0

Keresés:

ifjúsági irodalom

Rendezés:
 • Nyírd Ki Ezt A Naplót + Pingálószett Egy Csomagban

  Nyírd Ki Ezt A Naplót + Pingálószett Egy Csomagban

  Smith Keri
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Mindig azt mondták, hogy vigyázz a könyveidre? Most felejtsd el! Ha van benned egy kis romboló hajlam, hogyösszegyűrj, szétvágj, átlyukassz vagy összekoszolj egy könyvet, eljött a te időd. Végre itt egy napló, amivelazt tehetsz, amit csak akarsz! Sőt, most egy pingálószettet is adunk mellé, amellyel akár azonnal nekiláthatsza napló kidekorálásának. A készlet tartalmaz festéket és ecsetet, ami többek között az ujjlenyomatokkészítéséhez lesz segítségedre, 6 db zsírkrétát, amelyekkel vadul színezhetsz, 10 db színes ceruzát,amelyekkel bármit megrajzolhatsz, illetve egy hegyezőt, ha elkopnának a ceruzáid. A szettet egy praktikusdobozban csomagoljuk a könyv mellé.Keri Smith zseniális alkotása, mely több millió példányban kelt már el világszerte, megmozgatja a fantáziádat,elragadja a képzeletedet, és úgy érezheted, te is képes vagy valami hihetetlen dolgot létrehozni.Győzd le a félelmedet az üres oldalak iránt, és tapasztald meg az igazi kreativitást!
  Tovább
  ISBN: 9789632614601
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 549 Ft(15%)

 • Harry Potter Und Das Verwunschene Kind Tl.1 Und 2

  Harry Potter Und Das Verwunschene Kind Tl.1 Und 2

  Rowling,J.K.
  Kiadó: Carlsen Verlag
  Die achte Geschichte. Neunzehn Jahre später. Das Skript zum Theaterstück!Harry Potter und das verwunschene Kind, basierend auf einer neuen Geschichte von J.K. Rowling, John Tiffany und Jack Thorne, ist ein neues Theaterstück von Jack Thorne. Es erzählt die achte Geschichte in der Harry-Potter-Serie und ist gleichzeitig dieerste offizielle Harry-Potter-Geschichte, die auf der Bühne präsentiert wird. Das Stück feiert am 30. Juli 2016 im Londoner West End Premiere.Es war nie leicht, Harry Potter zu sein - und jetzt, als überarbeiteter Angestellter des Zaubereiministeriums, Ehemann und Vater von drei Schulkindern, ist sein Leben nicht gerade einfacher gewordenWährend Harrys Vergangenheit ihn immer wieder einholt, kämpft sein Sohn Albus mit dem gewaltigen Vermächtnis seiner Familie, mit dem er nichts zu tun haben will.Als Vergangenheit und Gegenwart auf unheilvolle Weise miteinander verschmelzen, gelangen Harry und Albus zu einer bitteren Erkenntnis: Das Dunkle kommt oft von dort, wo man es am wenigsten erwartet.Das Special Rehearsal Edition Script wird bis zum Erscheinen der erweiterten Ausgabe 2017 erhältlich sein.
  Tovább
  ISBN: 9783551559005
  nyelv(ek): német
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  9 535 Ft

  8 105 Ft(15%)

 • Lassie Hazatér
  nincs raktáron

  Lassie Hazatér

  Knight Eric
  Kiadó: Móra Kiadó
  A skót hegyvidék erdeiben vízmosásokon, vadcsapásokon át egy kutya vándorol dél felé, Yorkshire irányában. Persze ő nem tudja, hogy Yorkshire felé halad, s hogy mintegy négyszáz mérföldes út áll előtte, csak azt tudja, vagy inkább érzi, hogy valaholdélen, egy bányászfaluban kis gazdája, Joe várja, s hogy el kell jutnia hozzá mindenáron. Lassie, a gyönyörű skót juhászkutya éhezve, fázva, kimerülten vonszolja magát, de célját nem adja fel. Joe már tizenkét éves, és megérti, hogy munkanélküli apjakénytelen volt egyetlen értékét, a kutyáját eladni a rudlingi hercegnek. Szíve mélyén azonban mégis visszavárja Lassie-t.
  Tovább
  ISBN: 9789634152965
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Ameddíg a készlet tart (utolsó 1-10 pld)

  Bolti ár:

  1 999 Ft

  1 699 Ft(15%)

 • Egri Csillagok
  nincs raktáron

  Egri Csillagok

  Gárdonyi Géza
  Kiadó: Móra Kiadó
  A XVI. század derekán az egykor dicsőséges Magyar Királyság végnapjait éli. A mohácsi vészt követően az ismétlődő török hadjáratok sorra veszik be a végvárakat: Buda, Pécs, Esztergom, Szeged után elvész Temesvár és Szolnok is. Az Oszmán Birodalom ékkénthatol az ország belsejébe, de Eger vára, a Felvidék védelmezője áll még, ahol kétezernél is kevesebb várvédő néz szembe kétszázezernyi törökkel.
  Tovább
  ISBN: 9789634153092
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Ameddíg a készlet tart (utolsó 1-10 pld)

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 549 Ft(15%)

 • Nyírd Ki Ezt A Naplót Mindenhol

  Nyírd Ki Ezt A Naplót Mindenhol

  Smith, Keri
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Keri Smith ismét próbára teszi a kreativitásodat. Már kinyírtad a naplót? Tedd meg újra! Imádni fogod ezt a könyvet is, mert csupa meglepetés. Vadonatúj, izgalmas, szórakoztató, vicces és meghökkentő feladatokkal csábít, hogy elkészítsd a saját könyved.Tedd próbára a fantáziádat, és add át magad a képzeletnek! Alkoss vagy tedd tönkre, a lényeg, hogy kedvedet leld benne. És ez a csoda most végre a zsebedben is elfér!
  Tovább
  ISBN: 9789632614786
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  1 999 Ft

  1 699 Ft(15%)

 • Mondják Meg Zsófikának
  nincs raktáron

  Mondják Meg Zsófikának

  Szabó Magda
  Kiadó: Móra Kiadó
  Szabó Magda regényének 1958-as megjelenését számos hazai és idegen nyelvű kiadás, színpadi feldolgozáskövette. A könyv nemcsak a gyermeki lélek titkaiba avatja be az olvasót, de a bizonytalan, csetlő-botlófelnőttek hibáit is szeretettel és megértéssel ábrázolja. Zsófika, Dóra és Marianne többet tudnak szüleik,tanáraik traumákkal, sebekkel terhelt életéről, mint amennyit azok feltételeznek róluk, sőt egy odaadó tanáruk, Szabó Márta segítségével helyre is billentik a félresiklott életeket.
  Tovább
  ISBN: 9789634152910
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Ameddíg a készlet tart (utolsó 10-100 pld)

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 549 Ft(15%)

 • The Dark Prophecy (The Trials of Apollo Book 2)

  The Dark Prophecy (The Trials of Apollo Book 2)

  Riordan,Rick
  Kiadó: Puffin Books
  Apolló egy görög isten. Volt. A nap, íjászat, költészet, zene és sok minden más egyéb istene egyszer csak arra tér magához, hogy Ő már nem is isten, hanem egy hétköznapi, esetlen tinédzser a New York-i forgatagban. Ezzel megkezdődnek Apollómegpróbáltatásai halandóként. Az első részben még Percy Jackson oldalán próbálja megmenteni a Földet és megvédeni az utolsó Orákulumot a Fenevadtól Ebben az új részben Leo Valdez és Calypso (aki szintén halandó lett! Oh, my god!) meg kell találnia azősi idők legveszélyesebb jósát, aki választ adhat arra, hogyan kerülhet vissza Olümposz hegyére az istenek közé. A dolgok egyre rosszabbá és zavarosabbá válnak. A gonosz Triumvirátus egy újabb tagja - egy véreskezű római császár - állja az utunkat. Azerőm nélkül (és persze elvesztettem szép külsőmet és hangomat is, ezzel a vonzerőmet), hogyan várhatja el Zeusz, hogy eleget tegyek egy olyan kihívásnak, amellyel még nem találkoztam 4000 éves létezésem alatt...?Zeus has punished his son Apollo--god of the sun, music, archery, poetry, and more--by casting him down toearth in the form of a gawky, acne-covered sixteen-year-old mortal named Lester. The only way Apollo can reclaim his rightful place on Mount Olympus is by restoring several Oracles that have gone dark. What is affecting the Oracles, and how canApollo/Lester do anything about them without his powers?After experiencing a series of dangerous--and frankly, humiliating--trials at Camp Half-Blood, Lester must now leave the relative safety of the demigod training ground and embark on a hair-raising journey across North America. Somewhere in the AmericanMidwest, he and his companions must find the most dangerous Oracle from ancient times: a haunted cave that may hold answers for Apollo in his quest to become a god again--if it doesn't kill him or drive him insane first. Standing in Apollo's way is thesecond member of the evil Triumvirate, a Roman emperor whose love of bloodshed and spectacle makes even Nero look tame. To survive the encounter, Apollo will need the help of son of Hephaestus Leo Valdez, the now-mortal sorceress Calypso, the bronzedragon Festus, and other unexpected allies--some familiar, some new--from the world of demigods. Come along for what promises to be a harrowing, hilarious, and haiku-filled ride. . . .
  Tovább
  ISBN: 9780141363967
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 635 Ft

  2 240 Ft(15%)

 • George and The Ship of Time (George 6)

  George and The Ship of Time (George 6)

  Hawking,Lucy
  Kiadó: Random House,Uk
  Lucy Hawking egyedüli szerzőjévé vált a George-sorozatnak. Édesapja, Stephen Hawking az utolsó rész megírásában sajnos már nem tudott tevékenyen részt venni. Ebben a kalandos regényben George az Artemis űrhajó fogja lesz. Nagyon megörül, mikor végremegtalálja a csapdából kivezető utat. Biztosan tudja, hamarosan visszatér a Földre. De. És megint ott az a bizonyos de... Mikor földet ér, azonnal észre veszi, hogy valami nem stimmel. Sivár pusztaság van ott, ahol szülővárosának kéne lennie és azutcákat intelligens robotok járják be keresztül-kasul és senki sem akar beszélni George-nek arról a Földről, amelyet a fiú megszokott. Egy váratlan új barát segítségével George rájön, mi - vagy inkább ki? - állhat emögött a borzalmas dolgok mögött,mielőtt túl késő lenne?...When George finds a way to escape the spacecraft Artemis, where he has been trapped, he is overjoyed. Surely now he can return to Earth.But when George touches down, he knows immediately that something is wrong. There's a barren wasteland where his home town used to be, intelligent robots roam the streets, and no one will talk to George about the Earth that he used to know. With the helpof an unexpected new friend, can George find out what - or who - is behind this terrible new world, before it's too late?
  Tovább
  ISBN: 9780552575294
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 750 Ft

  2 338 Ft(15%)

 • Harry Potter and The Chamber of Secrets - Slytherin Edition

  Harry Potter and The Chamber of Secrets - Slytherin Edition

  Rowling,J.K.
  Kiadó: Bloomsbury
  A Harry Potter sorozat új köntösben a kiadás 20. évfordulójának tiszteletére.
  Tovább
  ISBN: 9781408898123
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 015 Ft

  2 563 Ft(15%)

 • Szeleburdi Család 20
  nincs raktáron

  Szeleburdi Család

  Bálint Ágnes
  Kiadó: Móra Kiadó
  Megbeszéltük a Radóval, hogy naplót fogunk írni, és majd ha öregek leszünk, jót derülünk rajta` - így kezdi naplóját a tizenkét éves Laci, becsületesen bevallva, hogy a derülünk` szót Radótól gyűjtötte, akinek nyelvész a papája, s ezért igen gazdag aszókincse. Laci hűségesen beszámol a kis lakásban élő háromgyermekes Faragó család eseménydús hétköznapjairól, s - valljuk be - cselekvő részt is vállal abban, hogy ezek a hétköznapok minél mozgalmasabbak legyenek. Az olvasó - akinek szerencsére nem kellöregkoráig várnia, hogy Laci naplóján jót derüljön - biztosan a szívébe zárja ezt a vidám, szeleburdi családot, amely kissé zsúfolt lakásába örömmel fogad be minden új jövevényt, legyen az aranyhörcsög, cincér vagy lopótök.
  Tovább
  ISBN: 9789634159032
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Ameddíg a készlet tart (utolsó 10-100 pld)

  Bolti ár:

  2 299 Ft

  1 954 Ft(15%)

 • Nemo Kapitány (Klasszikusok Magyarul-Angolul)

  Nemo Kapitány (Klasszikusok Magyarul-Angolul)

  Verne,Jules
  Kiadó: Napraforgó Könyvkiadó
  Folytatódik az ifjú nyelvtanulóknak szóló sorozat: a kötetek az angol irodalom klasszikus, de fiatalok számára is érdekes történeteit dolgozzák fel olyan formában, hogy az egyik hasábban az angol, míg mellette a magyar szöveg olvasható. Remekmódja aszókincs és a nyelvtudás fejlesztésének, hiszen az olvasás révén fejlődik kifejezőkészségük, általános műveltségre tesznek szert, és még remekül szórakozhatnak is.
  Tovább
  ISBN: 9789634458692
  nyelv(ek): angol , magyar
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  1 290 Ft

  1 096 Ft(15%)

 • Harry Potter and The Chamber of Secrets - Gryffindor Edition

  Harry Potter and The Chamber of Secrets - Gryffindor Edition

  Rowling,J.K.
  Kiadó: Bloomsbury
  A Harry Potter sorozat új köntösben a kiadás 20. évfordulójának tiszteletére.
  Tovább
  ISBN: 9781408898109
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 015 Ft

  2 563 Ft(15%)

 • Love & Gelato - Firenzei Nyár

  Love & Gelato - Firenzei Nyár

  Welch, Jenna Evans
  Kiadó: Maxim Kiadó
  Lina nemrég veszítette el édesanyját, akinek utolsó kívánsága az volt, hogy lánya keresse fel édesapját, akivel Lina eddig még soha nem találkozott. A lány fájdalommal és haraggal érkezik Olaszországba, és nem vágyik másra, mint hazatérni, amilyengyorsan csak lehet. Még Firenze napsütötte, varázslatos tájai, virággal teli utcái, meghitt hangulatú kávézói és gyönyörű műalkotásai sem derítik jobb kedvre.Aztán a kezébe kerül egy napló, amit édesanyja az itáliai tartózkodása idején vezetett. A lány előtt hirtelen feltárul egy csodálatos világ, amely titkos románccal, lenyűgöző látnivalókkal és kis pékségekkel van teli. Mindez arra ösztönzi Linát, hogyanyja nyomdokain haladva felfedjen egy titkot, melyről már rég tudomást kellett volna szereznie. Ren, Lina újdonsült barátja mindent elkövet, hogy támogassa a lányt. Így nem csoda, hogy Lina menthetetlenül beleszeret.
  Tovább
  ISBN: 9789632618531
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 549 Ft(15%)

 • Abigél 19
  nincs raktáron

  Abigél 19

  Szabó Magda
  Kiadó: Móra Kiadó
  Gina, a regény hősnője 1943-ban elbúcsúzik otthonától és azoktól, akiket szeret, mert apja beadja a híres árkodi intézetbe. A kis ötödikes gimnazistát a rideg világ, a szokatlan, kegyetlen törvények lázadásra késztetik. Ám megtud valamit, ami maradásrabírja, és önként vállalja a rabságotHogyan igazodik el egy tizenöt éves kislány ebben a felnőtt-titkoktól terhes világban? Vajon hihet-e a naiv diáklegendában, amelyet a kertben álló korsós leányt formázó szobor alakja köré sző a lányok képzelete? Írjon talán ő is levelet Abigélnek, akimindig segít a bajbajutottakon?Az Abigél Szabó Magda ifjúsági műveinek sorában viszonylag későn, 1970-ben keletkezett, ám talán a legsikeresebb. Ennek okát egyrészt a hitelességben kereshetjük, amelyet a nagyszerű történetmesélés, feszültségteremtés és jellemábrázolás mellettszemélyes önéletrajzi elemek (Debrecen, az intézet) erősítenek. A regényből 1978-ban több részes filmváltozat készült, amelynek forgatókönyvét ugyancsak Szabó Magda írta. A könyv és a film együttesen Szabó Magda egyik legnépszerűbb művévé tette azAbigélt.
  Tovább
  ISBN: 9789634158493
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Ameddíg a készlet tart (utolsó 1-10 pld)

  Bolti ár:

  2 999 Ft

  2 549 Ft(15%)

 • Harry Potter and The Chamber of Secrets - Ravenclaw Edition

  Harry Potter and The Chamber of Secrets - Ravenclaw Edition

  Rowling,J.K.
  Kiadó: Bloomsbury
  A Harry Potter sorozat új köntösben a kiadás 20. évfordulójának tiszteletére.
  Tovább
  ISBN: 9781408898147
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 015 Ft

  2 563 Ft(15%)

 • Ready Player One Film-Tie In

  Ready Player One Film-Tie In

  Cline,Ernest
  Kiadó: Random House,Uk
  Az egész világon mindenki egy különleges jutalom után kutat. Ez a díj egy digitális virtuális világban van elrejtve. Készen állsz, hogy megszerezd? 2045-re a való világ egyre elviselhetetlenebb hellyé változott. Épp ezért vagy ezt megelőzően JamesHolliday megteremtett egy virtuális világot az OASIS-t. Ennek újabb és újabb változatai jöttek ki az idők folyamán. Míg a való világ hanyatlott, addig virtuális világ el kezdte virágkorát élni. És lassan a virtuális világ elkezdte átvenni a helyét a valóvilágnak. Az a vállalat, vagy ember, amely, vagy aki ellenőrzi az OASIS-t a világot magát ellenőrzi. Holliday halála előtt egy újabb játékot talált ki. Elrejtett három kulcsot, amely egy húsvéti tojáshoz vezet. Ez a tojás Holliday részvényei és egybenaz OASIS-t irányító vállalat feletti uralmat is jelenti - és a világ feletti uralmat is. Holliday persze apró morzsákat szórt el, amelyek alapján a kulcsokat fel lehet lelni. A kihívás cseppet sem veszélytelen, hiszen a vállalat mindent elkövet, hogy őktalálják meg először a tojást, s ezért sem a virtuális, sem a valós erőszaktól nem riadnak vissza... A versenyzők nemcsak virtuálisan viszik vásárra a bőrüket.A world at stake. A quest for the ultimate prize. Are you ready?**In the year 2045, reality is an ugly place. The only time Wade Watts really feels alive is when he's jacked into the OASIS, a vast virtual world where most of humanity spends their days.When the eccentric creator of the OASIS dies, he leaves behind a series of fiendish puzzles, based on his obsession with the pop culture of decades past. Whoever is first to solve them will inherit his vast fortune - and control of the OASIS itself.Then Wade cracks the first clue. Suddenly he's beset by rivals who'll kill to take this prize. The race is on - and the only way to survive is to win.
  Tovább
  ISBN: 9781784754792
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 095 Ft

  2 631 Ft(15%)

 • Harry Potter and The Chamber of Secrets - Hufflepuff Edition

  Harry Potter and The Chamber of Secrets - Hufflepuff Edition

  Rowling,J.K.
  Kiadó: Bloomsbury
  A Harry Potter sorozat új köntösben a kiadás 20. évfordulójának tiszteletére.
  Tovább
  ISBN: 9781408898161
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 015 Ft

  2 563 Ft(15%)

 • Turtles All The Way Down * PB

  Turtles All The Way Down * PB

  Green,John
  Kiadó: Puffin Books
  A tizenhat éves Aza soha sem akart részt venni a milliárdos Russel Pickett különös szökésének kiderítésében. Ám amikor egy póznán meglátják, hogy a nyomravezetőnek ezer dollár jutalom jár, elhatározza Daisyvel, legjobb és legbátrabb barátnőjével, hogymégis nyomozásba kezdenek. Így együtt áthajóznak a széles vízválasztón, amely elválasztja őket Russell Pickett fiától, Davistől. Aza mindazonáltal állandóan mindennel próbálkozik. Próbál jó lánya lenni a szüleinek, jó tanuló lenni és talán jó nyomozónakis, pedig eközben saját gondolatainak mindig visszatérő, mindjobban begyűrűző spiráljának rabja.Sixteen-year-old Aza never intended to pursue the mystery of fugitive billionaire Russell Pickett, but there's a hundred thousand dollar reward at stake and her Best and Most Fearless Friend, Daisy,is eager to investigate. So together, they navigate theshort distance and broad divides that separate them from Russell Pickett's son, Davis.Aza is trying. She is trying to be a good daughter, a good friend, a good student, and maybe even a good detective, while also living within the ever-tightening spiral of her own thoughts.In his long-awaited return, John Green, the acclaimed, award-winning author of Looking for Alaska and The Fault in Our Stars, shares Aza's story with shattering, unflinching clarity in this brilliant novel of love, resilience, and the power of lifelongfriendship.
  Tovább
  ISBN: 9780141346045
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 750 Ft

  2 338 Ft(15%)

 • Moby Dick (Klasszikusok Magyarul-Angolul)

  Moby Dick (Klasszikusok Magyarul-Angolul)

  Melville,Herman
  Kiadó: Napraforgó Könyvkiadó
  Folytatódik az ifjú nyelvtanulóknak szóló sorozat: a kötetek az angol irodalom klasszikus, de fiatalok számára is érdekes történeteit dolgozzák fel olyan formában, hogy az egyik hasábban az angol, míg mellette a magyar szöveg olvasható. Remekmódja aszókincs és a nyelvtudás fejlesztésének, hiszen az olvasás révén fejlődik kifejezőkészségük, általános műveltségre tesznek szert, és még remekül szórakozhatnak is.
  Tovább
  ISBN: 9789634458685
  nyelv(ek): angol , magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  1 290 Ft

  1 096 Ft(15%)

 • Parigi Nel Xx Secolo

  Verne
  Kiadó: Newton Compton Editori
  ISBN: 9788879839921
  nyelv(ek): olasz
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Selejtezésre kijelölt termék

  Bolti ár:

  525 Ft

  158 Ft(70%)

 • Tüskevár 19
  nincs raktáron

  Tüskevár 19

  Fekete István
  Kiadó: Móra Kiadó
  ISBN: 9789634159292
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Ameddíg a készlet tart (utolsó 1-10 pld)

  Bolti ár:

  2 499 Ft

  2 124 Ft(15%)

 • A Pál Utcai Fiúk (57)
  nincs raktáron

  A Pál Utcai Fiúk (57)

  Molnár Ferenc
  Kiadó: Móra Kiadó
  Játék és harc, barátság és árulás, összetartás és pártoskodás, győzelem és halál. Tengernyi könyv született, amely az élet nagy pillanatait, sikereit és kudarcait egy csapat gyerek sorsán keresztül akarja megmutatni, de maradandó regényt írni erről csakkeveseknek sikerült. Molnár Ferenc közéjük tartozik. Könyve napjainkra sem vesztett varázsából, a világon mindenütt érthető és átélhető, száz évvel első megjelenése után is friss és érdekes. Készült belőle némafilm és hangosfilm, közel két tucat nyelvrefordították le, és több országban kötelező vagy ajánlott olvasmánnyá tették. Szereplői, akik Molnár Ferenchez hasonlóan a budapesti Józsefváros szülöttei, ma már valamennyien az ifjúsági irodalom halhatatlan hősei. Gyerekkorunkban mindannyian olyanbátrak szeretnénk lenni, mint Boka, olyan elszántak, mint Nemecsek, és vágyunk egy helyre, ahol ugyanúgy otthon érezhetjük magunkat, mint a Pál utcai fiúk a grundon.
  Tovább
  ISBN: 9789634158851
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Ameddíg a készlet tart (utolsó 1-10 pld)

  Bolti ár:

  2 699 Ft

  2 294 Ft(15%)

 • Petepite
  nincs raktáron

  Petepite

  Nógrádi Gábor
  Kiadó: Móra Kiadó
  ISBN: 9789634861621
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Ameddíg a készlet tart (utolsó 1-10 pld)

  Bolti ár:

  2 499 Ft

  2 124 Ft(15%)

 • Kisvakond és Nagy Kalandok Verses Képeskönyv
  nincs raktáron

  Kisvakond és Nagy Kalandok Verses Képeskönyv

  Miler Z.
  Kiadó: Móra Kiadó
  ISBN: 9789634862147
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Ameddíg a készlet tart (utolsó 1-10 pld)

  Bolti ár:

  2 499 Ft

  2 124 Ft(15%)

 • The Burning Maze (The Trials of Apollo Book 3)

  The Burning Maze (The Trials of Apollo Book 3)

  Riordan,Rick
  Kiadó: Penguin Books Ltd.
  WAS A GOD, ONCE. UNTIL I WAS CAST OUT BY MY FATHER, ZEUS. NOW I'M AN AWKWARD MORTAL TEENAGER CALLED LESTER. My way out? A series of scary and dangerous trials, of course. For my third mission, I must: Journey through the Labyrinth to free an Oracle whoonly speaks in puzzles. Which sounds easy. Then, defeat the most vicious of three very vicious Roman Emperors. Is that all? No, I have to do everything without any of my godly powers. Wonderful. Looks like I'll need all the help I can get - from newfriends, and old . . .
  Tovább
  ISBN: 9780141364018
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  2 750 Ft

  2 338 Ft(15%)