0

Keresés:

Hueber Verlag által nyelviskoláknak ajánlott német nyelvkönyv-családok

A Hueber Verlag GmBH könyvkiadó által megjelentetett német nyelvkönyvek közül az alábbiakat ajánlja nyelviskoláknak a Librotrade Kft.

Schritte International - A Közös Európai Referenciakereten alapuló sikeres német nyelvkönyvcsalád

A Schritte International A német Hueber Kiadó egyik legsikeresebb német nyelvkönyvsorozata, nemcsak középiskolák, hanem nyelviskolák is előszeretettel használják világszerte. Ezt német nyelvkönyvet főként fiatal felnőtteknek írták, de nyugodtan ajánlható már középiskolai használatra is. A választást megkönnyíthetik az érdekes témák, vidám történetek, országismertetők. A német nyelvtanítást segíti a világos felépítés, a játszva tanulás lehetősége. Tanárok számára előnyös lehet, hogy a német nyelvtanítás tempóját az egyes csoportok szintjeihez igazíthatják.

Bővebben

Sicher - biztos német nyelvtudás felnőtteknek

 

A Hueber Kiadó új német tankönyvcsaládja főként olyan fiatal felnőtt nyelvtanulók számára készült, akik számára a német nyelv már nem teljesen ismeretlen. Jól példázza mindezt az, hogy a német kurzuskönyv-család a megszokottól eltérően nem A1, hanem B1+ szinttel kezdődik. A Sicher-sorozat szerzői fontos szerepet szántak az országismereti részeknek is.

Bővebben

Menschen – Az emberközpontú német nyelvkönyv-család


Mire emlékeznek az emberek legjobban? Arra, ami őket a leginkább érdeki! És ez nem más, mint a másik ember. Ez a Hueber Kiadó új, német nyelvtankönyv-családja sikerének titka. Itt minden az emberek körül forog: érzelmesen, izgalmasan, szórakoztatóan.

Bővebben