0

Keresés:

ifjúsági irodalom

Rendezés:
 • Nyírd Ki Ezt A Naplót + Pingálószett Egy Csomagban

  Nyírd Ki Ezt A Naplót + Pingálószett Egy Csomagban

  Smith Keri
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Mindig azt mondták, hogy vigyázz a könyveidre? Most felejtsd el! Ha van benned egy kis romboló hajlam, hogyösszegyűrj, szétvágj, átlyukassz vagy összekoszolj egy könyvet, eljött a te időd. Végre itt egy napló, amivelazt tehetsz, amit csak akarsz! Sőt, most egy pingálószettet is adunk mellé, amellyel akár azonnal nekiláthatsza napló kidekorálásának. A készlet tartalmaz festéket és ecsetet, ami többek között az ujjlenyomatokkészítéséhez lesz segítségedre, 6 db zsírkrétát, amelyekkel vadul színezhetsz, 10 db színes ceruzát,amelyekkel bármit megrajzolhatsz, illetve egy hegyezőt, ha elkopnának a ceruzáid. A szettet egy praktikusdobozban csomagoljuk a könyv mellé.Keri Smith zseniális alkotása, mely több millió példányban kelt már el világszerte, megmozgatja a fantáziádat,elragadja a képzeletedet, és úgy érezheted, te is képes vagy valami hihetetlen dolgot létrehozni.Győzd le a félelmedet az üres oldalak iránt, és tapasztald meg az igazi kreativitást!
  Tovább
  ISBN: 9789632614601
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 399 Ft(20%)

 • Abigél 18

  Abigél 18

  Szabó Magda
  Kiadó: Móra Kiadó
  Az Abigél Szabó Magda ifjúsági regénye, amely 1970-ben jelent meg először a Móra Könyvkiadónál. Népszerűsége azóta is töretlen, számos kiadást ért meg, valamint tévésorozat, hangoskönyv és musical is készült belőle. Kezdetben romantikus, kalandoslányregénynek tűnik, később azonban ennél komolyabbra fordul a cselekmény, a második világháború a gondtalan kamaszok életébe is begyűrűzik. A főszereplő Ginának a szeszélyes, elkényeztetett gyereklányból hirtelen megfontolt, felelősségteljes felnőttékell válnia, hogy a saját és apja életét mentse.
  Tovább
  ISBN: 9789634153320
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 399 Ft(20%)

 • Veszedelmes Sorscsapás

  Veszedelmes Sorscsapás

  Mcguire
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Végre itt van a New York Times sikerlistás Gyönyörű sorscsapás nagy izgalommal várt folytatása! Lehet-etúlságosan szeretni? Travis Maddox két dolgot őrzött meg abból, amit az anyja a halálos ágyán mondott: Nagyon szeress! És még keményebben küzdj! A Veszedelmes sorscsapásban Travis életét könnyűvérű lányok, illegális fogadások és az erőszak teszik ki. De éppen akkor, amikor legyőzhetetlennek érzi magát, Abby Abernathy térdre kényszeríti. Minden éremnek két oldala van: a Gyönyörű sorscsapásban Abby mondta el, hogyan látja a szerelmüket. Most elérkezett az idő, hogy Travis szemén át lássuk kettejük kapcsolatát, és újabb részletekre is fény derüljön. De akkor se ess kétségbe, ha még nemismered Abby történetét, hisz ez a könyv így is felejthetetlen élményt nyújt.
  Tovább
  ISBN: 9789632613116
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 399 Ft(20%)

 • Lassie Hazatér

  Lassie Hazatér

  Knight Eric
  Kiadó: Móra Kiadó
  A skót hegyvidék erdeiben vízmosásokon, vadcsapásokon át egy kutya vándorol dél felé, Yorkshire irányában. Persze ő nem tudja, hogy Yorkshire felé halad, s hogy mintegy négyszáz mérföldes út áll előtte, csak azt tudja, vagy inkább érzi, hogy valaholdélen, egy bányászfaluban kis gazdája, Joe várja, s hogy el kell jutnia hozzá mindenáron. Lassie, a gyönyörű skót juhászkutya éhezve, fázva, kimerülten vonszolja magát, de célját nem adja fel. Joe már tizenkét éves, és megérti, hogy munkanélküli apjakénytelen volt egyetlen értékét, a kutyáját eladni a rudlingi hercegnek. Szíve mélyén azonban mégis visszavárja Lassie-t.
  Tovább
  ISBN: 9789634152965
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Ameddíg a készlet tart (utolsó 1-10 pld)

  Bolti ár:

  1 999 Ft

  1 599 Ft(20%)

 • Harry Potter Und Das Verwunschene Kind Tl.1 Und 2

  Harry Potter Und Das Verwunschene Kind Tl.1 Und 2

  Rowling,J.K.
  Kiadó: Carlsen Verlag
  Die achte Geschichte. Neunzehn Jahre später. Das Skript zum Theaterstück!Harry Potter und das verwunschene Kind, basierend auf einer neuen Geschichte von J.K. Rowling, John Tiffany und Jack Thorne, ist ein neues Theaterstück von Jack Thorne. Es erzählt die achte Geschichte in der Harry-Potter-Serie und ist gleichzeitig dieerste offizielle Harry-Potter-Geschichte, die auf der Bühne präsentiert wird. Das Stück feiert am 30. Juli 2016 im Londoner West End Premiere.Es war nie leicht, Harry Potter zu sein - und jetzt, als überarbeiteter Angestellter des Zaubereiministeriums, Ehemann und Vater von drei Schulkindern, ist sein Leben nicht gerade einfacher gewordenWährend Harrys Vergangenheit ihn immer wieder einholt, kämpft sein Sohn Albus mit dem gewaltigen Vermächtnis seiner Familie, mit dem er nichts zu tun haben will.Als Vergangenheit und Gegenwart auf unheilvolle Weise miteinander verschmelzen, gelangen Harry und Albus zu einer bitteren Erkenntnis: Das Dunkle kommt oft von dort, wo man es am wenigsten erwartet.Das Special Rehearsal Edition Script wird bis zum Erscheinen der erweiterten Ausgabe 2017 erhältlich sein.
  Tovább
  ISBN: 9783551559005
  nyelv(ek): német
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  9 115 Ft

  7 292 Ft(20%)

 • Gyönyörű Sorscsapás

  Gyönyörű Sorscsapás

  Mcguire
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Az új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében - azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára,az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik. Travis vézna testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van - és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát és cselhez folyamodikegy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer. Szerelem és játékkeveredik a népszerű írónő, Jamie McGuire regényében, amely a fiatal olvasók körében nagy népszerűségre számíthat. Ne hagyd ki, játszd meg te is a tétjeidet! Szerinted Abby nyer vagy Travis? Vagy ebben a játékban nincsenek vesztesek?
  Tovább
  ISBN: 9789632612119
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 399 Ft(20%)

 • Elidegenítve

  Elidegenítve

  Landers
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Cara, a 17 éves diáklány az egyik legkiválóbb tanulója a Midtowni középiskolának, amikor egy nap Ferguson igazgató behívja az irodájába. Nem mindennapi hírt közöl a lánnyal: Carat választották ki a Leihrek arra, hogy egyik cserediákjukat fogadjaotthonába egy teljes évre. Két évvel ezelőtt derült fény egy másik bolygó létezésére, melyen az emberekhez hasonló lények élnek, a Leihrek. Bár kinézetükben szinte azonosak az emberi fajjal, de technológiájukban, felfogásukban, és az élethez valóhozzáállásukban teljesen különböznek. Egy jóval fejlettebb fajt képviselnek, és céljuk a Földön élő emberekkel való barátságos kapcsolat kiépítése. Caranak egy éve van rá, hogy megismerje Aelyxt, és vendégül lássa, majd ő maga is egy évet fog tölteniAelyx otthonában. De nem egyszerű a helyzet, mivel az emberek kétkedve fogadják a más bolygóról érkező idegeneket. Carara nagy nyomás nehezedik, mert barátai is egyre bizalmatlanabbak Aelyxszel szemben. És ahogy az emberek és a L'eihrek kapcsolata egyreinkább kezd meginogni, úgy fűzik egyre szorosabb szálak a lányt Aelyxhez. Úgy tűnik, a két nép közötti összecsapás elkerülhetetlen. Az egyre baljósabb eseményeket felgyorsítja, mikor az emberek egy radikális csoportja megöl egy l'eihrit. Vajon milyenszerep jut Caranak és Aelyxnek ebben a kiélezett helyzetben? Elég erős a szerelmük, hogy átvészeljék a megpróbáltatásokat, vagy örökre el kell engedniük egymást?
  Tovább
  ISBN: 9789632615462
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 399 Ft(20%)

 • Elakadó Lélegzet (Csak Lélegezz! Trilógia 1.)

  Elakadó Lélegzet (Csak Lélegezz! Trilógia 1.)

  Donovan
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Senki sem próbált szóba állni velem, én is elvoltam magamban. Az volt az a hely, ahol mindennekbiztonságosnak és könnyűnek kellett lennie. Hogy sikerült Evan Mathewsnak egy nap alatt lebontania azén állandó világomat?Weslynben, a connecticuti gazdag városban, ahol a lakosság többségének az a legfőbb gondja, hogy milyenbenyomást kelt, és kivel előnyös mutatkozni, Emma Thomas a legszívesebben átváltozna levegővé,de addig is rögeszmésen ragaszkodik a tökéletesség látszatához: úgy öltözik, hogy senki se lássa rajta azúzódásokat, nehogy kiderüljön, mennyire távol esik a tökéletességtől az élete. Egy naponváratlanul beköszönt a szerelem, amelynek hatására Emma kénytelen tudomásul venni a saját értékét, bár ezazzal fenyegeti, hogy kiderül a titok, amelyet olyan kétségbeesetten takargat...Egy lány története az életet megváltoztató szerelemről, a leírhatatlan kegyetlenségről és a törékenyreményről. Az Elakadó lélegzet a nagy kritikai elismerést aratott trilógia első kötete.
  Tovább
  ISBN: 9789632612751
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 399 Ft(20%)

 • Elválasztva (Elidegenítve 2.Rész)

  Elválasztva (Elidegenítve 2.Rész)

  Landers
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Carának és Aelyxnek most külön-külön kell harcolniuk a közös célért. Miután próbálkozásuk, hogy létrehozzák a két bolygó közötti szövetséget, megbukni látszik. A szerelmeseknek el kell szakadniuk egymástól. Aelyx a Földön marad, hogy helyrehozza, amitelrontott. Carának pedig el kell utaznia a L'eihrre, ahol azt várják tőle, hogy beilleszkedjen, és hirdesse a békét. Nehezíti a dolgot, hogy a l'eihrek nem mondhatóak túl vendégszeretőnek. Ráadásul a kolónia kialakítása közben, amelyet az embereklakóhelyének szánnak, problémák merülnek fel. Cara egyre jobban kételkedik abban, hogy jó élete lehet a L'eihren. Ezalatt Aelyx a Földön egy hatalmas kampány részeseként küzd, amely során az emberek és a l'eihrek barátságos szövetségét hirdeti. Azemberek nem tudják, hogy e kapcsolaton alapul a jövőjük: egyedül a l'eihreknek van meg a megfelelő technológiájuk ahhoz, hogy legyőzzék a Föld teljes víztartalékát fenyegető szennyezést. Ám Aelyxnek gyanús lesz, hogy a l'eihr vezetők mindenáron megakarnak egyezni az emberekkel. Nyomozni kezd. Vajon miért olyan fontos ez a megállapodás az idegeneknek is? És mit várnak a segítségükért cserébe a földlakóktól?
  Tovább
  ISBN: 9789632616827
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 399 Ft(20%)

 • Nyírd Ki Ezt A Naplót Mindenhol

  Nyírd Ki Ezt A Naplót Mindenhol

  Smith, Keri
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Keri Smith ismét próbára teszi a kreativitásodat. Már kinyírtad a naplót? Tedd meg újra! Imádni fogod ezt a könyvet is, mert csupa meglepetés. Vadonatúj, izgalmas, szórakoztató, vicces és meghökkentő feladatokkal csábít, hogy elkészítsd a saját könyved.Tedd próbára a fantáziádat, és add át magad a képzeletnek! Alkoss vagy tedd tönkre, a lényeg, hogy kedvedet leld benne. És ez a csoda most végre a zsebedben is elfér!
  Tovább
  ISBN: 9789632614786
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  1 999 Ft

  1 599 Ft(20%)

 • Visszafojtott Lélegzet

  Visszafojtott Lélegzet (Csak Lélegezz! Trilógia 2.)

  Donovan
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Weslynben mostanra mindenki tudja Emma titkát, de Carol már nem bánthatja. Vannak, akiket még mindig kísértenek annak az éjszakának a borzalmai. Emma csak most kezd visszatérni az igazi hétköznapokba, de az átélt szörnyűségek egyre kísértik. Azújrakezdésben segítségére van életének két legfontosabb személye, szerelme, Evan és legjobb barátnője, Sara.A lány úgy dönt, hogy itt az ideje, hogy anyjával szorosabbra fűzze a viszonyát, ennekelőmozdítása érdekében hozzáköltözik. De biztosan ez alegjobb döntés? Képes lesz-e szembenézni mindazzal, amit múltja rejteget? Rémálmainak titkát csak anyja újbarátjával tudja megosztani. Ám ez az új barátság fenekestül felforgatja mindenki életét, ésEmmának szembe kell néznie döntései következményeivel.
  Tovább
  ISBN: 9789632614625
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 299 Ft

  2 639 Ft(20%)

 • Mondják Meg Zsófikának

  Mondják Meg Zsófikának

  Szabó Magda
  Kiadó: Móra Kiadó
  Szabó Magda regényének 1958-as megjelenését számos hazai és idegen nyelvű kiadás, színpadi feldolgozás követte. A könyv nemcsak a gyermeki lélek titkaiba avatja be az olvasót, de a bizonytalan, csetlő-botló felnőttek hibáit is szeretettel és megértésselábrázolja. Zsófika, Dóra és Marianne többet tudnak szüleik, tanáraik traumákkal, sebekkel terhelt életéről, mint amennyit azok feltételeznek róluk, sőt egy odaadó tanáruk, Szabó Márta segítségével helyre is billentik a félresiklott életeket.
  Tovább
  ISBN: 9789634152910
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 399 Ft(20%)

 • Boldogító Lélegzet (Csak Lélegezz! Trilógia 3.)

  Boldogító Lélegzet (Csak Lélegezz! Trilógia 3.)

  Donovan
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Belülről égtem. Gondolkodtam, mit tehetnék, hogy ezt a kínt tudatom mélyének sötétjébe toljam, és visszajuthassak közönyös, tompa állapotomba. Egyedül nem fog menni. Segítség kell. Muszáj megoldást találni.Emma elhagyja Weslynt és mindenkit, akit ott ismert
  Tovább
  ISBN: 9789632615219
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 299 Ft

  2 639 Ft(20%)

 • Egri Csillagok

  Egri Csillagok

  Gárdonyi Géza
  Kiadó: Móra Kiadó
  A XVI. század derekán az egykor dicsőséges Magyar Királyság végnapjait éli. A mohácsi vészt követően az ismétlődő török hadjáratok sorra veszik be a végvárakat: Buda, Pécs, Esztergom, Szeged után elvész Temesvár és Szolnok is. Az Oszmán Birodalom ékkénthatol az ország belsejébe, de Eger vára, a Felvidék védelmezője áll még, ahol kétezernél is kevesebb várvédő néz szembe kétszázezernyi törökkel.
  Tovább
  ISBN: 9789634153092
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 399 Ft(20%)

 • A Pál Utcai Fiúk (55)

  A Pál Utcai Fiúk (55)

  Molnár Ferenc
  Kiadó: Móra Kiadó
  ISBN: 9789634156543
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 299 Ft

  1 839 Ft(20%)

 • Szeleburdi Család 20

  Szeleburdi Család 20

  Bálint Ágnes
  Kiadó: Móra Kiadó
  Megbeszéltük a Radóval, hogy naplót fogunk írni, és majd ha öregek leszünk, jót derülünk rajta` - így kezdi naplóját a tizenkét éves Laci, becsületesen bevallva, hogy a derülünk` szót Radótól gyűjtötte, akinek nyelvész a papája, s ezért igen gazdag aszókincse. Laci hűségesen beszámol a kis lakásban élő háromgyermekes Faragó család eseménydús hétköznapjairól, s - valljuk be - cselekvő részt is vállal abban, hogy ezek a hétköznapok minél mozgalmasabbak legyenek. Az olvasó - akinek szerencsére nem kellöregkoráig várnia, hogy Laci naplóján jót derüljön - biztosan a szívébe zárja ezt a vidám, szeleburdi családot, amely kissé zsúfolt lakásába örömmel fogad be minden új jövevényt, legyen az aranyhörcsög, cincér vagy lopótök.
  Tovább
  ISBN: 9789634157878
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  1 999 Ft

  1 599 Ft(20%)

 • A Koppányi Aga Testamentuma 11

  A Koppányi Aga Testamentuma 11

  Fekete István
  Kiadó: Móra Kiadó
  Fekete István életművét bemutató sorozat könyve a szerzőtől szokatlan környezetbe vezet bennünket, a török hódoltság idejébe, a dunántúli végvárak vitézeinek kalandos életébe párbajok, kaland, szerelem.... Minden meg van benne, ami egy igazi kalandostörténethez kell. A kötetet Győrfi András grafikái díszítik.
  Tovább
  ISBN: 9789634154136
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 299 Ft

  1 839 Ft(20%)

 • Love & Gelato - Firenzei Nyár

  Love & Gelato - Firenzei Nyár

  Welch, Jenna Evans
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Lina nemrég veszítette el édesanyját, akinek utolsó kívánsága az volt, hogy lánya keresse fel édesapját, akivel Lina eddig még soha nem találkozott. A lány fájdalommal és haraggal érkezik Olaszországba, és nem vágyik másra, mint hazatérni, amilyengyorsan csak lehet. Még Firenze napsütötte, varázslatos tájai, virággal teli utcái, meghitt hangulatú kávézói és gyönyörű műalkotásai sem derítik jobb kedvre.Aztán a kezébe kerül egy napló, amit édesanyja az itáliai tartózkodása idején vezetett. A lány előtt hirtelen feltárul egy csodálatos világ, amely titkos románccal, lenyűgöző látnivalókkal és kis pékségekkel van teli. Mindez arra ösztönzi Linát, hogyanyja nyomdokain haladva felfedjen egy titkot, melyről már rég tudomást kellett volna szereznie. Ren, Lina újdonsült barátja mindent elkövet, hogy támogassa a lányt. Így nem csoda, hogy Lina menthetetlenül beleszeret.
  Tovább
  ISBN: 9789632618531
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 399 Ft(20%)

 • Vuk (Magyarul) 22
  nincs raktáron

  Vuk (Magyarul) 22

  Fekete István
  Kiadó: Móra Kiadó
  ISBN: 9789634156550
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Rendelhető

  Bolti ár:

  1 999 Ft

  1 599 Ft(20%)

 • Parigi Nel Xx Secolo

  Verne
  Kiadó: Newton Compton Editori
  ISBN: 9788879839921
  nyelv(ek): olasz
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Selejtezésre kijelölt termék

  Bolti ár:

  525 Ft

  158 Ft(70%)

 • nincs raktáron

  The Dark Prophecy (The Trials of Apollo Book 2)

  Riordan,Rick
  Kiadó: Puffin Books
  Zeus has punished his son Apollo--god of the sun, music, archery, poetry, and more--by casting him down toearth in the form of a gawky, acne-covered sixteen-year-old mortal named Lester. The only way Apollo can reclaim his rightful place on Mount Olympus is by restoring several Oracles that have gone dark. What is affecting the Oracles, and how canApollo/Lester do anything about them without his powers?After experiencing a series of dangerous--and frankly, humiliating--trials at Camp Half-Blood, Lester must now leave the relative safety of the demigod training ground and embark on a hair-raising journey across North America. Somewhere in the AmericanMidwest, he and his companions must find the most dangerous Oracle from ancient times: a haunted cave that may hold answers for Apollo in his quest to become a god again--if it doesn't kill him or drive him insane first. Standing in Apollo's way is thesecond member of the evil Triumvirate, a Roman emperor whose love of bloodshed and spectacle makes even Nero look tame. To survive the encounter, Apollo will need the help of son of Hephaestus Leo Valdez, the now-mortal sorceress Calypso, the bronzedragon Festus, and other unexpected allies--some familiar, some new--from the world of demigods. Come along for what promises to be a harrowing, hilarious, and haiku-filled ride. . . .
  Tovább
  ISBN: 9780141363967
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Újdonság, várható megjelenés: 2018.05.12

  Bolti ár:

  2 635 Ft

  2 108 Ft(20%)