0

Keresés:

Bizterms-Gazdasági Szaknyelvi Vizsgafelkészítő Kf.+Ff.

Torkos Róbert

Raktárkészlet: 1-10 pld
Rendelhető

Bolti ár:

3 500 Ft

3 150 Ft(10%)

Könyv jellemzők

KiadóLexika Kiadó
CélcsoportFelsőoktatás
Oldalszám226
KötésFűzött
Súly0.499 kg
Méret (cm)28.0x20.0x1.1
ISBN9786155200359
NyelvAngol
Kiadás éve2015
Gazdasági Szaknyelvi Vizsgafelkészítő - Közép és Felsőfok - Közös Európai Referenciakeret szerint (B2, ill. C1) Amennyiben Ön szokványos tesztkönyvet szeretne, kérem, gyorsan tegye vissza a polcra a könyvet. A BizTerms ugyanis nem az.
A BizTerms egy hagyományos tesztkönyvnek látszó tárgy, mely valójában azonban sokkal több annál. Három az egyben: gyakoroltat, magyaráz, tanít.
A megszokott feleletválasztós tesztkönyveket alapjában újítja meg, ugyanis a megoldókulcs nem csupán néhány oldal, mely ridegen tudomásunkra hozza, hogy a jó válasz a B, vagy éppen a D, s mielőtt még felocsúdnánk, már angolosan távozik is - aki meg
nem hiszi, járjon utána...
A BizTerms mellett nem kell többé kutakodni szótárakban, szakkönyvekben, hogy vajon miért a B, és nem a C a helyes megoldás, hiszen a részletesen kidolgozott válaszok révén a könyv magyaráz, indokol, tanít, ha kell fordít, egyszóval rendkívül
hatékonyan SEGÍT a gazdasági/üzleti szaknyelvet (business terminológiát) elsajátítani vágyóknak az eredményes nyelvtanulásban, szaknyelvi vizsgára készülésben.
Mondhatnám, hogy párját ritkítja, a helyzet azonban az, hogy párja sincs...