0

Keresés:

Egészségügy

Rendezés:
 • Deutsch In Der Alten- Und Krankenpflege (Mit Cd)

  Deutsch In Der Alten- Und Krankenpflege (Mit Cd)

  Péntek Bernadett
  Kiadó: Nordwest 2002 Kft.
  Ez a kiadvány egy kommunikáció központú német szakmai jellegű nyelvkönyv/kurzuskönyv az idősotthonokbanilletve otthoni betegápolásban dolgozó ápolók számára.Ajánljuk német nyelvterületen idősotthonokban dolgozó ápolók, valamint német nyelvű idősek, betegek otthonigondozásában dolgozó ápolók részére. Jellemzői: 23 témakör, hallás utáni szövegértés éséletszerű, a szakmában előforduló szituációk és párbeszédek, szókincset gyakoroltató lexikai feladatok.A könyv tartalmazza továbbá a hallott szövegek átiratát, a megoldókulcsot, és szószedetet,valamint a mellékelt cd-n a hanganyagot.
  Tovább
  ISBN: 9789638982360
  nyelv(ek): német
  Raktárkészlet: 10-100 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  4 800 Ft

  4 080 Ft(15%)

 • Kommentár Az Egészségügyi Törvényhez

  Kommentár Az Egészségügyi Törvényhez

  Kiadó: Wolters Kluwer Hungary
  A kiadvány a kommentár műfajhoz hűen paragrafusról paragrafusra magyarázza a megalkotása óta sokszor módosított egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény rendelkezéseit, kitérve a kapcsolódó szabályozás mellett az egyes kérdéseknél relevánsjoggyakorlatra is. A kommentár szerzői a jogterület elismert gyakorlati és elméleti szakértői.A kötet segít áttekinteni a betegjogoktól a népegészségügyi tevékenységeken és az egészségügyi szolgáltatók rendszerén keresztül az orvostudományi kutatásokig az egészségügyhöz köthető legfontosabb tárgykörök elveit, összefüggéseit és jogalkalmazásigyakorlatát.
  Tovább
  ISBN: 9789632955438
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  7 245 Ft

  6 158 Ft(15%)

 • Professional English In Use - Medicine (Inter-Upper-Int.)

  Professional English In Use - Medicine (Inter-Upper-Int.)

  Glendinning-Howard
  Kiadó: Cambridge University Press
  Professional English in Use Medicine contains 60 units covering a wide variety of medical vocabulary. Topics include diseases and symptoms, investigations, treatment, examining and prevention. The book also introduces general medical vocabulary relatedto parts and functions of the body, medical and para-medical personnel, education and training, research, and presentations. Primarily designed as a self-study reference and practice book, it can also be used for classroom work and one-to-one lessons.Professional English in Use Medicine has been carefully researched using the Institute for Applied Language Studies medical corpus, as well as authentic texts, documents and cases.Professional English in Use Medicine is a must for teachers of medical English and for medical practitioners who need to use English at work, either in their own country or abroad.
  Tovább
  ISBN: 9780521682015
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  11 095 Ft

  9 431 Ft(15%)

 • Deutsch Intensiv Deutsch Für Die Pflege B2 - Das Training

  Deutsch Intensiv Deutsch Für Die Pflege B2 - Das Training

  Kiadó: Klett,Ernst Verlag
  A tananyag a nyelvi készségeket válogatott autentikus beszédszituációkban (betegfelvétel, különböző betegességekkel küzdő páciensek ápolása, intézményi higiénia, testápolás és ápolásra szorultság) gyakoroltatja.A könyv kollégákkal, páciensekkel és hozzátartozókkal történő autentikus kommunikációs helyzeteket mutat be releváns nyelvi struktúrák és szókincs segítségével, valamint B1-es és B2-es nyelvi szintű ismereteket ismétel és gyakoroltat.A kötet rugalmasan használható, a nyelvtanhoz és a kiejtéshez hasznos tippeket kínál, továbbá az önálló ellenőrzést megoldókulcs segíti.A hanganyagok a Klett Augmented applikációban és online, a szövegátiratok letölthető formában online érhetőek el.
  Tovább
  ISBN: 9783126752077
  nyelv(ek): német
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  4 930 Ft

  4 190 Ft(15%)

 • Kompakt Mit Erfolg Zu Telc Deutsch B1-B2 Pflege

  Kompakt Mit Erfolg Zu Telc Deutsch B1-B2 Pflege

  Kiadó: Klett,Ernst Verlag
  ISBN: 9783126751964
  nyelv(ek): német
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  4 270 Ft

  3 629 Ft(15%)