0

Keresés:

Szórakoztató irodalom

Rendezés:
 • Bridget Jones's Diary
  nincs raktáron

  Bridget Joness Diary

  FIELDING,HELEN
  Kiadó: PICADOR
  A dazzling urban satire of modern relationships? An ironic, tragic insight into the demise of the nuclear family? Or the confused ramblings of a pissed thirty-something? As Bridget documents her struggles through the social minefield of her thirties and tries to weigh up the eternal question (Daniel Cleaver or Mark Darcy?), she turns for support to four indispensable friends: Shazzer, Jude, Tom and a bottle of chardonnay. Welcome to Bridgets first diary: mercilessly funny, endlessly touching and utterly addictive.
  Tovább
  ISBN: 9781509813889
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 305 Ft

  Online ár:2 810 Ft

 • Szökés az arab bordélyból

  Szökés az arab bordélyból

  Kiadó: KOSSUTH KIADÓ
  A lengyel Juliát a csillogó világváros és egy romantikus szerelmi kaland csábította Dubajba. A szerencsétlen lány azonban a sokezernyi, a világ különbözö országaiból származó nö és gyerek nyomorúságos sorsára jut: egy arab bordély kegyetlen világában tér magához. Az elviselhetetlen testi megaláztatás és szadizmus poklából csakis a szökés jelenthet kiutat. Az elsö szökési kísérlete meghiúsul, de szerencsére az emberkereskedö banda fogságából lehetséges idölegesen kitörni, bár a mentöakció során rengeteg csapda és zsákutca fenyeget. Ám ki lehet-e szabadulni véglegesen a nemzetközi bünözöi hálózat csápjai közül? Begyógyulhatnak-e valaha az áldozat testi-lelki sebei, elfelejtheti-e a brutális eröszakot? Vagy a szenvedés örök nyomot hagy az emberben?
  Tovább
  ISBN: 9789635445332
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  4 200 Ft

  Online ár:3 570 Ft

 • Végtelen
  új

  Végtelen

  SZASZKÓ GABRIELLA
  Kiadó: MAXIM KIADÓ
  Daniel Pollack negyvenhárom éves zongoramüvész, aki hat éve, felesége halála óta nem hagyta el tóparti háza biztonságát – agorafóbiában és szorongásban szenved. Tetötéri hangszigetelt szobájában komponál, és albumokat készít. Tinédzser fiával, Aaronnal úgy élnek együtt, mint két idegen.
  Tovább
  ISBN: 9789632619194
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 999 Ft

  Online ár:3 400 Ft