0

Keresés:

Instagram Nyereményjáték Szabályzat

Instagram nyereményjáték szabályzat

 

A játékban való részvétellel elfogadod jelen Játékszabályzatot. Az adataidat bizalmasan kezeljük, és az Adatvédelmi tájékoztatóban foglalt szolgáltási adatkezelőkön kívüli harmadik fél számára semmilyen adatot nem ad ki!

JÁTÉKSZABÁLY

Az Librotrade Kft. által indított nyereményjáték („Játék”) a librotrade.hu Instagram oldalán érhető el. A Játékban való részvétel pontos szabályait, a játék időtartamát és a sorsolás időpontját a Librotrade Kft. a nyereményjátékot tartalmazó céltárgyú bejegyzésben kifejti. A sorsolásra az Librotrade Kft. által kijelölt helyen és módon kerül sor.

 

1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL

1.1 A Játék meghirdetője és szervezője: Librotrade Kft.
A Librotrade Kft elérhetősége: librotrade@librotrade.hu

 

1.2 A Játékban való részvételnek vásárlás, valamint a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvényben meghatározott egyéb feltétel nem képezi az előfeltételét.
A Játékban való részvételre és nyereményre csak az a személy jogosult, aki a Librotrade Kft Instagram felületén rögzített, tárgycélú bejegyzésben vagy hozzászólásban megadott feltételeket teljesíti, elolvasta és tudomásul vette ezen Játékszabályzatot – annak minden feltételét elfogadja.

 

1.3 A Játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakóhellyel rendelkező természetes személy, amennyiben megfelel a Játékszabályban foglalt feltételeknek, kivéve a Librotrade Kft. alkalmazottai és közeli hozzátartozóik. (Ptk. 685 § b) pont)
 

1.4 A Játékban való részvétel önkéntes. A Játékban való részvétel feltételei:
– a Játékos az 1.3 pont feltételeinek megfelelő természetes személy;
– a Játékos rendelkezik Instagram hozzáféréssel és e-mail címmel;
– a Játékos eleget tesz a nyereményjáték tárgycélú bejegyzésében foglalt részvételi feltételeknek
 

2. ADATVÉDELMI RENDELKEZÉSEK

2.1 A játékos a játékban való részvétellel elfogadja a librotrade.hu weboldalán közzétett „Adatvédelmi nyilatkozatot”.

2.2 A Librotrade Kft. az idővonalon megjelent játékokhoz esetenként regisztrációt kér, a gyűjtött adatokat tárolja – a tárolt adatokból sorsol és a nyertest a megadott adatai alapján próbálja meg elérni – az Adatkezelési tájékoztatóban foglalt szolgáltási adatkezelőkön kívüli harmadik fél számára semmilyen adatot nem ad ki!
Amennyiben a nyertes a számára kiküldött értesítésre egy munkanapon belül nem reagál, úgy a Librotrade Kft. megismétli a sorsolást és értesíti a nyertest, hogy nyertes státusza törlésre került.

Egyéb rendelkezések:

– csak magyarországi játékosok játszhatnak
– a játék az Instagram felületén kerül megrendezésre, de az Instagramnak vagy más ahhoz köthető cégnek/vállalkozásnak nincs köze hozzá, felelősséggel nem tartozik a játék megrendezéséért.

 

3. NYERTES ÉRTESÍTÉSE, NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE:

3.1 A Játék nyertesét a Librotrade Kft. privát üzenetben, illetve a nyereményjáték tárgycélú bejegyzése alatt hozzászólás formájában, továbbá Instagram Story videóban tájékoztatja. A nyeremény átvétele: a sikeres kapcsolatfelvétel alatt egyeztetett címre a Librotrade Kft. költségén kerül postázásra, kizárólag magyarországi címre.

3.2 A nyertesnek személyazonosságát igazolnia kell arra alkalmas személyi okmányával. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyeremény átvételére (nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre) csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

3.3 A nyeremény más termékre nem cserélhető, illetve készpénzre nem váltható át. A Librotrade Kft. fenntartja a jogot, hogy amennyiben az adott nyeremény a készletből már nem elérhető, a nyereményeket egyéb, hasonló értékű és fajtájú nyereményekkel helyettesítse.