0

Keresés:

Általános vásárlói tájékoztató

Cégadatok:

A cégadatokat ezen a linken tekintheti meg
 

Vásárlás:

Egyéni vásárlóink engedményt kapnak a vásárolt könyvek, DVD-k, CD-k árából.
Az engedmény mértéke minden esetben a termék ára mellett feltüntetésre kerül .

 

Cégünk a rendelések teljesítésekor etikusan és jóhiszeműen, a vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el.  Internetes áruházunkban (a továbbiakban "webáruház") a webáruház nyitóoldalán található útmutató segítségével vásárolhatnak.  A webáruházban feltüntetett árak egy tételre vonatkoznak, és tartalmazzák az  ÁFA értékét. 

Szolgáltatásaink és áraink kizárólag belföldi értékesítésre vonatkoznak.

 Amennyiben a rendelés és a teljesíthetőség ideje között a rendelt kiadvány ára megváltozna, úgy erről minden esetben értesítjük a megrendelőt, aki ez esetben megerősítheti, vagy lemondhatja megrendelését.  A megrendelés megérkezését automatikus visszaigazolás jelzi. Ez a visszaigazolás akkor is elküldésre kerül, ha a rendelt tételből nincs raktáron eladható darab.  Utóbbi esetben a vásárlót külön értesítjük a várható szállítási időről.  Ez esetben a vásárló az értesítéskor megerősítheti, vagy lemondhatja rendelését. 

Rendelés lemondása,  vásárlástól való elállás:

 
Elküldött megrendelést a rendelést követő munkanapon reggel 8 óráig,  E-mailben, személyesen, vagy telefonon lehet lemondani. 
A termék átvétele után a vásárló  a "fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet"
 alapján a csomag kézhezvételétől számított 14  napon belül indoklás  nélkül elállhat a vásárlástól. 

Ez utóbbi esetben azonban a termékek visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli.

A vásárlástól való elállás lehetősége nem vonatkozik hanganyagokra,  video-anyagokra, valamint számítógépes szoftverekre, 
amennyiben azok  csomagolását a vásárló felbontotta valamint könyvekre, amennyiben a vásárló  bármilyen íróeszközzel azokba bejegyzést tett.


A vásárlástól való elállás esetén cégünk a termék(ek) kifizetett vételárát illetve az erre eső szállítási költség összegét legfeljebb 14 napon belül visszautalja a vásárlónak. 

 

Szállítás, szállítási költségek, fizetés 

Az alábbi és a webáruházban feltüntetett szállítási költségek Magyarország területére való kiszállításra vonatkoznak. 

A webáruházban megrendelt könyveket, CD-ket, DVD-ket futárszolgálattal, utánvétellel küldjük. A csomag ellenértékét a futárnak kell kifizetni. 

Szállítási és csomagolási költségek: 
 - 20.000Ft számlaérték alatt 1.490 Ft
 - 20.000Ft számlaérték felett díjtalan.
 A webáruházban történő vásárláskor a 20.000Ft érték eléréséig a szállítási költség automatikusan hozzáadódik a végösszeghez, így mindig pontosan követhető a fizetendő végösszeg. 

Amennyiben a csomag kézbesítésekor a vásárló nem tartózkodik a kézbesítési  címen, a futár még aznap megkísérli újból a kézbesítést. Sikertelenség esetén a csomagot visszaküldi cégünknek. Ez esetben a küldés és a visszajuttatás költségét  cégünk kénytelen viselni. Amennyiben a vásárló valamilyen jogos akadályoztatás miatt nem tudta felvenni a csomagot, kérhet újrapostázást. Elfogadható indok  nélkül vagy a másodszori postázáskor sem felvett csomag esetén cégünk  fenntartja a jogot, hogy a megrendelőnek, valamint a megrendelés címére a  továbbiakban ne vállaljon csomagküldést, vagy előzetes egyeztetés után  előreutalást kérjen. 

 

Egyedi könyv, hírlap megrendelése

A Librotrade Kft. vállalja készleten nem tartott könyvek, szakkönyvek, folyóiratok és tudományos szaklapok beszerzését is.

Árajánlatkérés/megrendelés:szakkonyv@librotrade.hu illetve hirlap@librotrade.hu címeken.

Kérjük, hogy az árajánlatkéréskor a következő adatokat adja meg, vagy ha nem áll rendelkezésre mind, ezekből minél többet:Cím, megnevezés, ISBN/ISSN-szám (a könyvek / nyelvi hanganyagok nemzetközi 13 karakteres, folyóiratok esetében 8 karakteres azonosítószáma), kiadó neve, esetleg országa, szerző/szerzők neve. 

 

Reklamáció

Könyv, CD, DVD - reklamáció


Nyomdahibás termékek reklamációját a számla kiállítását követő 5 hónapon belül fogadjuk el.
Szállítás és csomagolás miatt bekövetkezett sérülés reklamációját a számla kiállítását követő 30 napon belül tudjuk elfogadni.

A hibás teljesítésből adódó szállítási észrevételeit a szállítást követő 30 napon belül tudjuk fogadni.

Reklamációs észrevételeiket a reklamacio@librotrade. hu e-mail címre várjuk.