0

Keresés:

Oktatás, nevelés

Rendezés:
 • Kézírás és Karrier - Szellemi Tőkénk A Kézírásban

  Kézírás és Karrier - Szellemi Tőkénk A Kézírásban

  W. Barna Erika
  Kiadó: Wolters Kluwer Hungary
  Kiknek érdemes ezt a könyvet tanulmányozni?Mindazoknak, akik mélyebb emberismeretre szeretnének szert tenni, s nyitottak az új módszerekre. A könyv hasznos tanároknak, pszichológusoknak, orvosoknak, HR-es vezetőknek, cégvezetőknek egyaránt, mert széleskörűen mutatja be a grafológia alkalmazásánakkulisszatitkait. Ilyen mélységű szakkönyv ebben a témában még nem jelent meg a hazai piacon.Érdemes forgatni mindazoknak, akik választ keresnek ilyen és hasonló kérdésekre: Milyen kritériumok alapján készül a színvonalas grafológiai elemzés? Hogyan zajlik a legalkalmasabb pályázó kiválasztása? Milyen képességekkel rendelkezik a született vezető? Milyen típusú munkatársak tudnak hatékonyan együttműködni? Ki hogyan kezeli a stresszt és a konfliktust? Hogyan vizsgálható az értelmi és érzelmi intelligencia a kézírás alapján? A kézírás miképpen tükrözi az én-védelemre alkalmazott elhárító mechanizmusokat? Milyen szempontok alapján tervezhető meg egy sikeres életpálya?Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a szellemi ínyencségeket. Akik kíváncsiak Casanova, Chaplin, Ravel, Teréz anya, Freud, Jung, Kőrösi Csoma Sándor, Varga Imre kézírására, valamint arra, hogy mi történt volna, ha Darwin és Brigitte Bardot találkoztakvolna egymással. A könyvben több mai magyar sikeres vezető, tudós és művész kézírása is bemutatásra kerül.A mű teljes egységben kezeli a grafológia elméleti és gyakorlati oldalát, ami szintén kivételes ebben a műfajban. A könyv tagolása különösen jól követhető belső logikára épül: előbb az alapfogalmakat tisztázza, hogy a könyv többi része a kevésbébeavatottak számára is jól követhető legyen. A mű egységes gondolatmenete alapján jól belátható a személyiség szellemi-lelki-fizikai egysége vagy annak hiányosságai.A szerző saját több évtizedes praxisából származó esettanulmányok konkrétan megragadhatóvá teszik bármely humán szakterületen dolgozó szakember számára a grafológia használhatóságát és hatékonyságát. Az olvasók megismerkedhetnek egy szenzációnak számítópályaválasztási mátrixszal is, ami iránytűként szolgál az egyéni képességek hatékony kamatoztatásában.A magas szakmai színvonal és az elemzések szakszerűsége folytán a könyv grafológusok számára is haszonnal forgatható, tankönyvként is használható.A kiemelkedően olvasmányos stílus, a gazdag szókincs élvezetes kézikönyvvé avatják, ami nem hiányozhat egyetlen igényes szakember polcáról sem.A nagysikerű Beszél az írás című könyv szerzője ebben a művében a képességek kiteljesítésének egyéni és társadalmi felelősségére hívja fel a figyelmet.
  Tovább
  ISBN: 9789632951409
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  5 145 Ft

  4 373 Ft(15%)

 • Dictionary of Education 2E
  nincs raktáron

  Dictionary of Education 2E

  Kiadó: Oxford University Press
  1,100 up-to-date entries on all topics of education, from terminology and qualifications to statutes and biographies of key figuresCovers pre-school, primary, secondary, further and higher education, special needs, adult and continuing education, and work-based learningIncludes terms from related disciplines, e.g. sociology and psychologyKey educational terms from the US, Australia, Canada, and South Africa in cross-referenced appendix, as well as a table of national qualifications that shows where equivalence in level is claimed to exist between general and vocational qualificationsEntry-level web links - accessible and kept up to date via the Dictionary of Education companion websiteNew to this Edition:More detailed coverage of the following areas: the core vocabulary of education (e.g. curriculum and theories of learning)
  Tovább
  ISBN: 9780199679393
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: nincs raktáron
  Rendelhető

  Bolti ár:

  5 400 Ft

  4 590 Ft(15%)

 • A Gyermek és Az Idegen Nyelv

  A Gyermek és Az Idegen Nyelv

  Kovács Judit
  Kiadó: Eötvös Jozsef Könyvkiadó Bt.
  A hazai közvéleményben széles körben elterjedt nézet szerint az idegen nyelvvel való első találkozás ideális időpontjaként a 10 év körüli kor jelölhető meg. Ettől a kortól, a hagyományos iskolaszerkeze-ti beosztás szerinti felső tagozattól kezdveterhelhető a tanuló olyan hasznos, de kognitíve nehéz stúdiumokkal, mint a Der, Die, Das, vagy éppen az angol igeidők. További érvként az is szóba jön, hogy erre a korra már megszilárdulnak a szóbeli-írásbeli anyanyelvi ismeretek annyira, hogy az idegennyelvvel való találkozás ne okozzon zavart...
  Tovább
  ISBN: 9789639955097
  nyelv(ek): magyar
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Selejtezésre kijelölt termék

  Bolti ár:

  2 465 Ft

  1 233 Ft(50%)

 • Viva La Cultura! En Espana +Audio Cd B1-B2

  Viva La Cultura! En Espana +Audio Cd B1-B2

  Balea-Ramos
  Kiadó: En Clave-Ele
  Viva la Cultura has updated information about the culture, society and lifestyle in Spain. For young adults and adults with an Intermediate to Advanced level who want to know about Spanish culture through its geography, history, economics, politics, art,traditions and lifestyle. It corresponds to B1 and B2 of European Framework of Reference. Different types of activities, reading comprehension activities and open answer questions in order to promote an exchange of ideas and opinions in the classroom.Ideal for Spanish language and Civilization courses as well as for Culture and Conversation classes.
  Tovább
  ISBN: 9788496942202
  nyelv(ek): spanyol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  9 225 Ft

  7 841 Ft(15%)

 • L'italiano Con Giochi E Attivitá 1 Nivello Elementare

  Colombo Federica
  Kiadó: Eli
  ISBN: 9788881488254
  nyelv(ek): olasz
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  3 544 Ft

  3 012 Ft(15%)

 • Methodology In Language Teaching

  Kiadó: Cambridge University Press
  ISBN: 9780521004404
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  15 205 Ft

  12 924 Ft(15%)

 • Teaching Second Language Reading (Ohlt)

  Hudson
  Kiadó: Oxford University Press
  ISBN: 9780194422833
  nyelv(ek): angol
  Raktárkészlet: 1-10 pld
  Rendelhető

  Bolti ár:

  7 995 Ft

  6 796 Ft(15%)