságainkat!

 • Call Me By Your Name Film Tie In

  Call Me By Your Name Film Tie In

  Aciman,Andre
  Kiadó: Atlantic Books
  During a restless summer on the Italian Riviera, a powerful romance blooms between seventeen-year-old Elio andhis father's house guest, Oliver. Unrelenting currents of obsession and fear, fascination and desire threaten to overwhelm the lovers who at first feign indifference to the charge between them. What grows from the depths of their souls is a romance ofscarcely six weeks' duration, and an experience that marks them for a lifetime. For what the two discover on the Riviera and during a sultry evening in Rome is the one thing they both already fear they may never truly find again: total intimacy.
  Tovább
  ISBN: 9781786495259
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 145 Ft

  2 673 Ft(15%)

 • Everything,Everything Film Tie In

  Everything,Everything Film Tie In

  Yoon,Nicola
  Kiadó: Random House,Uk
  Can't wait to see this! Absolutely loved the book' - ZoellaMaddy is allergic to the world - stepping outside the sterile sanctuary of her home could kill her. But then Olly moves in next door. And just like that, Maddy realizes there's more to life than just being alive. You only get one chance at first love.And Maddy is ready to risk everything, everything to see where it leads.'Powerful, lovely, heart-wrenching, and so absorbing I devoured it in one sitting' - Jennifer Niven, author of All the Bright PlacesAnd don't miss Nicola Yoon's #1 New York Times bestseller The Sun Is Also a Star, in which two teens are brought together just when the universe is sending them in opposite directions.
  Tovább
  ISBN: 9780552576482
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 750 Ft

  2 338 Ft(15%)

 • The Door (Pb) *

  The Door (Pb) *

  Szabó Magda
  Kiadó: Random House,Uk
  A story of the relationship between two women, one encouraging the other to emerge fromher inner isolation. Poignatntly sad but resolutely uplifting.Emerence is a domestic servant - strong, fierce, eccentric, and with a reputation for being a first-ratehousekeeper. When Magda, a young Hungarian writer, takes her on she never imagines how important this woman will become to her. It takes twenty years for a complex trust between them to be slowly, carefully built. But Emerence has secrets andvulnerabilities beneath her indomitable exterior which will test Magda's friendship and change the complexion of both their lives irreversibly.`Szabo manages to conjure up as many cliffhangers as an Indiana Jones film. The Door is a triumph. Clever, moving, frightening, it deserves to be a bestseller' Tibor Fischer, Daily TelegraphÁlmában nem, de életében egyszer kinyílik az ajtó az írónő előtt. Szeredás Emerenc ajtaja, amely mások számára örökre zárva marad. A megingathatatlan jellemű, erkölcséhez és hiedelmeihez tántoríthatatlanul ragaszkodó asszony házvezetőnőnek áll azírónőhöz, ám első perctől nyilvánvaló, hogy ő diktál. Gazdája megmérettetik, és nem találtatván könnyűnek, Emerenc nem csupán otthona, hanem lelke ajtaját is megnyitja előtte, ha csak résnyire is. Így sejlik fel Magyarország huszadik századitörténelmének kulisszái előtt egy magára maradt nő tragikus, fordulatos sorsa. Vajon mit őrizget az idős asszony a hét lakatra zárt ajtó mögött?Az ajtó a ki- és bezártság, a születés és a halál ősi jelképe. Állandó kettősség jellemzi a két főhős áhítatosan odaadó, máskor szinte gyűlölködő kapcsolatát is. A szeretet kapujában állnak. Sikerülhet-e végül beljebb vagy elengedni egymást?Az ajtó Szabó Magda talán legismertebb regénye: Szabó István forgatott belőle filmet, és 2015-ben felkerült a The New York Times sikerlistájára.
  Tovább
  ISBN: 9781784872403
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 355 Ft

  2 852 Ft(15%)

 • The Adventure of The Christmas Pudding

  The Adventure of The Christmas Pudding

  Christie,Agatha
  Kiadó: Harper Collins *
  In this delightful tale, an Eastern Prince arrives in England with some family jewels which he s having reset as a gift for his fiancee. However, the Prince also has a mistress
  Tovább
  ISBN: 9780008164980
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 750 Ft

  2 338 Ft(15%)

 • English File 3E Elementary Student's Book With Itutor

  English File 3E Elementary Student's Book With Itutor

  Kiadó: Oxford University Press
  Egyik legnépszerűbb középiskolai és nyelviskolai sorozat teljességében megújul. Könnyed, humoros hangvétel,változatos feladattípusok, szórakoztató és sokszínű leckék, rugalmas tananyag, nagy mennyiségű kiegészítővel.A nyelvtan, a szókincs, a kiejtés és a készségek fejlesztésének tökéletes egyensúlya biztosít kiváló alapota magabiztos szóbeli nyelvhasználathoz.A könyv fiatal felnőttek számára készült, így a nyelviskolás és középiskolás korosztály figyelmét is nyomban lekötik a friss, érdekes témák. Ezután már könnyű őket bevonni a különböző készségek gyakorlásába, a kiejtés folyamatos fejlesztésébe, afonetikus jelek gyakoroltatásába, vagy az íráskészség kialakításába.Az új kiadásban még hangsúlyosabb a tanultak rendszeres ismétlése: Minden lecke végén találunk egy kétoldalasRevise & Check részt, amelyből kiderül, hogy mi az, amit esetleg még egyszer át kell nézni az adott leckéből.A könyv végén található a Grammar Bank, mely leckénként két oldalas további gyakorlási lehetőséget biztosít, és a Vocabulary Bank, mely a leckék témakörei köré csoportosítja, képekkel, rajzokkal gazdagon illusztrálja a könyv szóanyagát, segíti az önállószótanulást.Student Site:Rendkívül motiválóak lehetnek az English File Student's Site által felkínált, a sorozat különböző szintjeihez kapcsolódó gyakorlatok: Grammar Activities, Vocabulary Activities, Practical English Activities, Audio Words, Pronunciation Bank, Games,Weblinks. Minden egyes nyelvi gyakorlatot játéknak álcáztak a szerzők, így aztán, ha a diákok csak ki szeretnék próbálni az összes létező játékot, akkor is órákat tölthetnek 'angolozással'.iTutor: digitális kiegészítő a tananyaghoz.Használható önállóan is,de csoportos tanuláshoz is. Visszakövethető az órai munka, betekinthetünk a következő leckébe,vagy bepótolhatjuk a kiesett órát.A DVD interaktív tananyagot és gyakorlólehetőséget nyújt a Grammar, Vocabulary, Pronunciation és a Reading and Listeningrészekhez, valamint All Audio hanganyagot tartalmaz. A Practical English részben videók vannak, a Revise and Check részbenpedig rövid filmek és diktálási gyakorlatok. A hallás utáni szövegértéshez a Sounds Chart és a Mobile Learning részeg nyújtanaksegítséget. A kezdéshez a Get Started segédlet elindítása ajánlatos, itt teljes útmutató található ai iTutor használatához.A DVD Pdf file-okat is tartalmaz, használatukhoz le kell tölteni az Adobe Reader-t.
  Tovább
  ISBN: 9780194598644
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 100 pld felett
  Rendelhető

  Bolti ár:

  6 800 Ft

  5 780 Ft(15%)