0

Keresés:

Peter Rabbit:Based On The Major New Movie

Raktárkészlet: 1-10 pld
Rendelhető

Bolti ár:

2 065 Ft

1 755 Ft(15%)

Könyv jellemzők

KiadóHamilton,H.
CélcsoportMindenki
Oldalszám141
KötésFűzött
Súly0.107 kg
Méret (cm)12.5x19.5x1.0
ISBN9780241330722
NyelvAngol
Nyelvi szintC2-anyanyelvi
Kiadás éve2018
Bár ez a könyv hivatalosan az idén március 15-én mozikba kerülő filmen alapszik, mégis Nyúl Péter, a pajkos, kalandokat kedvelő nyuszi sokak számára ismerős lehet.
A tapsifüles és barátai kalandjai először Beatrix Potter - a XIX - XX. században élt angol írónő - tollából ugrottak elő. A különböző történeteket az írónő nemcsak megírta, hanem elbűvölő rajzaival meg is elevenítette.
Nyúl Péter rendszeresen betör az öreg McGregor kertjébe és megdézsmálja annak zöldségesét. A kalandozások során Péter és barátai természetesen állandóan bajba sodorják magukat! De mint mindenhol a világban az idő nem áll meg és minden egyszerre csak
megváltozik... Vajon Nyúl Péternek sikerül átvennie az ellenőrzést a zöldségeshez vezető ösvényen, vagy valaki az útját állja?
Péter kalandjai telis-tele van akció dús, vicces jelenetekkel, és a kisállatokon kívül McGregor és az állatbarát szomszédnője, Bea is fő szerepeket kapnak a történetben.


The mischievous, adventurous Peter Rabbit is hopping into cinemas for the first time ever on 16th March. This
is the chapter book based on the major new movie. Peter Rabbit is always breaking into Old Mr McGregor's garden and stealing his vegetables. And it's always getting him into trouble! But everything is about to change . . . Will Peter finally be able to
take control of the vegetable patch, or will someone stand in his way? Peter Rabbitt is a live action / CGI animated adventure comedy, starring James Corden (the voice of Peter Rabbit), Domhnall Gleeson (Mr. McGregor) and Rose Byrne (McGregor's animal
loving neighbour, Bea). Also look out for the Peter Rabbit Sticker Activity book. Perfect for keeping younger Peter Rabbit fans busy for hours!