0

Keresés:

A Dog's Purpose (Film Tie-In) *

Cameron, W. Bruce

Raktárkészlet: 1-10 pld
Rendelhető

Bolti ár:

2 750 Ft

2 338 Ft(15%)

Könyv jellemzők

KiadóMacmillan*
CélcsoportMindenki
Oldalszám328
KötésFűzött
Súly0.241 kg
Méret (cm)19.5x13.0x2.0
ISBN9781509852826
NyelvAngol
Nyelvi szintC2-anyanyelvi
Kiadás éve2017
This is the remarkable story of one endearing dog's search for his purpose over the course of several lives. More than just another charming dog story, this touches on the universal quest for an answer to life's most basic question: Why are we here?

Surprised to find himself reborn as a rambunctious golden haired puppy after a tragically short life as a stray mutt, Bailey's search for his new life's meaning leads him into the loving arms of 8 year old Ethan. During their countless adventures Bailey
joyously discovers how to be a good dog. But this life as a beloved family pet is not the end of Bailey's journey. Reborn as a puppy yet again, Bailey wonders, will he ever find his purpose?

Heartwarming, insightful, and often laugh out loud funny, this book is not only the emotional and hilarious story of a dog's many lives, but also a dog's eye commentary on human relationships and the unbreakable bonds between man and man's best friend.
This story teaches us that love never dies, that our true friends are always with us, and that every creature on earth is born with a purpose.

Egy kutya négy élete több, mint egy magával ragadó kutyatörténet, melyeket eddig megszokhattunk. Ebben a könyvben Cameron Bruce egy kutya szemszögéből próbál válaszokat keresni arra az örök érvényű kérdésre: Mi végre vagyunk a világon? Mi a küldetésünk?

A könyv elég szokatlan módon kezdődik. Egy kiskutya meglehetősen rövid életével, aki aztán saját legnagyobb meglepetésére golden retriver kölyökként kerül egy 8 éves kisfiúhoz, akivel elválaszthatatlan barátok lesznek. Ethan mellett mindenféle kalandokba
keveredve vidáman fedezi fel, hogyan lehet jó kutya. Az idő haladtával Bailey tudja, hogy lassan el kell válnia az imádott gazditól és családjától... De az öreg kutya arra nem számít, hogy Ethanék után megint újjá születik - Bailey ismét elcsodálkozik,
hogy megint mit keres a Földön? Valami küldetése lenne?

Ez a szívmelengető, vidám - gyakran hangos nevetésre késztető könyv - nemcsak egy érzelmes történet egy kutya több életéről és megannyi gazdájáról, hanem a kutya szemszögéből bemutatott kutya-ember kapcsolat, amely megtörhetetlen kötelék az ember és az
ember legjobb barátja között. Ez a történet megtanít minket arra, hogy a szeretet örök, hogy az igaz barátok mindig velünk vannak és a Földön minden élőlénynek megvan a maga célja, küldetése.